רגע לפני קנייה - איך המחשב הזה?
אלהן,
HTPC - ישדר למקרן 720P (שבקרוב ישודרג למקרן 1080P).
המטרה - שידור סרטים והורדת סרטים.
לאחר קריאה רבה בפורום בחרתי תחומרה הבאה:
מעבד: Q8200 core2 Quad 1333FSB
לוח אם: intel ID G45 s/v/l
לפני נתוני היצרן הלוח נותן:
יציאה אופטית, יציאת HDMI
כרטיס מסך מובנה בלוח: ATI HD4400
(באתר של ati מצאתי רק תדגם 4450 שבו רשום סאונד hd מלא, ושידור של 1080p).
זיכרון : 2G*2 kingston 800mhz
כל שאר הדברים אינם חשובים.
לשאלות:
1. איך המפרט הזה?!, הוא יצליח להריץ סרטים ב Full HD.
2. בקשר לסאונד הוא יתן לי HD-dts, בלי בעיות?
2. חשבתי לקחת תכרטיס מסך ATI HD4850 ולהחליף תלוח במשהו יותר זול, מה אתם אומרים?! (הרעיון בנתים לקחת לוח טוב ובעתיד אם יהיה צורך להוסיף כרטיס מסך).
כל מה שמעניין אותי זה שהמחשב ישדר Full hd וגם בקול יוציא אותו דבר.
HTPC - ישדר למקרן 720P (שבקרוב ישודרג למקרן 1080P).
המטרה - שידור סרטים והורדת סרטים.
לאחר קריאה רבה בפורום בחרתי תחומרה הבאה:
מעבד: Q8200 core2 Quad 1333FSB
לוח אם: intel ID G45 s/v/l
לפני נתוני היצרן הלוח נותן:
יציאה אופטית, יציאת HDMI
כרטיס מסך מובנה בלוח: ATI HD4400
(באתר של ati מצאתי רק תדגם 4450 שבו רשום סאונד hd מלא, ושידור של 1080p).
זיכרון : 2G*2 kingston 800mhz
כל שאר הדברים אינם חשובים.
לשאלות:
1. איך המפרט הזה?!, הוא יצליח להריץ סרטים ב Full HD.
2. בקשר לסאונד הוא יתן לי HD-dts, בלי בעיות?
2. חשבתי לקחת תכרטיס מסך ATI HD4850 ולהחליף תלוח במשהו יותר זול, מה אתם אומרים?! (הרעיון בנתים לקחת לוח טוב ובעתיד אם יהיה צורך להוסיף כרטיס מסך).
כל מה שמעניין אותי זה שהמחשב ישדר Full hd וגם בקול יוציא אותו דבר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. המעבד הוא overkill בשביל HTPC. אפשר להסתפק ב-E7200/7300/7400. לא ציינת איזה מארז אתה לוקח, זה דווקא כן אלמנט חשוב כשמרכיבים HTPC.
2. אתה בטוח שיש בלוח הזה כרטיס מסך מובנה של ATI? עד כמה שידוע לי בלוחות מבוססי G45 יש כרטיס מסך מובנה מסוג 4500HD שהוא בכלל של אינטל ולא ATI. הכרטיס הזה תומך רק ב-LPCM 7.1. מומלץ לקרוא את מורה הנבוכים לגבי אודיו HD ב-HTPC, שלינק אליו יש בשרשור המדריכים בראש הפורום.
3. אתה יכול לקוח את הכרטיס HD4350, שעד כמה שידוע לי בעל תכונות זהות ל-HD4850 בשביל ניגון תכני HD.
2. אתה בטוח שיש בלוח הזה כרטיס מסך מובנה של ATI? עד כמה שידוע לי בלוחות מבוססי G45 יש כרטיס מסך מובנה מסוג 4500HD שהוא בכלל של אינטל ולא ATI. הכרטיס הזה תומך רק ב-LPCM 7.1. מומלץ לקרוא את מורה הנבוכים לגבי אודיו HD ב-HTPC, שלינק אליו יש בשרשור המדריכים בראש הפורום.
3. אתה יכול לקוח את הכרטיס HD4350, שעד כמה שידוע לי בעל תכונות זהות ל-HD4850 בשביל ניגון תכני HD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
מוסיף:
לא הייתי לוקח לוח של אינטל. הם עושים אחלה מעבדים, אבל לוחות זה לא הצד החזק שלהם. יש המון פתרונות מעולים של חברות אחרות (Asus, Gigabyte ועוד).
זכרון: באותו מחיר של הקינגסטון אתה קרוב לוודאי יכול למצוא OCZ עם צלעות קירור. לא חובה, אבל גם לא מזיק.
מארז: אם זה HTPC, חצי מהענין זה המארז. כנ"ל לגבי ספק כח - אל תפקפק ברכיבים האלה.
לא הייתי לוקח לוח של אינטל. הם עושים אחלה מעבדים, אבל לוחות זה לא הצד החזק שלהם. יש המון פתרונות מעולים של חברות אחרות (Asus, Gigabyte ועוד).
זכרון: באותו מחיר של הקינגסטון אתה קרוב לוודאי יכול למצוא OCZ עם צלעות קירור. לא חובה, אבל גם לא מזיק.
מארז: אם זה HTPC, חצי מהענין זה המארז. כנ"ל לגבי ספק כח - אל תפקפק ברכיבים האלה.
קודם כל תודה.
אני מעדיף לקחת מעבד חזק.
צודק לא יודע למה חשבתי שראיתי 4500HD שזה של ATI.
1. איך הכרטיס מסך הזה(של אינטל)?! הוא יכול להציג 1080p בלי בעייה?
2. מה הבדל בין ה hd4350 ל hd4850?
3. קראתי "תמורה נבוכים" שלך ממה שהבאתי אני צריך לוח אם או כרטיס מסך שמוציא: LPCM 7.1, נכון?! (אני מדבר על האודיו).
אני מעדיף לקחת מעבד חזק.
צודק לא יודע למה חשבתי שראיתי 4500HD שזה של ATI.
1. איך הכרטיס מסך הזה(של אינטל)?! הוא יכול להציג 1080p בלי בעייה?
2. מה הבדל בין ה hd4350 ל hd4850?
3. קראתי "תמורה נבוכים" שלך ממה שהבאתי אני צריך לוח אם או כרטיס מסך שמוציא: LPCM 7.1, נכון?! (אני מדבר על האודיו).
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אי אפשר להשוות את ה 4350 ל 4850. שתי סדרות שונות לגמרי.
ה-3 בד"כ מגיע בפרופיל נמוך, מה שאומר שהוא מתאים לHTPC. זה הדגם הכי חלש ממשפחת ה 4XXX.
ה-8 זה הדגמים הכי חזקים, עם יותר צינורות עיבוד, זכרון ומעבד בתדר גבוה יותר, אפיק רחב יותר, יותר טרנזיסטורים (כמעט פי 3)...קיצר, עולם אחר.
אין לך מה לחפש עם כרטיס כזה במחשב מדיה. בזבוז מוחלט של כסף.
ה-3 בד"כ מגיע בפרופיל נמוך, מה שאומר שהוא מתאים לHTPC. זה הדגם הכי חלש ממשפחת ה 4XXX.
ה-8 זה הדגמים הכי חזקים, עם יותר צינורות עיבוד, זכרון ומעבד בתדר גבוה יותר, אפיק רחב יותר, יותר טרנזיסטורים (כמעט פי 3)...קיצר, עולם אחר.
אין לך מה לחפש עם כרטיס כזה במחשב מדיה. בזבוז מוחלט של כסף.
איך הכרטיס מסך הזה(של אינטל), הוא יכול להציג 1080p בלי בעייה? (hd4500)
לאחר חיפוש קצר מצאתי תלוח הזה:
GA-E7AUM-DS2H כמובן של GIGabyte עם כרטיס מסך GeForce 9400, איך הוא? ומה יותר עדיף הוא האינטל?(אשמח לדעת למה).
ושוב לשאלה העיקרית האם יתן לי את כל הפיתרונות גם Full hd וגם LPCM 7.1, בלי שום בעייה?
תודה על עזרה.
קישור ללוח:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mot ... uctID=2946
לאחר חיפוש קצר מצאתי תלוח הזה:
GA-E7AUM-DS2H כמובן של GIGabyte עם כרטיס מסך GeForce 9400, איך הוא? ומה יותר עדיף הוא האינטל?(אשמח לדעת למה).
ושוב לשאלה העיקרית האם יתן לי את כל הפיתרונות גם Full hd וגם LPCM 7.1, בלי שום בעייה?
תודה על עזרה.
קישור ללוח:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mot ... uctID=2946
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני הייתי הולך על ה-9400 של אנוידיה. אמור גם לתת LPCM 7.1.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"