חיבור ממיר YES למערכת קולנוע ביתי
-
מנסה_להבין
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
יש לי ממיר רגיל של יס שכרגע מחובר בחיבור RF, אני מתכנן להחליף מחר לSCART.
חיברתי כבל 2RCA-2RCA מהממיר אל הכניסה של המערכת (פיוניר HTZ 131) אך למרבה הצער האודיו עדיין יוצא מהטלויזיה ולא מהמערכת. ניסיתי לדבר עם יס אבל אחרי שהם ראו שאכן הכבלים מחוברים לOUT של הממיר ולIN של המערכת אמרו שהם צריכים לשלוח טכנאי ושזה יעלה 150 ש"ח. נשמע לי קצת לא הגיוני. מישהו יכול לתת לי כיוונים על למה הממיר לא מוציא את הקול דרך המערכת? (האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד בממיר עצמו)
תודה רבה מראש
איתי
יש לי ממיר רגיל של יס שכרגע מחובר בחיבור RF, אני מתכנן להחליף מחר לSCART.
חיברתי כבל 2RCA-2RCA מהממיר אל הכניסה של המערכת (פיוניר HTZ 131) אך למרבה הצער האודיו עדיין יוצא מהטלויזיה ולא מהמערכת. ניסיתי לדבר עם יס אבל אחרי שהם ראו שאכן הכבלים מחוברים לOUT של הממיר ולIN של המערכת אמרו שהם צריכים לשלוח טכנאי ושזה יעלה 150 ש"ח. נשמע לי קצת לא הגיוני. מישהו יכול לתת לי כיוונים על למה הממיר לא מוציא את הקול דרך המערכת? (האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד בממיר עצמו)
תודה רבה מראש
איתי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
מנסה_להבין
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובה המהירה, במערכת חיברתי לAUDIO LINE IN לשתי הכניסות R וL והעברתי אותה למצב LINE. צריך לציין שכשאני מחבר לכניסות האלו כבל דומה מהמחשב שלי אני שומע סאונד אבל לא מהממיר.MartinHSabag כתב:1. אתה אמור לשמוע דרך המערכת. האם העברת את המערכת לכניסה המתאימה?
2. בחיבור RF, הוידאו והאודיו עוברים יחד. פשוט תשים את הטלויזיה על MUTE או על מינימום ווליום....
SCART גם מעביר אודיו ווידאו?
-
מנסה_להבין
-
- חבר שרק התחיל

עכשיו עובד לי
מוזר... ניתקתי הכל חיברתי מחדש דבר דבר ווידאתי שהחיבורים יושבים טוב וזה עובד.
אז תודה רבה על העזרה
לילה טוב
אז תודה רבה על העזרה
לילה טוב