בבקשה עזרה לגבי רסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yaniv1512 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי:
אני מעוניין לקנות רסיבר אני מתלבט בין
1-onkyo avr-603
2-marantz 5600/marantz 7500
3-denon 2805
4-yamaha rx-v757
אני רוצה להדגיש כי חשוב לי עוצמה ובאס ואני שומע את כל סוגי המוזיקות וזה גם לקולנוע ביתי 50/50.
הבעיה שלי היא שלכל חנות שאני מגיע אומרים לי משהו אחר .כמו:
"דנון חלש האונקיו יותר חזק" או "הדנון יותר איכותי" או "מרנצ בכלל לא אמריקאי"
או "מרנצ פותח את הצליל יותר טוב " או "ימאה הוא הכי חזק " או "ימאה הוא סלחני ,עובד הכי טוב עם כל הרמקולים "
אני ממש לא יודע במה לבחור תעזרו לי בבקשה !!!!

נ.ב-אני יודע שתשאלו איזה רמקולים יש לי אבל תנסו לענות לי בלי הרמקולים בבקשה. תודה

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4965
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #2 

היי,לדעתי אתה לא צריך להקשיב כלל למוכרים.
עליך לשמוע את הרסיברים בחנויות ומה שנשמע לך הכי טוב..לך עליו.
רק תדאג שהעוצמה תהיה זהה!!(קצת קשה אבל תשתדל).
אם כולם נשמעים לך אותו דבר,קנה את הזול מבינהם.
בהצלחה :wink:
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

byrdparis
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1419
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

שלום לך .

ראשית לבוא ולהסביר את הבעיה שיש לך מתחושות שמעבירים לך המוכרים השונים ואז לצפות שנעזור לך מנסיוננו על סמך "שום דבר" זה קצת אבסורד

כולי לב אל בעייתך עם המשווקים השונים ועל זה שבילבלו אותך (ואת המח שלך)
אבל ככה הם רובם לפחות . יש כאלה שהרבה יותר טובים מקצועיים וישרים .
בכל מקרה כל רסיבר יעבוד טוב אם תתאים אותו לסגנון לפיצר ולרמקול מסויים

לא נוכל לעזור לך אם לא תגיד לנו את גודל החדר אילו רמקולים יש לך ומה תקציבך העליון ?

הרסיברים שנתת הם לא מהפשוטים ביותר וחבל לקחת משהו שלא יתאים .

הגברה מתאימים לרמקולים ולא להיפך .
אם הרמקולים שלך הם מוצרי מדבקה פשוטים ובגלל זה לא נת את שמם ואת הדגם ...
אזי כל רסיבר יעשה עבודה טובה כי זה כבר לא משנה ..

בכל מקרה מנסיוני המראנצים הרבה יותר מוסיקאלים וטובים במוסיקה מהאחרים הדנון דיי דומה בפלטפורמה הזאתי
ימאהה נחשב לדי טוב בתחום הקולנוע הביתי
ההארמון נחשב למוציא הזרם הגבוהה ביותר ועיצובו לדעתי עולה על המתחרים (זה בשביל הכיף)
וכו וכו
להגיד לך מה הכי טוב בשבילך איני יכול בגלל שאני לא בעל האוזניים שלך .
רק אתה תוכל להבין ולהחליט איזה הגברה תתאים לך בעזרת שמיעתם עם הרמקולים שלך עדיף .
שיהיה לך בהצלחה

אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN

yaniv1512 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

זה לא כזה פשוט לשמוע אותם ולהחליט אני אשמח אם מישהו כן יוכל לתת לי פרטים קצת כמו פרסים וניצחונות של דגמים במגזינים..... תודה :מבולבל:

yaniv1512 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

נ.ב-יש לי כרגע ess לפני שש שנים 4 ways (חזקים מאוד)אבל אני הולך להחליף אותם ברמקולים בסביבות 5,000 שקל (לקידמיים)
ובגלל זה ביקשתי לא להתיחס לרמקולים כי גם אני לא יודע לאיזה רמקולים אני אחליף אותם וזה יקח עוד חודש חודשיים ואני רוצה לקנות את הרסיבר עכשיו...
תודה..

byrdparis
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

גש לאינטרנט ותגגגגגגלללללל קצת על הדגמים המדוברים ותקרא קצת סקירות שם תוכל גם לראות כל מיני פרסים ונצחונות אם זה מעניין אותך ..

הערה : לדעתי זאת גישה טובה לקרוא סקירות ולהתעניין במוצרים אבל להסתמך על נצחונות ופרסים של מגזנים זאת שיטה לא טובה לדעתי
הפריט שהינך הולך לרכוש הוא פריט אודיו וטיבו נמדד באוזניים שלך לא של אף אחד או בכיס של אותו מגזין שמפרסם .

אני אתן לך דוגמא סיפור :
אתמול בערב הייתי אצל חברי הטוב זיו פרלמן מנהל שיווק חול וחנות המפעל של חברת מורל .
(משהו שאני עושה 3, 4 פעמים בשבוע)
בזמן הקשבה של דיסקים מרובים שזיו באותו היום הביא עימו מחברות התקליטים בארץ עבור ה CES בוואגס שהם נוסעים ביום ראשון הקרוב ....מצאתי באחד המגירות שם (אני מחטט להם שם המון) מגזין מהחודש האחרון של המגזין HI FI + עילעלתי בו קלות עד שהגעתי לסוף החוברת ששם בדרך כלל בחוברות מהסוג הזה יש טבלאות רשימות של רכיבי אודיו מכל מיני סוגים והמומלצים של אותו החודש
הרשימות אורכות כמה וכמה עמודים מהמגזין כולו ...בעקרון זה מן לוח כזה בשביל האנשים כדי לראות מה טוב מומלץ וחדש בעולם האודיו והקלונוע ביתי
יש שם רשימה לפטיפונים , לרמקולים , לסידי פליירס , לרסיברים , למסכי פלזמה , מקרנים , אוזניות , כבלים , וכו וכו וכו וכו ...בכל רשימה יש את שם הדגם את המחיר שלו באנגליה (כמובן) את הציון בכוכבים , משפט וחצי על מה שהמגזין חושב , משקל הרכיב איפה שרלוונטי ועוד ל מיני פרטים ...
הלכתי ישר לאוזניות (כי זה מה שמעניין אותי כיום יותר מכל בגלל הרכישות האחרונות שלי )
והלכתי ישירות לדגמים שיש לי שנחשבים לטופ היום אצל אודיופילים שמתעסקים באוזניות ..

הסתכלתי על בירדינאמיק 880 שקיבלו רק 3 כוככבים ונאמר שם שהם סבירות ויש במחיר שלהם הרבה יותר טובים
הלכתי אחר כך וראיתי את ה 650 שהם קיבלו 5 כוכבים וקיבלו אחלה תגובה
ברשימה ראיתי גם זוג אוזניות של בוס כן כן לבוס יש אוזניות שיצאו השנה והם עולות המון כסף ונראות מאד יפה ...
הם קיבלו שם 5 כוכבים אדום (יעני חבל על הזמן) וקיבלו שם תגובה שאם היית קורא ולא מבין היית רץ וקונה אותם בלי לשמוע ובלי להבין בכלל מה זה ...ממש דבש שניגר מהמילים .

הבעיה הגדולה היא זאתי:
מנסיוני ובתור אחד שמבין באוזניות המון בגלל המחקר הרב שאני עושה עליהם, ניסיון האזנה של דגמים רבים , רכישות מרובות וקריאה באין ספור פורמים ואתרים שעיסוקם המרכזי הוא רק אוזניות אני יודע ומנוסה שה 880 הן אחת האוזניות הטובות בעולם כיום התמורה מול הכסף המשולם הוא אולי הטוב ביותר שתמצא אי פעם והיה אי פעם ובכל המגזינים הפורומים והאתרים שמתעסקים רק עם זה נחשבות למצויינות ביותר שיש .

פה הם קיבלו 3 כוכים עם חצי משפט שכמעט וחבל לך על הכסף אבל יאללה בסדר כזה :roll:

בניגוד ל בוס שמכונת השיווק שלהם אימתנית שקיבלו בממגזים הזה 5 כוכבים באדום (להזיכרך)
אבל בגלל אותו נסיון שהבהרתי ממקודם אני יודע גם שאלה האוזניות הגרועות עם התמורה הכי פחות טובה לכסף כיום .
אין אתר או פורום מתחילת השנה שיצאו האוזניות הללו שלא מכפיש את בנייתם את התמורה הגרועה שלהם ואת האיכות הסונית המעורערת שלהם .

אבל פה במגזין התחושה הפוכה למי שלא הקשיב לא הלך ובדק ולא יודע או אין נסיון העיניין
היה הולך ישירות לכיוון הבוס והיה מתאכזב .

אני שוב חוזר
גש לשמוע את הרכיבים !!! וזה לא משנה כמה זמן זה קח לך
המחיר לא פשוט והרכיב חיוני להיות מותאם עם שאר חלקי המערכת והבית .

עשה זאת שלא תתאכזב .

בהצלחה
ובברכה
אביעד

yaniv1512 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אז השאלה המתבקשת עכשיו היא האם אתה יכול להמליץ על חנות אודיו שיש לה את כל הדגמים הללו :marant,denon,onkyo,yamah ???
נ.ב-מה אתה הייתה בוחר ?

yaniv1512 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אני מדבר על חנות באזור תל אביב רמת גן והסביבה

byrdparis
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אני לא יודע אם יש חנות שמוכרת את הכל כי הם מיבואנים שונים
לדעתי יהיה קשה למצוא את כולם תח קורת גג אחת אולי תמצא חנות שיש ל 3 מתוך ה 4 ...

אני הייתי בוחר מה שהיה מתאים לי על סמך הרמקולים החדשים שהייתי רוצה לרכוש כקדמיים :wink: ולא על פי כלום אחר ..הייתי הולך ומקשיב לסט המושלם שהייי רוצה
אם הייתי יכול אז אצלי בבית למרות שה קצת קשה משדובר בריכים שכאלה .. אבל אולי תמצא מישהו שיהיה מוכן להשאיל לך תמורת מקדמה או פיקדון ..

בכל מקרה בהצלחה .

yaniv1512 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

בכל מקום משמיעים את אותו הדיסק איך קוראים לו ?

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941

שליחה #11 

בכל מקרה אל תקנה עכשיו את הרסיבר ובעוד חודש-חודשיים את הרמקולים. תקנה הכל ביחד כדי לקבל הנחה מקסימלית וכדי שתוכל לבחור מערכת כוללת אשר מתאימה לטעמך ולא להיות מוגבל על ידי הרסיבר כאשר תלך לקנות רמקולים (יש להתאים בין שני רכיבים אלו).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

yaniv1512 כתב:בכל מקום משמיעים את אותו הדיסק איך קוראים לו ?
...
תביא איתך את הדיסקים שלך !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #13 

עזוב אותך ממה שהמוכרים אומרים...קנה marantz והנאה מובטחת. :wink:
דרך אגב מה מחירו של marantz 5600?

עופר.

======================
:קפה:

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

אישית, ברמות המחיר הבינוניות (וגם הנמוכות),

שליחה #14 

התלהבתי יותר מההרמן- קרדון מאשר מהמרנץ (לא שהמרנץ רע חלילה)..

אז אל תקשיב לי, לעופר או לאף אחד.. רצוי רק לאוזניים.
אבל קח בחשבון, שמהמותגים הידועים, אף רסיבר לא יהיה נפילה ממש. מקסימום יהיה קצת פחות ממה שציפית, אבל כולם טובים.

yaniv1512 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

על איזה דגם של ההרמן אתה מדבר??

shldenon
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 299

שליחה #16 

<הודעה מבעל אינטרס - מרטין>
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי

ovego
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82

שליחה #17 

יניב,בתור מישהו שקנה רסיבר ואז רמקולים,זה מאד לא מומלץ!!!
אם אתה יודע שאתה הולך להחליף רמקולים בעוד חודשיים,תשתלט על היצר,ובזמן של ההמתנה (זה כולה חודשיים!),תשמע כמה שיותר שילובים של רמקולים+רסיברים.
לי יש את הדנון 1906 (שהסגתי במחיר טוב),ויצא לי לשמוע רסיברים של NAD והרמן קרדון,והאמת היא שאהבתי אותם יותר,אבל הרסיבר כבר היה עובדה מוגמרת (לא שהרסיבר גרוע,חס וחלילה),אבל אם הייתי יותר חכם,הייתי קונה את הרסיבר והרמקולים ביחד!
אז תהיה חכם,ותלמד מטעויות של אחרים. :D

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”