המלצה לגבי סטרימר חדש ( שדרוג )
חברים שלום ,
היום יש לי את ה 4100 וסה"כ אני מאוד מרוצה , אבל החלטתי כי אני רוצה להתקדם לדגם חדש , יש כמה אופציות .
1. יש את הפופקורן שנראה לי אחלה , אבל אני מבין שיוצא דגם חדש האם שווה לחכות ?
2. היום יש לי מגבר 24 של הרמן קראדן האם יש סיכוי שבכל זאת אני אוכל לשמוע את הפורמטים החדשים .
3. היום אני קצת מתבאס בסטרימר שיש לי שיש לו רק 2 יציאו ת USB ואני שומע אודיו דרך קואקס , ולא דרך כבל HDMI ,בנוסף האם יש סטימר שיענה לי על הצורך של יותר מ2 יציאות USB , כי יש לי היום 3 HD חיצוני והיום אני יכול להשתמש ב2
4. דבר אחרון אני מבין שיש היום אופציה לשים נגן חיצוני של BD בתוך הסטרימר , כמו ה DUNE החדש '
אודה לעזרתכם בנושא!!
היום יש לי את ה 4100 וסה"כ אני מאוד מרוצה , אבל החלטתי כי אני רוצה להתקדם לדגם חדש , יש כמה אופציות .
1. יש את הפופקורן שנראה לי אחלה , אבל אני מבין שיוצא דגם חדש האם שווה לחכות ?
2. היום יש לי מגבר 24 של הרמן קראדן האם יש סיכוי שבכל זאת אני אוכל לשמוע את הפורמטים החדשים .
3. היום אני קצת מתבאס בסטרימר שיש לי שיש לו רק 2 יציאו ת USB ואני שומע אודיו דרך קואקס , ולא דרך כבל HDMI ,בנוסף האם יש סטימר שיענה לי על הצורך של יותר מ2 יציאות USB , כי יש לי היום 3 HD חיצוני והיום אני יכול להשתמש ב2
4. דבר אחרון אני מבין שיש היום אופציה לשים נגן חיצוני של BD בתוך הסטרימר , כמו ה DUNE החדש '
אודה לעזרתכם בנושא!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
טוב , אני עדיין לא קיבלתי החלטה לאיזה סטרימר להחליף , הועלה בפניי אופציה ל 6500 , אבל אני מבין שהוא לא תומך בדור החדש של הצ'יפים , ראיתי את הפופוקרן היום ולא כל כך המליצו עליו ..
מישהו בבקשה יכול לעזור לי לגבש החלטה , הדרישות שלי הם בעיקר שהתפריטים יהיו ברמה טובה ( יותר מ 4100 ) , ושיהיה בהחלט תומך בפורמטי BD העתידיים .. ושיהיה לו עיצוב יפה ...
עכשיו הבנתי שיש אופציה לסטרימר עם כונן DVD\BD חיצוני או פנימי ..
מה אתם אומרים ?
לסיום האם יהיה הבדל משמעותי בדגם החדש של הפופוקרן כי הבנתי שלא כל כך מומלץ המכשיר מול ה 6500 ?
אודה לעזרה רבה !!
מישהו בבקשה יכול לעזור לי לגבש החלטה , הדרישות שלי הם בעיקר שהתפריטים יהיו ברמה טובה ( יותר מ 4100 ) , ושיהיה בהחלט תומך בפורמטי BD העתידיים .. ושיהיה לו עיצוב יפה ...
עכשיו הבנתי שיש אופציה לסטרימר עם כונן DVD\BD חיצוני או פנימי ..
מה אתם אומרים ?
לסיום האם יהיה הבדל משמעותי בדגם החדש של הפופוקרן כי הבנתי שלא כל כך מומלץ המכשיר מול ה 6500 ?
אודה לעזרה רבה !!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
big27 כתב:ראיתי את הפופוקרן היום ולא כל כך המליצו עליו .....
כאשר הולכים לראות את ה 6500 בחנות שמוכרת את ה 6500, ברור כי דעת המוכר בעלת משוא פנים.big27 כתב:כי הבנתי שלא כל כך מומלץ המכשיר מול ה 6500 ?...
לגבי שדרוג, המועד כיום הוא הינו בעייתי. מצד אחד יש לנו דור חדש של מזרימי מדיה בדיוק מעבר לפינה, מצד שני - המזרימי מדיה הנוכחים מספקים פתרון הולם למדי.
קרא שוב את הביקורות השונות ואת השרשורים הנלווים, מקווה שזה יעזור לך בהתלבטות.