HK AVR 255 מקבל אות בדיליי
-
BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם!
רכשתי לפני כחודש ריסבר של הרמן קרדון AVR 255 אני מרוצה ממנו מאוד אך ישנה בעיה שמתרידה אותי מאוד!
הבעיה היא כזו:
כאשר אני עובד עם ה-PS3 וישנו סאונד רציף למשל מוזיקה אני שומע תקין אך כאשר ישנו איזשהו מעבר ללא סאונד אני מבחין כי הרסיסר בתצוגה מהבהב לו (דבר המעיד על כך שאין מקור סאונד) עד לרגע ששוב יש סאונד אך עד שהסאונד חוזר לו עוברות להן 3 שניות ארוכות ובעצם מפוספס קטע מהסאונד שחזר..
כמו כן הדבר חוזר על עצמו גם עם מכשיר ה-DVD כאשר השתמשתי בדיסק הדמייה של ONKYO..
**ניראה כאילו המכשיר נכנס למצב חיסכון כאשר אין סאונד רציף ויוצא ממנו כאשר חוזר הסאונד**
הדבר פוגע באיכות ההנאה מהמכשיר!! יש דרך לבטל המצב הזה??
החיבורים לריסבר (ממנו ואליו) הינם:
רסיבר ל-LCD עם HDMI 1.3
רסיבר ל-PS3 ב- HDMI 1.3
רסיבר לדיוידי TOSHIBA ב- HDMI 1.3
בתודה
רונן
רכשתי לפני כחודש ריסבר של הרמן קרדון AVR 255 אני מרוצה ממנו מאוד אך ישנה בעיה שמתרידה אותי מאוד!
הבעיה היא כזו:
כאשר אני עובד עם ה-PS3 וישנו סאונד רציף למשל מוזיקה אני שומע תקין אך כאשר ישנו איזשהו מעבר ללא סאונד אני מבחין כי הרסיסר בתצוגה מהבהב לו (דבר המעיד על כך שאין מקור סאונד) עד לרגע ששוב יש סאונד אך עד שהסאונד חוזר לו עוברות להן 3 שניות ארוכות ובעצם מפוספס קטע מהסאונד שחזר..
כמו כן הדבר חוזר על עצמו גם עם מכשיר ה-DVD כאשר השתמשתי בדיסק הדמייה של ONKYO..
**ניראה כאילו המכשיר נכנס למצב חיסכון כאשר אין סאונד רציף ויוצא ממנו כאשר חוזר הסאונד**
הדבר פוגע באיכות ההנאה מהמכשיר!! יש דרך לבטל המצב הזה??
החיבורים לריסבר (ממנו ואליו) הינם:
רסיבר ל-LCD עם HDMI 1.3
רסיבר ל-PS3 ב- HDMI 1.3
רסיבר לדיוידי TOSHIBA ב- HDMI 1.3
בתודה
רונן
שותף לבעיה
אני נתקל גם בתופעה הזו ב HK255 שלי בעיקר במצב DTS-HD שאני מריץ עם כרטיס ה XONAR שלי
הסאונד נעלם לשניה וחוזר.
הדבר הזה מעצבן לאללה ואני לא מצליח למצוא פתרון.
הסאונד נעלם לשניה וחוזר.
הדבר הזה מעצבן לאללה ואני לא מצליח למצוא פתרון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אם אני לא טועה, ברירת המחדל ברסיבר הינה שהוא יקבל את אות השמע בצורה אוטומטית מהחיבור אשר פעיל באותו רגע עבור כניסה מסויימת. נסו לכוון כי השמע יגיע תמיד ממחבר מסויים ולא בצורה אוטומטית.
אם אתם תוהים כיצד לבצע זאת, עיון קצר ב Manual יבהיר את העניין.
אם אתם תוהים כיצד לבצע זאת, עיון קצר ב Manual יבהיר את העניין.
-
BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

אין דבר כזה אוטומטי..
האות הינו מותאם בהתאם ל- INPUT שבחרת למשל GAME (אצלי) מוגדר HDMI1 והסאונד גם כן מוגדר ל-HDMI1,
אין ב-MENUAL איזשהו הסבר לביטול אוטומציה כל שהיא..
יכול להיות כי המוצר אינו כזה מוצלח כמו שכיוונו?!?!
האות הינו מותאם בהתאם ל- INPUT שבחרת למשל GAME (אצלי) מוגדר HDMI1 והסאונד גם כן מוגדר ל-HDMI1,
אין ב-MENUAL איזשהו הסבר לביטול אוטומציה כל שהיא..
יכול להיות כי המוצר אינו כזה מוצלח כמו שכיוונו?!?!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תקרא טוב את הפרק Set up sources אשר מתחיל בעמוד 35 ב Manual. קיים שם איזכור לגבי הקדימויות בבחירת המחברים המתאימים עבור אודיו.
לא בטוח שזה יפתור את הבעיה, אך שווה נסיון.
לא בטוח שזה יפתור את הבעיה, אך שווה נסיון.
המכשיר הזה בעייתי נקודה!
כולם מרוצים ממנו עד שמתחילים הבעיות
כשהוא הולך כמו ברווז וצולע כמו ברווז ונראה כמו ברווזועושה קולות של ברווז
אז הוא ברווזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.......
כולם מרוצים ממנו עד שמתחילים הבעיות
אז הוא ברווזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.......
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני לא בטוח שדווקא המכשיר אשם.
אני חווה סוג כזה של בעיה גם באונקיו 606 - והתופעה אף מוסברת במנואל של המכשיר.
ואני מצטט
[left]
The beginning of audio received by an HDMI IN
can’t be heard
• Since it takes longer to identify the format of an
HDMI signal than it does for other digital audio signals,
sound may not be output immediately.[/left]
אני חווה סוג כזה של בעיה גם באונקיו 606 - והתופעה אף מוסברת במנואל של המכשיר.
ואני מצטט
[left]
The beginning of audio received by an HDMI IN
can’t be heard
• Since it takes longer to identify the format of an
HDMI signal than it does for other digital audio signals,
sound may not be output immediately.[/left]
דני האמת נראה לי שאתה צודק!
כל חיבור בממשק של HDMI סובל מבעיית סינכרו בין הסאונד לתמונה
ולוקח שניות עד שהסינכרון מסתיים והסיגנל מופיע(תמונה וסאונד)
אני חווה הדבר הזה בחיבור בין המסך לדיוידי בחיבור HDMI כאשר לוקח כמה שניות לחיבור לעלות במסך(אין לי רסיוור עם HDMI )
לכן זה ייתכן
אך שוב למה לא כולם מתלוננים
או שהתופעה חריפה בחלק מהמקרים(ברסיוורים )
כל חיבור בממשק של HDMI סובל מבעיית סינכרו בין הסאונד לתמונה
ולוקח שניות עד שהסינכרון מסתיים והסיגנל מופיע(תמונה וסאונד)
אני חווה הדבר הזה בחיבור בין המסך לדיוידי בחיבור HDMI כאשר לוקח כמה שניות לחיבור לעלות במסך(אין לי רסיוור עם HDMI )
לכן זה ייתכן
אך שוב למה לא כולם מתלוננים
או שהתופעה חריפה בחלק מהמקרים(ברסיוורים )
אתה צודק בקשר לזה שה QA של הרמן מאוד בעייתי. אבל מאוד מעניין לראות כמה אנשים מתעקשים על אף כל הבעיות להמשיך ולהשתמש במכשיר. אם זאת היתה חברה אחרת עם בעיות QA, לא נראה לי שהיו ממשיכים לרכוש את הרסיבר. כנראה שהמכשיר באמת כל כך טוב, שעל אף כל הבעיות המכשיר מאוד פופולרי ואהוב.ADICT כתב:המכשיר הזה בעייתי נקודה!
כולם מרוצים ממנו עד שמתחילים הבעיות![]()
אז הוא ברווזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז..........
אגב, כרגע הבעיה אצל ניופאן ולא אצל הרמן קרדון. ניופאן ממשיכים למכור את המכשיר ללא העדכונים האחרונים של הגרסה. מכשיר זה יכול לעדכן את הכל התוכנה על ידי חיבור למחשב, דבר שלא כל כך נפוץ אצל יצרנים אחרים.
כל הבעיות המתועדות (והיה שרשור שלם מיוחד רק על זה ב AVSFORUM) נפתרו בגרסאות האחרונות. בשאר העולם לא מוכרים מכשיר עם עדכון גרסה ישן, רק בארץ...
למי שיש את המכשיר, כדאי לעדכן.
-
BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

תודה אנשים אעדכן המכשיר ואעדכן אתכם.
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני רוצה לחזק את הדברים של eagle75,
ניופאן אכן ממשיכים למכור את הרסיבר הנ"ל ללא העדכון האחרון!
אני מדבר על מכשירים שממש יוצאים בימים האחרונים מהחברה אל המפיצים או אפילו לידיים פרטיות,
במקרה שלי,רכשתי ישירות מניופאן את המוצר לפני כשבועיים,הנ"ל הגיע עם גירסה 1.1.93 !!!
זאת לאחר שהובטח לי ע"י אשת המכירות שהרסיבר מעודכן בגירסת התוכנה האחרונה שלו נכון ליום השיחה (1.1.96)
אם אתם שואלים אותי זאת פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה וזלזול משווע של ניופאן בלקוחות שלה.
אולי ההצלחה עלתה להם לראש..
אני מדבר על מכשירים שממש יוצאים בימים האחרונים מהחברה אל המפיצים או אפילו לידיים פרטיות,
במקרה שלי,רכשתי ישירות מניופאן את המוצר לפני כשבועיים,הנ"ל הגיע עם גירסה 1.1.93 !!!
זאת לאחר שהובטח לי ע"י אשת המכירות שהרסיבר מעודכן בגירסת התוכנה האחרונה שלו נכון ליום השיחה (1.1.96)
אם אתם שואלים אותי זאת פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה וזלזול משווע של ניופאן בלקוחות שלה.
אולי ההצלחה עלתה להם לראש..
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- קיבל תודות: 4 פעמים
אתה מצפה מהיבואן שיוריד מהמדפים את כול היחידות שנכנסו לארץ לפני שהיצרן הוציא עדכון ופשוט יזמין משלוח חדש של יחידות מעודכנות כשבפועל מציעים לך את האפשרות למסור למעבדה ולא להיות מודאג שחלילה במהלך העדכון משהו ישתבש ויגרם נזק .אני רוצה לחזק את הדברים של eagle75,
במקרה שלי,רכשתי ישירות מניופאן את המוצר לפני כשבועיים,הנ"ל הגיע עם גירסה 1.1.93 !!!...
במקרה הגרוע אחרי יומיים שלושה הרסיבר אצלך ......... ידידי זו קטנוניות נטו !
לדעתי אין שום קשר בין הדברים . במקרה הזה היבואן יותר מבסדר
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Analizer,
עדכון הקושחה המדובר יצא כבר לפני מספר חודשים. רוב החנויות לא מחזיקות מלאי כזה גדול של רסיברים אשר הינו מלפני טווח זמנים זה.
עדכון הקושחה המדובר יצא כבר לפני מספר חודשים. רוב החנויות לא מחזיקות מלאי כזה גדול של רסיברים אשר הינו מלפני טווח זמנים זה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני קיבלתי רסיבר עם גרסא 46 שהיא מאוד מאוד ישנה!
שלחתי את הרסיבר לעדכון אצל ניופאן מאחר ואמרו לי שם שעדכון לבד יבטל את האחריות.
שלחתי את הרסיבר ביום שני ואמרו לי שיקח 7-10 ימים!!!
חוצפה!
שלחתי את הרסיבר לעדכון אצל ניופאן מאחר ואמרו לי שם שעדכון לבד יבטל את האחריות.
שלחתי את הרסיבר ביום שני ואמרו לי שיקח 7-10 ימים!!!
חוצפה!
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Analizer
אולי לא קראת טוב אבל כתבתי שאני ביצעתי עדכון כזה לאחרונה לרסיבר הזה דרך ניופאן
ותקשיב,יומיים שלושה זאת המצאה בדויה לחלוטין,אני מסרתי את הרסיבר שלי ביום שלישי,קיבלתיהו ביום רביעי שלאחר שלאחר מכן.
ואני לא מדבר על לבוא,להרים 15 קילו מהאוטו אל הסלון,לחבר להזיז לבדוק ולגלות שהוא לא מעודכן ואז באותו הסדר החוצה - לפרק לנתק לעטוף להרים לאוטו ולנסוע לניופאן... תאמין לי לא כיף.למה אני צריך להחזיר את הרסיבר יומיים אחרי שקניתי אותו?
תקרא בפורומים בחו"ל,שם הוא מגיע ללקוח מעודכן וזוהי בדיוק מהות השירות.
שיא הגיחוך היה כשהגעתי לטכנאי מעבדה בטלפון שהסביר לי במשך 10 דקות ארוכות כיצד לבצע את העדכון ולבסוף לא שכח להוסיף שאם קורה משהו אני לא מכוסה.. תענוג אה? (וזה אחרי שבמעמד הקניה חזרתי ושאלתי אם הרסיבר מעודכן ונאמר לי שוב ושוב שכן.. ) בוא נגיד דבר כזה אני מקווה לא להזדקק להם שוב..
נכון שזה לא פיתרון לאסוף חזרה את כל המכשירים מהמפיצים כדי לעדכן אבל כמו שזיו הוסיף,ממילא אין כמות כזאת גדולה של מכשירים ששוכבים בחנויות.
אולי לא קראת טוב אבל כתבתי שאני ביצעתי עדכון כזה לאחרונה לרסיבר הזה דרך ניופאן
ותקשיב,יומיים שלושה זאת המצאה בדויה לחלוטין,אני מסרתי את הרסיבר שלי ביום שלישי,קיבלתיהו ביום רביעי שלאחר שלאחר מכן.
ואני לא מדבר על לבוא,להרים 15 קילו מהאוטו אל הסלון,לחבר להזיז לבדוק ולגלות שהוא לא מעודכן ואז באותו הסדר החוצה - לפרק לנתק לעטוף להרים לאוטו ולנסוע לניופאן... תאמין לי לא כיף.למה אני צריך להחזיר את הרסיבר יומיים אחרי שקניתי אותו?
תקרא בפורומים בחו"ל,שם הוא מגיע ללקוח מעודכן וזוהי בדיוק מהות השירות.
שיא הגיחוך היה כשהגעתי לטכנאי מעבדה בטלפון שהסביר לי במשך 10 דקות ארוכות כיצד לבצע את העדכון ולבסוף לא שכח להוסיף שאם קורה משהו אני לא מכוסה.. תענוג אה? (וזה אחרי שבמעמד הקניה חזרתי ושאלתי אם הרסיבר מעודכן ונאמר לי שוב ושוב שכן.. ) בוא נגיד דבר כזה אני מקווה לא להזדקק להם שוב..
נכון שזה לא פיתרון לאסוף חזרה את כל המכשירים מהמפיצים כדי לעדכן אבל כמו שזיו הוסיף,ממילא אין כמות כזאת גדולה של מכשירים ששוכבים בחנויות.
לפי מה שהבנתי ניתן לבצע את העדכון עצמאית, אם זה המצב - למה המגיבים פה פונים לניופאן, בעיקר שהם מסירי מעצמן את האחריות - טעות שלי לא הבנתי את התגובות האחרות....
מובן כעת למה פונים לנויפאן.
מובן כעת למה פונים לנויפאן.
נערך לאחרונה על ידי noamre ב 04/04/2009 23:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
מה אתה לא מבין???noamre כתב:לפי מה שהבנתי ניתן לבצע את העדכון עצמאית, אם זה המצב - למה המגיבים פה פונים לניופאן, בעיקר שהם מסירים מעצמן את האחריות?...
מי שמעדכן לבד מאבד את האחריות ומי שמעדכן בניופאן - האחריות נשארת.
לדוגמא - אם אתה מעדכן בבית ויש הפסקת חשמל רגעית תוך כדי - אז יש לך משקולת ביד...
לא לא, לא הבנתי נכון את התגובות האחרות בתראד הזה - חשבתי שגם בעדכון בניופאן אין אחריותDannyZ כתב:מה אתה לא מבין???noamre כתב:לפי מה שהבנתי ניתן לבצע את העדכון עצמאית, אם זה המצב - למה המגיבים פה פונים לניופאן, בעיקר שהם מסירים מעצמן את האחריות?...
מי שמעדכן לבד מאבד את האחריות ומי שמעדכן בניופאן - האחריות נשארת.
לדוגמא - אם אתה מעדכן בבית ויש הפסקת חשמל רגעית תוך כדי - אז יש לך משקולת ביד......
הכל מובן כעת, ונראה לי שאם אני לא אלך על הHK255 זה אך ורק בגלל השירות של ניופאן, שזו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בסיפורים מסמרי שיער.