התקנת RF EXTENDER של לוגיטק לשלט הרמוני 1000
חברים שלום
לפני כשנה רכשתי שלט הרמוני 100 ונהנתי ממנו לא מעט ,לאחרונה רכשתי בארהב RF EXTENDER של לוגיטק ומשום מה בעת שרציתי להתקין אותו המערכת בתוכנה של לוגיטק כותבת לי שהאקסטנדר לא מתאים לשלא .
יש למישהוא מושג למה אני מקבל את ההערה הנל ? היות והשלט הזה אמור לעבור עם האקסטנדר של לוגיטק ,
אשמח אם מישהוא שמכיר את המכשירים הללו או יש לו אותם יוכל לעזור לי
אלעד
לפני כשנה רכשתי שלט הרמוני 100 ונהנתי ממנו לא מעט ,לאחרונה רכשתי בארהב RF EXTENDER של לוגיטק ומשום מה בעת שרציתי להתקין אותו המערכת בתוכנה של לוגיטק כותבת לי שהאקסטנדר לא מתאים לשלא .
יש למישהוא מושג למה אני מקבל את ההערה הנל ? היות והשלט הזה אמור לעבור עם האקסטנדר של לוגיטק ,
אשמח אם מישהוא שמכיר את המכשירים הללו או יש לו אותם יוכל לעזור לי
אלעד
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
לי בזמנו היו קצת בעיות בחיבור ה895 לאקסטנדר (זה אותו אקסטנדר) אבל בסוף עזרו לי בתמיכה שלהם והבנתי איפה היתה הבעיה.
אם תוכל לפרט יותר לגבי הודעת השגיאה הספציפית שאתה מקבל, מתי היא מופיעה וכו, אולי אוכל לסייע
אם תוכל לפרט יותר לגבי הודעת השגיאה הספציפית שאתה מקבל, מתי היא מופיעה וכו, אולי אוכל לסייע
היי מצב ההודע שאני מקבל כאשר לכאורה מתחיל הסנכרון
Incompatible RF Extenders
The remote and any RF Extenders you have added to your account are not compatible. We had to remove all incompatible RF Extenders from your account. To ensure proper communication, add the RF Extender that came with your remote.
זה נורא מוזר כי לכאורה בפרטים נראה שהמכשיר מזוהה והמידע עובד ובסוף אף יש הערה שהתהליך הסתיים אבל הסנכרון המספר באחוזים אפילו לא מתחיל ואז קופצת ההודעה הזו
על איזה שרות אתה מדבר? בחול באמצעות מייל ?
אלעד
Incompatible RF Extenders
The remote and any RF Extenders you have added to your account are not compatible. We had to remove all incompatible RF Extenders from your account. To ensure proper communication, add the RF Extender that came with your remote.
זה נורא מוזר כי לכאורה בפרטים נראה שהמכשיר מזוהה והמידע עובד ובסוף אף יש הערה שהתהליך הסתיים אבל הסנכרון המספר באחוזים אפילו לא מתחיל ואז קופצת ההודעה הזו
על איזה שרות אתה מדבר? בחול באמצעות מייל ?
אלעד
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

טוב, בזה לא נתקלתי.
אני אישית קפצתי למעתק בתל אביב והם פשוט עזרו לי במקום.
יש שם בחור נחמד שאחראי על התמיכה בשם דימה. זמין גם בטלפון במשך השבוע.
אפשר כמובן (ואף רצוי ) לשלוח הודעה לתמיכה של לוג'יטק. הם עושים עבודה לא רעה בכלל
אני אישית קפצתי למעתק בתל אביב והם פשוט עזרו לי במקום.
יש שם בחור נחמד שאחראי על התמיכה בשם דימה. זמין גם בטלפון במשך השבוע.
אפשר כמובן (ואף רצוי ) לשלוח הודעה לתמיכה של לוג'יטק. הם עושים עבודה לא רעה בכלל
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

מעתק הם היבואנים הרשמיים של לוג'יטק בארץ.
http://maatak.co.il/
יושבים באזור התחנה המרכזית החדשה בתל אביב.
ממליץ בחום להתקשר לשם דבר ראשון ולבקש את התמיכה של לוג'יטק.
http://maatak.co.il/
יושבים באזור התחנה המרכזית החדשה בתל אביב.
ממליץ בחום להתקשר לשם דבר ראשון ולבקש את התמיכה של לוג'יטק.