העברת קבצים ממחשב למחשב דרך רשת אלחוטית
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור .
יש לי בבית רשת אלחוטית עם 3 מחשבים שעליהם פועלת מערכת הפעלה של ויסטה .
לצערי , למרות נסיונות חוזרים ונשנים - לא מצליח לשתף קבצים בין המחשבים .
המטרה היא לנגן מדיה שנמצאת במחשב אחר או להעביר קבצים ולחסוך את הריצות עם disk on key .
הצלחתי לשתף רק את המדפסת .
מישהו מכיר מדריך טוב\תוכנה יעילה שעושה את זה . אני כבר די מיואש .
(שיתפתי תיקיות - לא עזר , למרות שאני רואה את המחשבים האחרים ברשת ומדפיס מכל מחשב . אני נכנס למחשבים האחרים ואז זה רושם לי ל windows אין אפשרות לגשת אל ...
למרות ששיתפתי שם תיקיות . )
תודה מראש,
שגיא
יש לי בבית רשת אלחוטית עם 3 מחשבים שעליהם פועלת מערכת הפעלה של ויסטה .
לצערי , למרות נסיונות חוזרים ונשנים - לא מצליח לשתף קבצים בין המחשבים .
המטרה היא לנגן מדיה שנמצאת במחשב אחר או להעביר קבצים ולחסוך את הריצות עם disk on key .
הצלחתי לשתף רק את המדפסת .
מישהו מכיר מדריך טוב\תוכנה יעילה שעושה את זה . אני כבר די מיואש .
(שיתפתי תיקיות - לא עזר , למרות שאני רואה את המחשבים האחרים ברשת ומדפיס מכל מחשב . אני נכנס למחשבים האחרים ואז זה רושם לי ל windows אין אפשרות לגשת אל ...
למרות ששיתפתי שם תיקיות . )
תודה מראש,
שגיא
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
צריך לבדוק כמה דברים
אני מקווה שאתה קצת מכיר מונחים, ואני לא סתם אבלבל אותך - אבל תגיד לי מה אתה יודע לעשות ונתקדם לאט לאט.
דבר ראשון, צריך לבדוק ששלושת המחשבים שייכים לאותו WORKGROUP. יש פה הסבר על איך עושים את זה:
http://www.home-network-help.com/settin ... -name.html
צריך לעשות את זה בכל מחשב, ולוודא שיש אותו שם לקבוצה, ושם מחשב ייחודי לכל מחשב. אח"כ בטל את השיתוף שיצרת, וצור אותו מחדש (רק לצורך הוידוא), ותראה אם יש משהו.
מעבר לזה, ייתכן ותצטרך להגדיר הרשאות לשיתוף, מאחר ולא תמיד מספיק רק להגדיר שיתוף. לזה נכנס רק אם יהיה צורך
דבר ראשון, צריך לבדוק ששלושת המחשבים שייכים לאותו WORKGROUP. יש פה הסבר על איך עושים את זה:
http://www.home-network-help.com/settin ... -name.html
צריך לעשות את זה בכל מחשב, ולוודא שיש אותו שם לקבוצה, ושם מחשב ייחודי לכל מחשב. אח"כ בטל את השיתוף שיצרת, וצור אותו מחדש (רק לצורך הוידוא), ותראה אם יש משהו.
מעבר לזה, ייתכן ותצטרך להגדיר הרשאות לשיתוף, מאחר ולא תמיד מספיק רק להגדיר שיתוף. לזה נכנס רק אם יהיה צורך