כרטיס טלויזיה שמקליט באיכות של יס מקס?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ה-PVR150 יכול לקודד מחדש בביטרייט של עד 12Mbps. מהנסיון שלי, עם ביט רייט שנע בין 8 ל-11Mbps איכות ההקלטה (עבור ערוצי SD) אינה נופלת מחיבור ישיר של הממיר לטלוויזיה.kurdi כתב:האם יש כזה דבר? התאכזבתי מה-pvr150 כי עם כל השינויים שעשיתי האיכות הקלטה לא מתקרבת לזו של היס מקס....
You are never fully dressed without a smile
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הבעייה שרוב תוכנות המדייה (SAGE, VMC) לא יודעות לקודד מחדש עד ביטרייט כזה גבוה.Shed כתב:ה-PVR150 יכול לקודד מחדש בביטרייט של עד 12Mbps. מהנסיון שלי, עם ביט רייט שנע בין 8 ל-11Mbps איכות ההקלטה (עבור ערוצי SD) אינה נופלת מחיבור ישיר של הממיר לטלוויזיה.kurdi כתב:האם יש כזה דבר? התאכזבתי מה-pvr150 כי עם כל השינויים שעשיתי האיכות הקלטה לא מתקרבת לזו של היס מקס.......
גם לי בעיית האיכות מאוד מציקה.
pixies,
המדריך הוא לא פיתרון ראילי לרב האנשים.
הוא מתאים רק ל: YES, רק עם כרטיסים מיוחדים + קורא כרטיסים וכו...
SageTV יודעת גם יודעת להשתמש בביט רייט הגבוה ביותר של הכרטיס ובכך לקבל איכות טובה מאד מה-PVR150!BigDragoon כתב:הבעייה שרוב תוכנות המדייה (SAGE, VMC) לא יודעות לקודד מחדש עד ביטרייט כזה גבוה.Shed כתב:ה-PVR150 יכול לקודד מחדש בביטרייט של עד 12Mbps. מהנסיון שלי, עם ביט רייט שנע בין 8 ל-11Mbps איכות ההקלטה (עבור ערוצי SD) אינה נופלת מחיבור ישיר של הממיר לטלוויזיה.kurdi כתב:האם יש כזה דבר? התאכזבתי מה-pvr150 כי עם כל השינויים שעשיתי האיכות הקלטה לא מתקרבת לזו של היס מקס.......
גם לי בעיית האיכות מאוד מציקה.
pixies,
המדריך הוא לא פיתרון ראילי לרב האנשים.
הוא מתאים רק ל: YES, רק עם כרטיסים מיוחדים + קורא כרטיסים וכו......
אורן.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אורן, כיוונתי אצלי ב SAGE על האיכות המקסימלית (5.9) אבל עדיין האיכות בינונוית ביותר לעומת חיבור ישיר.
אני לא מצליח להבין איפה עוד אפשר לכוון את הנתונים של הכרטיס ואיך אתה מצליח לקבל איכות טובה?
באיזה VIDEO RENDER אתה משתמש?
ואיזה MGEG2 DECODER?
אני לא מצליח להבין איפה עוד אפשר לכוון את הנתונים של הכרטיס ואיך אתה מצליח לקבל איכות טובה?
באיזה VIDEO RENDER אתה משתמש?
ואיזה MGEG2 DECODER?