המלצה לסט רמקולים לקולנוע ביתי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש לך תקציב יפה,10K? אני יציע לך את הדבר הטוב ביותר.
כנס למומלצים של הפורם{קישורים} יש שם חנויות טובות,בקר בחלק מהחנויות,תשמע
כמה סוגים של רמקולים והגברות/רסיברים.ותחזור לכאן אם רשמיך...
ואני בטוח שנוכל לעזור/לכוון אותך יותר. בהצלחה.
{דרך אגב זה מה שאני עשיתי}
עופר.
========================
כנס למומלצים של הפורם{קישורים} יש שם חנויות טובות,בקר בחלק מהחנויות,תשמע
כמה סוגים של רמקולים והגברות/רסיברים.ותחזור לכאן אם רשמיך...
ואני בטוח שנוכל לעזור/לכוון אותך יותר. בהצלחה.
{דרך אגב זה מה שאני עשיתי}
עופר.
========================
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רסיבר- דנון 1706, ימאהה 457.אינשם כתב:שלום לחברי הפורום המלומדים, אני צריך את המלצתכם לקניית סט רמקולים לקולנוע ביתי + מגבר + DVD מחיר בין 5000 - 10000 ש"ח. גודל החדר כ 30 מ"ר. המערכת אמורה לשמש אותי גם עבור שמיעת מוזיקה ברמה טובה ככל האפשר...
DVD- פיוניר 585, טושיבה 350, או 1920 אם יחובר למסך דק.
רמקולים- סט וורפדיל דיימונד 9 (אפשר לשדרג הקדמיים).
תומר
בשביל מה 585? הוא לא ציין שהוא צריך SACD וDVD AUDIO...
כמו כן, בתקציב של 10K ניתן לבנות מערכת שלמה ולהנות ממנה...
רסיבר ב2000, DVD ב600, ויש לך 7400 לקנות 5.1... הייתי בוחן את האופציה של לקנות 5 רמקולים של WHARFEDALE DIAMOND 9 ובשאר הכסף(נשאר משהו כמו 4000 ש"ח) לקנות סאב איכותי של פרדיים או וולודיין... תצא לדעתי מערכת קולנוע ביתית פיצוץ...
כמו כן, בתקציב של 10K ניתן לבנות מערכת שלמה ולהנות ממנה...
רסיבר ב2000, DVD ב600, ויש לך 7400 לקנות 5.1... הייתי בוחן את האופציה של לקנות 5 רמקולים של WHARFEDALE DIAMOND 9 ובשאר הכסף(נשאר משהו כמו 4000 ש"ח) לקנות סאב איכותי של פרדיים או וולודיין... תצא לדעתי מערכת קולנוע ביתית פיצוץ...
אני אישית ממליץ לך לקנות רסיבר טוב,אבל לא יקר,DVD כנ"ל,בשאר הכסף אתה יכול לקנות 5 רמקולים ואולי אפילו סאב...
לגבי ההמלצה על הדיאמונד 9 של וורפדייל,אני אישית לא אהבתי את הצליל שלהם (סגור/עמום מדי),בסוף קניתי את המישן M34,שנשמעו הכי מאוזנים ומפורטים מכל מה ששמעתי בתווח מחירים של 2000-3500 לזוג רצפתיים.
....משום מה לא אוהבים פה את מישן,ולא ברור לי למה....
בכל מקרה,ההמלצה שלי היא ללכת לחנות עם היצע גדול,לשמוע,ופשוט להתאים את הכל (לשמוע רסיברים שונים עם רמקולים שונים,וכנ"ל לגבי ה-DVD).
בהצלחה,ומזל טוב.
לגבי ההמלצה על הדיאמונד 9 של וורפדייל,אני אישית לא אהבתי את הצליל שלהם (סגור/עמום מדי),בסוף קניתי את המישן M34,שנשמעו הכי מאוזנים ומפורטים מכל מה ששמעתי בתווח מחירים של 2000-3500 לזוג רצפתיים.
....משום מה לא אוהבים פה את מישן,ולא ברור לי למה....
בכל מקרה,ההמלצה שלי היא ללכת לחנות עם היצע גדול,לשמוע,ופשוט להתאים את הכל (לשמוע רסיברים שונים עם רמקולים שונים,וכנ"ל לגבי ה-DVD).
בהצלחה,ומזל טוב.
בהחלט סדרת הEVO מעולה ושווה בדיקה... לי אישית פשוט מאד חשוב באס איכותי ולא מרוח, ומקרה שהתקציב מאפשר רמקולים סבירים עם סאב טוב, הייתי הולך על הקומבינציה הזאת... אולי אבל מערכת יותר מאוזנת תקציבית כמו סדרת הEVO של WHARFEDALE תתן תוצאות טובות מבחינת באס גם עם סאב פחות יקר...
השאלה היא, ניתן לקנות מערכת 5.1 מבוססת EVO ב7000 ש"ח?
השאלה היא, ניתן לקנות מערכת 5.1 מבוססת EVO ב7000 ש"ח?