SONY KDL-46V4000E VS LCD SCARLET 42LG60FR
-
VirtualLevel
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן
אבא שלי רוצה לקנות לסלון LCD חדשה
בעיקרון ההיתלבטות שלו היא על שניהם...
חשוב להבהיר שהסיכוי להשתמש בHD הוא לא קל כך גבווה ורוב הזמן מדובר על ממיר של YES MAX
אבא שלי לא הכי חזק בתחום ככה שהוא לא ממש מבין וגם זה לא כל כך ירגיש לו שונה כך או אחרת..
עכשיו ההיתלבטות שלי היא בין 2 הדגמים מכוון שבפועל הSONY אמורה להיות יותר טובה אבל הLG מלאה בפיצרים יותר נוחים לדעתי והיא בעברית גם
אשמח לשמוע את דעתכם או בכלל שתציעו LCD אחרת בגודל של 47 אינץ עד 10 אלף שקל
תודה מראש. אלירן
אבא שלי רוצה לקנות לסלון LCD חדשה
בעיקרון ההיתלבטות שלו היא על שניהם...
חשוב להבהיר שהסיכוי להשתמש בHD הוא לא קל כך גבווה ורוב הזמן מדובר על ממיר של YES MAX
אבא שלי לא הכי חזק בתחום ככה שהוא לא ממש מבין וגם זה לא כל כך ירגיש לו שונה כך או אחרת..
עכשיו ההיתלבטות שלי היא בין 2 הדגמים מכוון שבפועל הSONY אמורה להיות יותר טובה אבל הLG מלאה בפיצרים יותר נוחים לדעתי והיא בעברית גם
אשמח לשמוע את דעתכם או בכלל שתציעו LCD אחרת בגודל של 47 אינץ עד 10 אלף שקל
תודה מראש. אלירן
הסוני טובה יותר..הLG סתם גרועה..
אבל הפיליפס 7603/7403 עדיפה בהרבה ..אפשר להשיג ב10K
נב. אולי בפועל פלזמה 50 אינץ' תתאים לך יותר [בתקציב אפשר גם להשיג את A550 שהיא FHD]
אבל הפיליפס 7603/7403 עדיפה בהרבה ..אפשר להשיג ב10K
נב. אולי בפועל פלזמה 50 אינץ' תתאים לך יותר [בתקציב אפשר גם להשיג את A550 שהיא FHD]
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
-
VirtualLevel
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
נשמע הגיוני
מישהו מכיר בבאר שבע חנות מקצועית שאפשר לשבת אצלה ולהחליט מה יותר מתאים ולמה???
כדי להסביר לאבא שלי ותאמת אני לא רואה סיבה לבחור בפלזמה, סתם לפי הראות שלי המון זמן לא ראיתי ושמעתי על מישהו שקנה דווקא פלזמה ולא LCD
בכל מקרה אשמח לעות תגובות
מישהו מכיר בבאר שבע חנות מקצועית שאפשר לשבת אצלה ולהחליט מה יותר מתאים ולמה???
כדי להסביר לאבא שלי ותאמת אני לא רואה סיבה לבחור בפלזמה, סתם לפי הראות שלי המון זמן לא ראיתי ושמעתי על מישהו שקנה דווקא פלזמה ולא LCD
בכל מקרה אשמח לעות תגובות