HebEPG v3.1 - גרסה חדשה כולל תמיכה מלאה ב-MCE
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
עוד לא ניסיתי את הגרסא החדשה אבל נשמעת אחלה...oshapir כתב:ניתן להוסיף שמות שחקנים ובימאי...
בקרוב...![]()
אורן....
חוץ מזה יש לי רעיון לשיפור - אני יודע ששאלו אותך מספר פעמים לגבי HOT ואני גם יודע שאתה לא עושה כי יש לך YES.
ולכן ההצעה שלי קצת יותר ספציפית - תוספת של ערוצי HOT אבל ללא התוכן המלא כמו שיש לך היום (שזה בטח הרבה יותר השקעה) או אפשרות לקובץ INPUT שיכיל נתונים על איזה ערוצים נוספים למשוך מידע (כפי שאמרתי - אפילו ללא התוכן המלא)
לגבי התמיכה ב-HOT:
הנושא אינו פשוט...
את הנתונים כיום אני מושך מאתר YES וכדי לקרא את הנתונים של ערוצי HOT אני צריך לעבור למשיכת נתונים מאתר YNET.
בתכנון, אני רוצה לקרא נתונים מאתר YNET בתור השלמה כאשר הנתונים אינם קיימים באתר YES - בדרך כלל בערוצים 2 ו-10 (כמו היום למשל...
)
אם אצליח ליצור מערכת דואלית זו בצורה פשוטה (לצערי המערכות של שני האתרים שונות לגמרי!) יש אפשרות גם להוריד את נתוני HOT.
אין כאן בעיה של יותר השקעה כדי לקבל את כל התוכן, אם אצליח לחבר בין שתי המערכות אהיה חייב לקרא את כל הנתונים כמו שאני עושה ב-YES...אחרת מה הטעם?
מעט סבלנות...
הנושא כבר בטיפול...
אורן.
הנושא אינו פשוט...
את הנתונים כיום אני מושך מאתר YES וכדי לקרא את הנתונים של ערוצי HOT אני צריך לעבור למשיכת נתונים מאתר YNET.
בתכנון, אני רוצה לקרא נתונים מאתר YNET בתור השלמה כאשר הנתונים אינם קיימים באתר YES - בדרך כלל בערוצים 2 ו-10 (כמו היום למשל...
אם אצליח ליצור מערכת דואלית זו בצורה פשוטה (לצערי המערכות של שני האתרים שונות לגמרי!) יש אפשרות גם להוריד את נתוני HOT.
אין כאן בעיה של יותר השקעה כדי לקבל את כל התוכן, אם אצליח לחבר בין שתי המערכות אהיה חייב לקרא את כל הנתונים כמו שאני עושה ב-YES...אחרת מה הטעם?
מעט סבלנות...
הנושא כבר בטיפול...
אורן.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אם יש עוד טיפה סבלנות , גם אני יפתיע בקרוב..
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
באמת אין בחלק מן הערוצים תקצירים... יש רק את הקטגוריה.rafid כתב:משום מה בחלק מהערוצים אין יותר תקצירים - עוד מישהו שם לב?
ניראה לי שהם שינו את הפורמט של הדפים באתר-אם זיכרוני אינו מטעה אותי זה היה ניראה טיפה שונה ועכשיו גם נוספו שמות הסרטים באנגלית...
אכן, אין תאור לתכניות...
בכל מקרה אין זה נובע מכך ששינו את הפורמט ב-YES היות ואת האינפורמציה על כל תכנית התוכנה לא שואבת מאתר YES...אלא ממקום אחר מהיר הרבה הרבה יותר...
המקום הזה ככל הנראה לא התעדכן היום!!! (נדיר מאד! זה קרה לי בשנה האחרונה פעם אחת בלבד).
אין כבר על מי לסמוך...לפחות זו פגיעה אסתטית ולא כל כך מהותית...כולי תקוה שזה יסתדר עד יום א'.
אורן.
בכל מקרה אין זה נובע מכך ששינו את הפורמט ב-YES היות ואת האינפורמציה על כל תכנית התוכנה לא שואבת מאתר YES...אלא ממקום אחר מהיר הרבה הרבה יותר...
המקום הזה ככל הנראה לא התעדכן היום!!! (נדיר מאד! זה קרה לי בשנה האחרונה פעם אחת בלבד).
אין כבר על מי לסמוך...לפחות זו פגיעה אסתטית ולא כל כך מהותית...כולי תקוה שזה יסתדר עד יום א'.
אורן.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כל הכבוד אורן!!!
Microsoft Regional Director- Windows Media Center