ה-Xbox: לא בישראל בקרוב
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3677621,00.html
לפני כמה חודשים, כאשר ביקר בישראל מנכ"ל מיקרוסופט סטיב באלמר, השיב הלה לשאלת ynet מדוע מיקרוסופט מזניחה את התחום הצרכני בישראל, ואינה מייבאת מוצרים כמו קונסולת ה-Xbox ונגן ה-Zune שמשווקים זה זמן מה בארצות הברית, תשובה פסקנית: "אין לכך תירוץ". מיד לאחר מכן שלף עט ונייר ורשם לעצמו לטפל בכך. הפתק כנראה נשאר בכיסו של באלמר, אבל באך, דווקא מספק תירוץ. “ב-Xbox אנחנו מעריכים שווקים רבים", הוא אומר, וישראל נמצאת ברשימה של שווקים בהם נבחן מה הזמן הנכון לכך".
נראה שלא תהיה תמיכה רישמית בקרוב לאף אחת מהקונסולות - כ"כ חבל.
לפני כמה חודשים, כאשר ביקר בישראל מנכ"ל מיקרוסופט סטיב באלמר, השיב הלה לשאלת ynet מדוע מיקרוסופט מזניחה את התחום הצרכני בישראל, ואינה מייבאת מוצרים כמו קונסולת ה-Xbox ונגן ה-Zune שמשווקים זה זמן מה בארצות הברית, תשובה פסקנית: "אין לכך תירוץ". מיד לאחר מכן שלף עט ונייר ורשם לעצמו לטפל בכך. הפתק כנראה נשאר בכיסו של באלמר, אבל באך, דווקא מספק תירוץ. “ב-Xbox אנחנו מעריכים שווקים רבים", הוא אומר, וישראל נמצאת ברשימה של שווקים בהם נבחן מה הזמן הנכון לכך".
נראה שלא תהיה תמיכה רישמית בקרוב לאף אחת מהקונסולות - כ"כ חבל.
זה לא מזיז כהוא זה לגיימריםHuber כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3677621,00.html
נראה שלא תהיה תמיכה רישמית בקרוב לאף אחת מהקונסולות - כ"כ חבל....
בייחוד כאשר מסתמן שהג'ספר הולך לשחק אותה מבחינת אמינות
-
Huber
- חבר במועדון HT

בוא נעשה לכולם טובה ולא נתחיל שוב עם זה - הא? הנה, אני מוכן להיות הראשון שיגלה בגרות ולהתעלם ממה שרשמת 
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אולי הם יבדקו את כדאיות הקונסולה הבאה, אבל כדי להיות בטוחים - שילכו על עוד דור קדימה, אולי אז. אולי לא.
כאלה טיפשים. הייתה יכולה להיות להם כזו קונטרה מול סוני, אנשים צמאים לזה, עזבו את נושא הצריבות, ישפאר מוכרת יחסית יותר בקלות בגלל שיש כאן אחריות שלהם. עזבו את סוג האחריות - בראש יש לאנשים שיש אחריות בישראל, זה עושה את שלו.
בשורה תחתונה - חבל.
כאלה טיפשים. הייתה יכולה להיות להם כזו קונטרה מול סוני, אנשים צמאים לזה, עזבו את נושא הצריבות, ישפאר מוכרת יחסית יותר בקלות בגלל שיש כאן אחריות שלהם. עזבו את סוג האחריות - בראש יש לאנשים שיש אחריות בישראל, זה עושה את שלו.
בשורה תחתונה - חבל.
Vocare Ad Regnum
לחכות חודש+ לתיקון מכשיר(בחו"ל) -זה נקרא אחריות בישראל?TANDBERG כתב:אולי הם יבדקו את כדאיות הקונסולה הבאה, אבל כדי להיות בטוחים - שילכו על עוד דור קדימה, אולי אז. אולי לא.
בשורה תחתונה - חבל....
-
Huber
- חבר במועדון HT

moishe_v - אני רואה שהבנת הנקרא היא לא צד חזק אצלך, הא? ישראלי מצוי לא בודק מה טיב האחריות לרב אלא פשוט נתפס ל"אחריות מקורית בארץ" וזה עושה את ההבדל לצערנו.TANDBERG כתב:עזבו את סוג האחריות - בראש יש לאנשים שיש אחריות בישראל, זה עושה את שלו....
אבל בננו, לא אחריות ולא נעליים - הסיבה המרכזית שה XBOX "מוכר" טוב בישראל נעוצה בסיבה אחת ויחידה, האפשרות להוריד משחקים פרוצים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
דווקא מוזר שלא משווקים פה את הZUNE (טוב - נו - גם בכל העולם לא)
יש להם משהו ממש מעניין (חברה שלי עבדה במיקרוסופט ובפורים שעבר - במסגרת תחרות תחפושות - זכתה בנגן 80GB)
אפשר להעביר שירים באלחוט לאנשים נוספים עם ZUNE.
אפשר לעשות לו UPDATE מול המקבילה לITUNES שלהם גם באלחוט הביתי.
בהחלט דברים מעניינים.
יש להם משהו ממש מעניין (חברה שלי עבדה במיקרוסופט ובפורים שעבר - במסגרת תחרות תחפושות - זכתה בנגן 80GB)
אפשר להעביר שירים באלחוט לאנשים נוספים עם ZUNE.
אפשר לעשות לו UPDATE מול המקבילה לITUNES שלהם גם באלחוט הביתי.
בהחלט דברים מעניינים.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אתה לא חייב להתשמש ב iTunes יש מספר תחליפים לא רע בכלל כמו Media Monkey.TANDBERG כתב:הZUNE אחלה מכשיר, חבל שלא מביאים לכאן, אותו הייתי מוכן לקנות. יש לי IPOD, אם לא הייתי זוכה בו בחיים לא הייתי קונה אותו. שונא שכובלים אותי לתוכנה אחת....
גם את הFirmware של המכשיר עצמו אתה יכול להחליף בתחליפי Open Source אחרים
Need more cowbell