שלום לכולם
הרכבתי HTPC מבוסס על לוח אם AMD אם ציפסט 780G
התקנתי את ה-HTPC בבית והכל עבד בסדר
עכשיו הבאתי אותו לאח שלי שזה בעצם המחשב שלו ...חיברתי אותו ל- LCD של טושיבה
xv500P עם כבל HDMן בהתחלה ראו אבל אז רציתי לשנות את הרזולציה והגעתי לרזולציה שכנראה הטלווזה לא מקבלת ...ומאז אני לא רואה כלום ולא מצליח להחזיר את הרזולציה לקודם
אני יודע שבדרייברים של נוווידיה הוא נותן 10 שניות לאישור הרזולציה ופה משום מה אין את זה
בקיצור ...מה אני עושה עכשיו?????? יש דרך לפתור את זה????
תודה
בעיה מחיבור HTPC ל- lcd
-
ofer_shml
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 140
- coneman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
אממ
תנסה להעלות ב safe mode את המערכת הפעלה?
כלומר אתה טוען שברזולוציה מוסימת אתה לא רואה כלום כי השוליים "ברחו" או כי פשוט מסך שחור?
כלומר אתה טוען שברזולוציה מוסימת אתה לא רואה כלום כי השוליים "ברחו" או כי פשוט מסך שחור?
-
ofer_shml
-
- עוסק בתחום

השוליים לא ברחו ...פשוט הטלווזיה לא מזהה את המחשב ברזלוציה הזו
העלתי את המחשב ב- safe mode אבל מה עכשיו ?
אני לא יכול לשנות שום דבר בכרטיס מסך ב- safe mode???
תודה
העלתי את המחשב ב- safe mode אבל מה עכשיו ?
אני לא יכול לשנות שום דבר בכרטיס מסך ב- safe mode???
תודה
- coneman
-
- חבר שרק התחיל

עכשיו תסיר דרייבר תצוגה של nvidia ותתקין מחדש 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
הטלוויזיות של טושיבה ידועות לשמצה בעבודה לא טובה שלהן בחיבור HDMI למחשב.
העצה שלי - אם עדכון הדרייבר לא יעזור, חבר אותה ב-VGA. היא עובדת מצויין בחיבור הזה, שאינו נופל באיכותו מ-HDMI, כולל צפייה בתכני HD.
העצה שלי - אם עדכון הדרייבר לא יעזור, חבר אותה ב-VGA. היא עובדת מצויין בחיבור הזה, שאינו נופל באיכותו מ-HDMI, כולל צפייה בתכני HD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ofer_shml
-
- עוסק בתחום

תודה...באמת זה מה שעשיתי ...הסרתי את הדייבר ואני מתקין אותו מחדש נראה לי שזה יעזור
ובאמת יש לי בעיה ב-hdmi ...שאני מחבר ב- hdmi הוא לא מזהה בכלל ...אפילו החלון של הביוס שבד"כ עולה בכל מקרה לא רואים ...פשוא לא מקבל שום סיגנל דרך ה- hdmi ודרך rgb בנתיים זה בסדר
הבעיה שלפי מה שהבנתי כבל RGB תומך עד 720P וה-LCD הזו תומכת ב- עד 1080P
ומה שעוד שקראתי בחוברת של הטלווזיה שרשום שם שאם רוצים לחבר מחשב לטלווזיה דרך HDMI אז להשתמש בכבל DVI-HDMI האם זה יכול להיות הבעיה????
תודה
ובאמת יש לי בעיה ב-hdmi ...שאני מחבר ב- hdmi הוא לא מזהה בכלל ...אפילו החלון של הביוס שבד"כ עולה בכל מקרה לא רואים ...פשוא לא מקבל שום סיגנל דרך ה- hdmi ודרך rgb בנתיים זה בסדר
הבעיה שלפי מה שהבנתי כבל RGB תומך עד 720P וה-LCD הזו תומכת ב- עד 1080P
ומה שעוד שקראתי בחוברת של הטלווזיה שרשום שם שאם רוצים לחבר מחשב לטלווזיה דרך HDMI אז להשתמש בכבל DVI-HDMI האם זה יכול להיות הבעיה????
תודה
- coneman
-
- חבר שרק התחיל

אם לא תנסה לא תדע...
רק ניסיון ידידי זה מה שלמדתי בתחום הזה ביומיים האחרונים אין חוקי ברזל של ממש מנסים עד שמצליחים לקנפג הכי טוב ספיציפית למחשב ולטלויזיה שיש לך
רק ניסיון ידידי זה מה שלמדתי בתחום הזה ביומיים האחרונים אין חוקי ברזל של ממש מנסים עד שמצליחים לקנפג הכי טוב ספיציפית למחשב ולטלויזיה שיש לך