רסיבר בין 4500 ל5500
אני מחפש רסיבר בטווח שבין 4500 ל5500
הרסיבר יתחבר לרמקולי QUAD L12 קדמיים בנוסף לעוד שני רמקולי סנטר של QUAD LITE ורמקולים ישנים של סוני שבהמשך ישודרגו לעוד QUAD
לרסיבר יתחבר PS3 וממיר של יס
אני שומע את כל סוגי המוזיקה להוציא אלקטרונית בנוסף אני רואה סרטים ככה שהסראונד גם חשוב לי אבל יותר המוזיקה. יד שניה זו גם אופציה אבל אני מעדיף משהו עם אחריות.
יש אופציה גם לחבר סטראו דו ערוצי למשהו שינגן את כל שאר הרמקולים בסראונד אבל אני לא מבין בשילוב הזה כ''כ ואני לא יודע אם זה מתאים למסגרת התקציב שלי או אם זה בכלל עדיף על גבי רסיבר אחד משולב
תודה מראש על העזרה
הרסיבר יתחבר לרמקולי QUAD L12 קדמיים בנוסף לעוד שני רמקולי סנטר של QUAD LITE ורמקולים ישנים של סוני שבהמשך ישודרגו לעוד QUAD
לרסיבר יתחבר PS3 וממיר של יס
אני שומע את כל סוגי המוזיקה להוציא אלקטרונית בנוסף אני רואה סרטים ככה שהסראונד גם חשוב לי אבל יותר המוזיקה. יד שניה זו גם אופציה אבל אני מעדיף משהו עם אחריות.
יש אופציה גם לחבר סטראו דו ערוצי למשהו שינגן את כל שאר הרמקולים בסראונד אבל אני לא מבין בשילוב הזה כ''כ ואני לא יודע אם זה מתאים למסגרת התקציב שלי או אם זה בכלל עדיף על גבי רסיבר אחד משולב
תודה מראש על העזרה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
דווקא בגלל שאתה מנגן עם PS3 (וכל עוד אין לך מחשבות על סטרימר) אתה לא חייב את הפורמטים החדשים - הוא מפענח אותם לבדו. יחד עם זאת - היום לא הייתי קונה רסיבר בלי.
אוקיי אם אני מתבסס על העניין של רסיבר חדש ועל ההמלצות פה בפורום עדיף לי ללכת על הימאהה 863.
פה באתר ביד שניה ראיתי את ה2700 וה1800במחיר דומה ואפילו זול במעט, איזה רסיבר מבינהם עדיף?
והאם יש עוד רסיברים שאני צריך לקחת בחשבון/להאזין להם ? אני כבר התחלתי כבר את התהליך של מציאת הרסיבר ואני מטייל בארץ כי בדרום אין היכן להאזין אז אני אשמח לעזרה וגם חנות מומלצת
פה באתר ביד שניה ראיתי את ה2700 וה1800במחיר דומה ואפילו זול במעט, איזה רסיבר מבינהם עדיף?
והאם יש עוד רסיברים שאני צריך לקחת בחשבון/להאזין להם ? אני כבר התחלתי כבר את התהליך של מציאת הרסיבר ואני מטייל בארץ כי בדרום אין היכן להאזין אז אני אשמח לעזרה וגם חנות מומלצת
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם יד שנייה פוטנציה שווה לבדוק אם יתמזל מזלך ותמצא LX70... פגז עולמי! יוכל לעשות הכל.
סטרימר - תקרא את הדביק בערוץ HDTV
סטרימר - תקרא את הדביק בערוץ HDTV
- shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם איכות הסאונד חשובה לך ,בקישור ,יש הגברה של פרה ופאורים שאף מגבר קולנוע ביתי עד 25000 ש"ח אפילו לא מתקרב אליהם וזה בתקציב שלך. כדאי לך לברר. במיוחד עם הרמקולים שיש לך.
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... lesCatID=8
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... lesCatID=8