אם אתה לוקח פלאזמה איכותית כמו של פיוניר למשל לא צריכה להיות לך ממש בעיה רק אם תשים פנס שמאיר ישר על המסך.
פיוניר זה המסך שיודע לבלוע אור בצורה הכי טובה שיש.
IMFH כתב:אם אתה לוקח פלאזמה איכותית כמו של פיוניר למשל לא צריכה להיות לך ממש בעיה רק אם תשים פנס שמאיר ישר על המסך.
פיוניר זה המסך שיודע לבלוע אור בצורה הכי טובה שיש.
...
פיונר הוא לא בתקציב שלי.
בתקציב שלי SAMSUNG או PANASONIC?
האם מודלים האלה מתאימים לחדר מאור?
אם זה ככה תלך ותראה בחנות מוארת איך נראית הפנסוניק שיש בה שחורים יותר טובים מהסמסונג.
ובאמת זה תלוי כמה זמן תצפה ביום וכמה בלילה וגם לי הייתה פלאזמה בסלון מואר ולא הייתה שום בעיה אבל כל עוד אין מנורה שמאירה ישירות על המסך לא צריכה להיות בעיה, תנסה לא להתפשר על לקחת LCD כי אחרי הכל בפלאזמה רואים יותר טוב.
לי יש את אותה הבעיה ,סלון עם שני 2 חלונות גדולים והרבה אור.
קניתי פנאסוניק PV700 שלה יש פילטר מיוחד שבולע אור והשתקפות.ואני נהנה מכל רגע ולא סובל מבעיית ההשתקפות.
אם התקציב שלך עומד במסך כזה ,אני ממליץ לך בחום.
המסך עלה לי 12500 .50אינצ'
doctor123 כתב:לי יש את אותה הבעיה ,סלון עם שני 2 חלונות גדולים והרבה אור.
קניתי פנאסוניק PV700 שלה יש פילטר מיוחד שבולע אור והשתקפות.ואני נהנה מכל רגע ולא סובל מבעיית ההשתקפות.
אם התקציב שלך עומד במסך כזה ,אני ממליץ לך בחום.
המסך עלה לי 12500 .50אינצ'
IMFH כתב:אני מבין שהPV700 יותר טובה מהPV80 במה זה מתבטא? איזה תוכונת יש לה שאין לPV80?
היא עולה 3500 יותר מהPV80 ואני רוצה לדעת אם כדאי להשקיע את הכסף הזה.
amitgba מכל מי ששמעתי הוא לא ממש המליץ לגעת בA550 ואמר שהA450 יותר מוצלחת ממנה חוץ מזה שהיא HDR.
ולא אכפת לי לקנות מסך דור קודם שאני יודע שהוא ספינת הדגל של החברה. איזה מסך מחליף אותו הPY800?
מתחת לPY800 מגיעה הPV80 לא? או שיש עוד מישהו באמצע שהיא גם לא FHD? כי אם לא אז הPV80 מחליפה את הPV700.
ואם הPV700 היא הדגם הקודם ובמאי צריכים להגיע הדגמים החדשים אז הPV700 תיהיה ממש ישנה, צריך לחשוב על כל העניין שוב.
IMFH כתב:מתחת לPY800 מגיעה הPV80 לא? או שיש עוד מישהו באמצע שהיא גם לא FHD? כי אם לא אז הPV80 מחליפה את הPV700.
ואם הPV700 היא הדגם הקודם ובמאי צריכים להגיע הדגמים החדשים אז הPV700 תיהיה ממש ישנה, צריך לחשוב על כל העניין שוב.
...
אתה צודק.כל הזמן יש חידושים ודגמים חדשים שיוצאים לשוק.אבל לא כל דגם חדש שיוצא הוא יותר טוב מהישן .וכמו שאיינשטיין אמר ה PV700 היא ספינת הדגל של פנאסוניק.
אני את הPV700 קניתי לאחר שראיתי אותה בפעולה מול הPV80 בכל תוכן אפשרי ואני יכול להגיד לך באחריות שאין מה להשוות ביניהם פשוט הPV700 עולה על ה80 בכל הפרמטרים.אני שילמתי 3500 שקל יותר על הPV700 ואני לא מתחרט לרגע .
IMFH כתב:מתחת לPY800 מגיעה הPV80 לא? או שיש עוד מישהו באמצע שהיא גם לא FHD? כי אם לא אז הPV80 מחליפה את הPV700.
...
אתה צודק.כל הזמן יש חידושים ודגמים חדשים שיוצאים לשוק.אבל לא כל דגם חדש שיוצא הוא יותר טוב מהישן .וכמו שאיינשטיין אמר ה PV700 היא ספינת הדגל של פנאסוניק.
אני את הPV700 קניתי לאחר שראיתי אותה בפעולה מול הPV80 בכל תוכן אפשרי ואני יכול להגיד לך באחריות שאין מה להשוות ביניהם פשוט הPV700 עולה על ה80 בכל הפרמטרים.אני שילמתי 3500 שקל יותר על הPV700 ואני לא מתחרט לרגע .
...
היא ספינת הדגל של הדור הקודם, עכשיו ספינת הדגל היא PY800, אני אישית שונא מסכי מאט, אני מעדיף קריסטלי, הרבה יותר עמוק ואיכותי.
כן אבל הPV700 היא ספינת הדגל בHDR והPY800 היא ספינת נדגל בFHD ואני לא צריך FHD, וגם אני לא רוצה לקנות מסך ישן אז אני יצטרך להתפשר על הPV80 שתאמת אם אני לוקח אותה אני לא רואה סיבה למה לא לקחת את הPV8 יש להן את אותם תכנים רק שהPV80 עם מנגנון תאורה אוטומטי.