אחי הרסת אותי
מנסיוני חתולים לא ממש מתעניינים בדברים כאלה אולי הגריל יגרום לה לנסות לשייף ציפורניים אבל אני בספק כמובן שאתה מכיר את החתולה הכי טוב אתה תשפוט רק אל תיתן לה לגנוב לך את ההנאה
כבעל של לא מעט בעלי חיים אני יכול להבין אותך,זה הכל עניין של חינוך .
למשל החתול אצלי לא נכנס לחדר בו המערכת נמצאת,כל פעם שהוא נכנס הוא קיבל צעקות(הם נלחצים מצעקות) וסגרתי אותו בחדר שירות לחצי שעה - היום הוא לא נכנס לחדר ויהי מה.
עוד פתרון - יש קונוסים כאלה שוטרינר יכול להדביק לחתולה לציפורנים והיא לא תיהיה מסוגלת לשרוט .
בשום פנים ואופן אל תתן לוטרינר לעשות ניתוח להסרת מוחלטת של הציפורניים גם לא חוקי ומי שעושה את זה בשביל רמקולים לא ראוי להחזיק חיות בבית.
צפיד כתב:כבעל של לא מעט בעלי חיים אני יכול להבין אותך,זה הכל עניין של חינוך .
למשל החתול אצלי לא נכנס לחדר בו המערכת נמצאת,כל פעם שהוא נכנס הוא קיבל צעקות(הם נלחצים מצעקות) וסגרתי אותו בחדר שירות לחצי שעה - היום הוא לא נכנס לחדר ויהי מה.
עוד פתרון - יש קונוסים כאלה שוטרינר יכול להדביק לחתולה לציפורנים והיא לא תיהיה מסוגלת לשרוט .
בשום פנים ואופן אל תתן לוטרינר לעשות ניתוח להסרת מוחלטת של הציפורניים גם לא חוקי ומי שעושה את זה בשביל רמקולים לא ראוי להחזיק חיות בבית.
יש לנו שני חתולים ושניהם עשו נזק רציני לרמקולים. עתה הרמקולים מכוסים. ישנה עוד בעיה שאני לא יודע אם גם אצלך תהיה. הם היו עולים על הרמקולים וקופצים ומשם על המערכת (cdp) שבמעמד. וגם לזה מצאנו פיתרון, לחלק העליון של הכיסוי הדבקנו דוקרנים.
בהצלחה
חתולים מאד אוהבים לגרד את הציפורניים על גרילים של רמקולים. הדרך הפשוטה למנוע את זה היא לטפטף כמה טיפות של אלכוהול נקי 95% בפינות של הגריל, ולגרום לחתולים להריח את זה. פעמיים שלוש כאלו והם לעולם לא יתקרבו לרמקולים יותר (באחריות)
אני יכול להגיד שהחתולה שלי לא סופרת את הרמקולים היא לא נגעה בהם אפילו פעם אחת
הצעתי אלי היא לשים בחדר מתקן לשיוף ציפורניים לחתולים זה מין עמוד כזה עם חבל מלופף בתקווה שזה יסיח את דעתה מהרמקולים