רימייק לסרט "הסיפור שאינו נגמר"
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3678014,00.html
אולפני "האחים וורנר" נמצאים במגעים ראשוניים להפקת גרסה מחודשת לסרט הפנטזיה הקלאסי של וולפגנג פטרסן מ-1984.
הסרט הזה הוא אחד מהקלסיקות מבחינתי ואחד הסרטים שראיתי כמה וכמה (וכמה) פעמים (שיר הנושא כרגע מתנגן לי בראש ד"א), מאוד מקווה שלא יהרסו לי אותו ברימייק הזה.
אולפני "האחים וורנר" נמצאים במגעים ראשוניים להפקת גרסה מחודשת לסרט הפנטזיה הקלאסי של וולפגנג פטרסן מ-1984.
הסרט הזה הוא אחד מהקלסיקות מבחינתי ואחד הסרטים שראיתי כמה וכמה (וכמה) פעמים (שיר הנושא כרגע מתנגן לי בראש ד"א), מאוד מקווה שלא יהרסו לי אותו ברימייק הזה.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 26/02/2009 16:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7653
- נתן תודות: 487 פעמים
- קיבל תודות: 886 פעמים
כן, זה כבר מוגזם לגמרי.. לסרטים האלה בקושי יש פז"מ של 20 שנה. קראתי ב YNET שגם רימייקים ל Total Recall ורובוקופ מתוכננים. אני לא מבין, האם הסרטים האלה התיישנו מכל בחינה שבאמת מצריכה חידוש? ועד כמה הוא כבר יהיה טוב?
מה כבר נקבל, אפקטים יפים יותר של מחשב יותר מהיר? אני לפעמים רואה את הסרטים האלה ומתפעל כל פעם מחדש מאיך האפקטים של פעם נראים פשוט אמיתיים גם אם לא מושלמים. המאמץ שצוות שלם חשב ותפעל ובנה סטים שלמים, ולא סתם מישהו שתכנת איזה CGI.
זה פשוט מראה שלהוליווד אין שום כבוד לעצמה. אם יש קלאסיקה, תשאירו אותה במקומה, אחרת מה זה שווה?
מה כבר נקבל, אפקטים יפים יותר של מחשב יותר מהיר? אני לפעמים רואה את הסרטים האלה ומתפעל כל פעם מחדש מאיך האפקטים של פעם נראים פשוט אמיתיים גם אם לא מושלמים. המאמץ שצוות שלם חשב ותפעל ובנה סטים שלמים, ולא סתם מישהו שתכנת איזה CGI.
זה פשוט מראה שלהוליווד אין שום כבוד לעצמה. אם יש קלאסיקה, תשאירו אותה במקומה, אחרת מה זה שווה?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מי שהוצמד לפרוייקט ה reboot של רובוקופ הוא דארן ארונופסקי שעשה השנה את אחד הסרטים היפים, המתאבק. כך שיכל היה להיות מענייןmulder כתב:כן, זה כבר מוגזם לגמרי.. לסרטים האלה בקושי יש פז"מ של 20 שנה. קראתי ב YNET שגם רימייקים ל Total Recall ורובוקופ מתוכננים. אני לא מבין, האם הסרטים האלה התיישנו מכל בחינה שבאמת מצריכה חידוש? ועד כמה הוא כבר יהיה טוב?
זה פשוט מראה שלהוליווד אין שום כבוד לעצמה. אם יש קלאסיקה, תשאירו אותה במקומה, אחרת מה זה שווה?...
אה, והתסריטאי הוא דיויד סלף שעשה את road to perdition...
Need more cowbell
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, שמעתי על זה, מצד אחד זה מגדיל קצת את הסיכוי שיהיה מעניין ולא יהיה פלופ, מצד שני אני בספק אם ארונובסקי היה רוצה שעוד 10-15 שנה יבוא מישהו ויעשה מחדש את "רקוייאם לחלום". יש דברים שלא נוגעים בהם, במיוחד אם הם עומדים יפה במבחן הזמן.Pavelz כתב: מי שהוצמד לפרוייקט ה reboot של רובוקופ הוא דארן ארונופסקי שעשה השנה את אחד הסרטים היפים, המתאבק. כך שיכל היה להיות מעניין
אה, והתסריטאי הוא דיויד סלף שעשה את road to perdition......
בנימה אחרת, אני כן חושב שמי שלקח את ארונובסקי עשה בשכל. 'רובוקופ' הוא לא רק סרט פעולה, מתחת לשכבה הברורה הזאת זה הרבה אנושיות ורצון של מרפי לזכור את החיים הקודמים שלו ולקבל אותם חזרה, ולארונובסקי אני חושב שיש את היכולת לבטא את זה, כשאולי במאי אחר היה סתם מתמקד באקשן.
כן, רק שלילד באמת יש משפחה הרוסה, אמא שלו נפטרה ומרביצים לו בבית ספר...Pavelz כתב:אני כבר רואה את מייקל ביי עושה רימייק עם פאלקור טס דרך פטריית פיצוץ גרעיני או את ספילברג מוסיף סיפור על משפחה הרוסה של הילד שקורא את הספר...
בכל מקרה אני דווקא בעד שיעשו גרסא מעט יותר בוגרת ויותר תואמת לספר (למרות שאין סצינות אלימות כמו במבוך של פאן)
והסרט לא ממש עומד במבחן הזמן, האפקטים מזעזעים וצורמים לצופה של 2009
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

א. ה CGI של היום גם עושה עבודה מצויינת בלקלקל את החוויה, אלא אם כן הוא עשוי ברמה הכי טובה שעולה הון (כמו פארק היורה או רובוטריקים), ובדרך כלל הוא לא. נכון, יש סצינות מעפנות (של הטיסה בעיקר) אבל הרוב עשוי בצורה שגם ילד בן 10 שרואה היום יכול להנות מאוד וגם ילד בן 33 כמוניsagioto כתב:כן, רק שלילד באמת יש משפחה הרוסה, אמא שלו נפטרה ומרביצים לו בבית ספר...Pavelz כתב:אני כבר רואה את מייקל ביי עושה רימייק עם פאלקור טס דרך פטריית פיצוץ גרעיני או את ספילברג מוסיף סיפור על משפחה הרוסה של הילד שקורא את הספר...
בכל מקרה אני דווקא בעד שיעשו גרסא מעט יותר בוגרת ויותר תואמת לספר (למרות שאין סצינות אלימות כמו במבוך של פאן)
והסרט לא ממש עומד במבחן הזמן, האפקטים מזעזעים וצורמים לצופה של 2009...
ב. לא עומד במבחן הזמן - תלוי למי. למי שהתבגר על הסרטים האלה שום רימייק לא יכול לשמור על החיוניות והקסם המקוריים. לדעתי זה בעיקר תירוץ בשביל למכור 'אקשן פיגורז'.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ב Total Recall יש שתי סצנות, שמבחינתי מהוות הפכים מוחלטים מבחינת איכות האפקט -mulder כתב:כן, זה כבר מוגזם לגמרי.. לסרטים האלה בקושי יש פז"מ של 20 שנה. קראתי ב YNET שגם רימייקים ל Total Recall ורובוקופ מתוכננים. אני לא מבין, האם הסרטים האלה התיישנו מכל בחינה שבאמת מצריכה חידוש? ועד כמה הוא כבר יהיה טוב?
מה כבר נקבל, אפקטים יפים יותר של מחשב יותר מהיר? אני לפעמים רואה את הסרטים האלה ומתפעל כל פעם מחדש מאיך האפקטים של פעם נראים פשוט אמיתיים גם אם לא מושלמים. המאמץ שצוות שלם חשב ותפעל ובנה סטים שלמים, ולא סתם מישהו שתכנת איזה CGI....
1. כשהוא בורח מהצוות על כדה"א, ועובר ב"מגלה מתכות" / מכשיר שיקוף - שרואים את השלד עם האקדח, רואים אותו מסתובב ימינה, שמאלה, וקופץ דרך המסך - פשוט סצינה יפיפייה
2. בסוף, כל הקטע של התגובה לאטמוספירת מאדים - אוי, נוראי... אני מרגיש נבוך בשביל מי שעשה את זה.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

ב"היום שאחרי מחר" יש את האפקטים הכי טובים אולי שנראו בסרט אסונות, ועדיין, זה נראה כמו אפקט. הסצינה בהתחלה, על הקרחון... אתה פשוט רואה שזה אולפן. וחבל, לפחות בשביל הסצינת פתיחה הזאת הייתי שמח אם היו משקיעים ומצלמים על קרחון אמיתי. אז לא תמיד אפקטים במיליון דולר עושים את ההבדל.
בזיכרון גורלי הדבר נסלח, לפחות בשבילי. באמת יש שם אפקטים מדהימים לצד פחות טובים, אבל הסרט כל כך טוב וכיפי שזה לא הורס.
בזיכרון גורלי הדבר נסלח, לפחות בשבילי. באמת יש שם אפקטים מדהימים לצד פחות טובים, אבל הסרט כל כך טוב וכיפי שזה לא הורס.
כולם זוכרים את המוסיקה המצויינת של ג'ורג'יו מורודר (כולל שיר הנושא של לימהל) מהסרט "הסיפור שאינו נגמר".
באלבום הפסקול, חלק מהמוסיקה יצר המוסיקאי הגרמני קלאוס דולינגר (שכתב גם את המוסיקה לסרט "DAS BOOT").
מוסיקה פשוט פנטסטית!
באלבום הפסקול, חלק מהמוסיקה יצר המוסיקאי הגרמני קלאוס דולינגר (שכתב גם את המוסיקה לסרט "DAS BOOT").
מוסיקה פשוט פנטסטית!
The Black Wax
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בדיוק עמדתי להזכיר את המוזיקה הנפלאה של מורודרroeek כתב:כולם זוכרים את המוסיקה המצויינת של ג'ורג'יו מורודר (כולל שיר הנושא של לימהל) מהסרט "הסיפור שאינו נגמר".
מוסיקה פשוט פנטסטית!...
Need more cowbell