התחדשתי במקרן תודה לעוזרים!
(הודעה ראשונה שלי וראיתי שכתבתי אותה במקום לא נכון אז שיניתי את מיקום ההודעה.. סליחה מראש)
שלום אני מעונין לקנות מקרן זול (מאוד! עד 3000) לשימוש ביתי בעיקר לצפיה במשחקי כדורגל(דרך המחשב).
ראיתי מקרן זול של TOSHIBA SP1 מעונין לדעת מה יש לכם לומר עליו
והאם אולי יש לכם המלצה על מקרן אחר בשבילי..(אפסון אולי...)
תודה רבה
שלום אני מעונין לקנות מקרן זול (מאוד! עד 3000) לשימוש ביתי בעיקר לצפיה במשחקי כדורגל(דרך המחשב).
ראיתי מקרן זול של TOSHIBA SP1 מעונין לדעת מה יש לכם לומר עליו
והאם אולי יש לכם המלצה על מקרן אחר בשבילי..(אפסון אולי...)
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי chaim777 ב 15/03/2009 12:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני לא מחפש משהוא איכותי חבל על הזמן.. אלא רק מקרן שאוכל לראות בו משחקי כדורגל (טלווזייה) מדי פעם..
אז מה אתה אומר ? ממליץ עליו או שהוא סתם מעפן(ורק בשביל מצגות) ייש לך המלצה אחרת?(עד 3000 ש"ח אבל אני יכול להביא מחול..)
כרגע ההתלבטוט שלי היא בן הTOSHIBA SP1( ש"ח 1600 )
לבין הOPTOMA HD65 / ( 2400) HD700X ש"ח 3000
ואני מדגיש אני צריך מקרן כי אני רוצה להקרין משחקי כדורגל פעם ב... אני לא טוחן סרטים או משהוא.
אז מה אתה אומר ? ממליץ עליו או שהוא סתם מעפן(ורק בשביל מצגות) ייש לך המלצה אחרת?(עד 3000 ש"ח אבל אני יכול להביא מחול..)
לבין הOPTOMA HD65 / ( 2400) HD700X ש"ח 3000
ואני מדגיש אני צריך מקרן כי אני רוצה להקרין משחקי כדורגל פעם ב... אני לא טוחן סרטים או משהוא.
נערך לאחרונה על ידי chaim777 ב 03/03/2009 22:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברה אני לא מבין למה לא עונים.. אתם מומחים ואני צריך תעזרה שלכם אז בקשה
מחפש מקרן זול מאוד מאוד (2000-3500 ש"ח) אני קונה באנגליה ככה שזה יצה ממש זול(מקבל גם בלי מיסים)
המקרן נועד לצפיה באירועי ספורט (מהטלוויזיה או בעיקר מהמחשב) בערך פעם בשבוע...
בקיצור מקרן זול כי אני לא מבקש איכות מדהימה! אלא משהוא טוב ואיכותי שישמש אותי למטרותי.
א6ם למישהוא יש המלצה על חברת מקרנים או דגם וכולה בקשה לעזור כי זה די דחוף..תודה
מחפש מקרן זול מאוד מאוד (2000-3500 ש"ח) אני קונה באנגליה ככה שזה יצה ממש זול(מקבל גם בלי מיסים)
המקרן נועד לצפיה באירועי ספורט (מהטלוויזיה או בעיקר מהמחשב) בערך פעם בשבוע...
בקיצור מקרן זול כי אני לא מבקש איכות מדהימה! אלא משהוא טוב ואיכותי שישמש אותי למטרותי.
א6ם למישהוא יש המלצה על חברת מקרנים או דגם וכולה בקשה לעזור כי זה די דחוף..תודה
- armin4ever
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מאיפה אתה משיג את האופטומה ב3000 ש"ח?chaim777 כתב:אני לא מחפש משהוא איכותי חבל על הזמן.. אלא רק מקרן שאוכל לראות בו משחקי כדורגל (טלווזייה) מדי פעם..
לבין הOPTOMA HD 75 / ( 2400) HD700X ש"ח 3000
ואני מדגיש אני צריך מקרן כי אני רוצה להקרין משחקי כדורגל פעם ב... אני לא טוחן סרטים או משהוא....
טעות שלי OPTOMA HD 65 ולא 75 ....armin4ever כתב:מאיפה אתה משיג את האופטומה ב3000 ש"ח?chaim777 כתב:אני לא מחפש משהוא איכותי חבל על הזמן.. אלא רק מקרן שאוכל לראות בו משחקי כדורגל (טלווזייה) מדי פעם..
לבין הOPTOMA HD 75 / ( 2400) HD700X ש"ח 3000
ואני מדגיש אני צריך מקרן כי אני רוצה להקרין משחקי כדורגל פעם ב... אני לא טוחן סרטים או משהוא.......
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תגיד - בתור אחד שרוצה לראות פעם ב....
מה כ"כ דחוף?
מה כ"כ דחוף?
אני רוצה לקנות תמקרן באנגליה ואני נוסע לאנגליה עוד יומים.(אני נוסע בערך פעם בשנה אז לקנות מקרן זה או עכשיו או שנה הבאה). דחוף מספיק.?OhadR כתב:מה דחוף באמתlawpower כתב:תגיד - בתור אחד שרוצה לראות פעם ב....
מה כ"כ דחוף?...
?...
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3736
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
ברשותי מקרן OPTOMA HD65 ואני מאוד ממליץ.
רק תבדוק אם אינך רגיש לבעיית הקשתות במקרני DLP?
מחיר של 3000 ש"ח מחיר מעולה?!
מחיר של 3000 ש"ח מחיר מעולה?!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תספר מההתחלה - יש אנשים שרואים דחוף - זה מוציא להם את החשק לעזור - אם יש הסבר הגיוני - כמו שנתת - אנשים ישמחו
חוץ מזה - יכולים ככה יותר לעזור לך. כי כולנו חשבנו על 3000 ש"ח בארץ... שאז אין כלום
תסתכל איפה יש RICHERSOUND - יש להם מחירים משוגעים
חוץ מזה - יכולים ככה יותר לעזור לך. כי כולנו חשבנו על 3000 ש"ח בארץ... שאז אין כלום
תסתכל איפה יש RICHERSOUND - יש להם מחירים משוגעים
לך לאתר של ריצ'ר סאונדסchaim777 כתב:אני רוצה לקנות תמקרן באנגליה ואני נוסע לאנגליה עוד יומים.(אני נוסע בערך פעם בשנה אז לקנות מקרן זה או עכשיו או שנה הבאה). דחוף מספיק.?OhadR כתב:מה דחוף באמתlawpower כתב:תגיד - בתור אחד שרוצה לראות פעם ב....
מה כ"כ דחוף?...
?......
יש להם חנויות בכל אנגליה אבל תברר שלחנות שאתה הולך יש את המקרן שאתה מחפש
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3736
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
כנס לרשימת החנויותchaim777 כתב:big007 כתב:ברשותי מקרן OPTOMA HD65 ואני מאוד ממליץ.
מחיר של 3000 ש"ח מחיר מעולה?!...
א.איפה אני יכול לבדוק אם כן(יש איזה חנות בירושלים?)
ב. 3000 לא מחיר טוב? תסביר בקשה.....
http://www.sge.co.il/stores.asp?storeID=14&areaID=6
ב.כוונתי היא אם יש לך מחיר כזה תחטוף ומהר.רק עם אחריות של אס.ג י אלקטרוניקה כמובן.
big007 כתב:כנס לרשימת החנויותchaim777 כתב:big007 כתב:ברשותי מקרן OPTOMA HD65 ואני מאוד ממליץ.
מחיר של 3000 ש"ח מחיר מעולה?!...
א.איפה אני יכול לבדוק אם כן(יש איזה חנות בירושלים?)
ב. 3000 לא מחיר טוב? תסביר בקשה.....
http://www.sge.co.il/stores.asp?storeID=14&areaID=6
ב.כוונתי היא אם יש לך מחיר כזה תחטוף ומהר.רק עם אחריות של אס.ג י אלקטרוניקה כמובן.[/quote
תודה רבה]...