בעיה להתחבר לאתר עם הגוגל כרום
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
יש בעיה עם כרום , אבל אחרת .
כשרומשים תגובה ואז כותבים באנגלית , ולאחר מכן מוחקים הוא משאיר את המילה באנגלית לפעמים (כלומר המילה נשארת על המסך למרות שהיא כבר מחוקה) .
ואז ניתן לכתוב בלי לראות בעצם מה כותבים .
בקיצור , באג מינורי .
כשרומשים תגובה ואז כותבים באנגלית , ולאחר מכן מוחקים הוא משאיר את המילה באנגלית לפעמים (כלומר המילה נשארת על המסך למרות שהיא כבר מחוקה) .
בקיצור , באג מינורי .
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כן, הבאג הזה קיים גם אצלי.sagyle כתב:יש בעיה עם כרום , אבל אחרת .
בקיצור , באג מינורי ....
הפיתרון - ללחוץ בתוך שטח כתיבת ההודעה עם העכבר, זה מאפס את התצוגה (ואז ctrl + end להגיד חזרה לסוף).
הבעיה היא רק בנייד,בבית אני מצליח להתחבר ...להלן הודעת השגיאה שנרשמת לי:MartinHSabag כתב:לי אין שום בעיה.
אתה יכול לרשום מה הודעת השגיאה?...
יתכן שדף האינטרנט בכתובת http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ur_Account אינו פעיל זמנית, או שהועבר לצמיתות לכתובת אינטרנט חדשה.
מידע נוסף על שגיאה זו
להלן הודעת השגיאה המקורית
שגיאה 320(net::ERR_INVALID_RESPONSE): שגיאה לא ידועה.
תודה,ערן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
נסה להריץ ניקוי יסודי של קבצים זמניים וכו' באמצעות ccleaner - הורד והתקן את גרסת SLIM, הרץ סריקה (שים לב שזה מוחק קבצים זמניים, סיסמאות אתרים וכו' - בסרגל הצדדי אתה יכול לבטל דברים מסוימים), ונקה את הממצאים.
פשוט לא יאומן, הפעלתי את ה-cc-cleaner הסרתי את הגוגל כרום והתקנתי אותו מחדש ושוב חוזרת הודעת השגיאה מלמעלה--למישהו יש עוד רעיונות.?uriler כתב:נסה להריץ ניקוי יסודי של קבצים זמניים וכו' באמצעות ccleaner - הורד והתקן את גרסת SLIM, הרץ סריקה (שים לב שזה מוחק קבצים זמניים, סיסמאות אתרים וכו' - בסרגל הצדדי אתה יכול לבטל דברים מסוימים), ונקה את הממצאים....
תודה,ערן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אולי כדאי לערב את עופר / מרטין בשרשור הזה - יכול להיות שזה משהו ברמת השרת שהם יכולים לפתור -
http://www.webadminblog.com/index.php/2 ... error-320/ (אני לא מבין הכל משם - אבל זה משהו ברמת השרת
)
http://www.webadminblog.com/index.php/2 ... error-320/ (אני לא מבין הכל משם - אבל זה משהו ברמת השרת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לגבי הבעיות עם העריכה - גם אני ראיתי את זה.
יתכן שנתקן את זה בהמשך, אבל עדיין אין מספיק קוד שמסתובב שמבוסס על CHROME בשביל שאפשר יהיה ליצור עדכון ל-QUICK REPLY שיתקן את כל זה.
לגבי התקלה של ה-320. מכיוון שאני לא רואה את זה באף אחד מהמחשבים שמריצים אצלנו כרום, אני לא חושב שזו בעיה בצד שלנו אלא בעיה עם הדפדפן הספציפי אצלך.
אין לי ממש דרך לבדוק את זה או לעשות לזה דיאגנוזה.
עשיתי RESTART ל-APACHE, כפי שנכתב באתר ש-URILER צרף, אבל אני לא ממש מאמין שזה פיתרון ראלי.
יותר סביר שיש באג לכרום שיתוקן בשלב כזה או אחר.
יתכן שנתקן את זה בהמשך, אבל עדיין אין מספיק קוד שמסתובב שמבוסס על CHROME בשביל שאפשר יהיה ליצור עדכון ל-QUICK REPLY שיתקן את כל זה.
לגבי התקלה של ה-320. מכיוון שאני לא רואה את זה באף אחד מהמחשבים שמריצים אצלנו כרום, אני לא חושב שזו בעיה בצד שלנו אלא בעיה עם הדפדפן הספציפי אצלך.
אין לי ממש דרך לבדוק את זה או לעשות לזה דיאגנוזה.
עשיתי RESTART ל-APACHE, כפי שנכתב באתר ש-URILER צרף, אבל אני לא ממש מאמין שזה פיתרון ראלי.
יותר סביר שיש באג לכרום שיתוקן בשלב כזה או אחר.
טוב-הבעיה נפתרה!! לאחר כמה נסיונות לפתור את הבעיה עשיתי חיפוש בגוגל - והבעיה נמצאה,האנטי וירוס שלי אינו מאפשר לי להתחבר לאתר דרך הגוגל כרום (באקספלורר הוא כן מאפשר) כאשר הוא מופעל,הצלחתי להתחבר לאתר רק אחרי שהפסקתי את הפעלת האנטי וירוס לכמה דקות. מדובר על קספרסקי אנטי וירוס גירסא 7.0.0.125
ערן
ערן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
עם יציאת כרום 2 (זמין לעדכון חינמי כמובן)- נראה שהבעיה עם ה Text Editing תוקנה (גם מבחינת הצגת טקסט שנמחק באנגלית, וגם מבחינת יישור והזזת סמן המקלדת).
עכשיו מבחינתי הוא דפדפן מושלם
עכשיו מבחינתי הוא דפדפן מושלם