DAC וכל מה שקשור , איפה למצוא ?
מישהו יכול לכוון אותי למקום שמוכר DAC ? אני מעוניין בשביל לחבר את המחשב למגבר ,
נראה לי זה עדיף מאשר לקנות כרטיס קול איכותי ( חשבתי בעבר על ה XONAR D2X של אסוס ) אבל נראה לי שכדי להוסיף עוד קצת כדי לקבל משהו שכל העבודה שלו זאת המרה סטריאו בלי לשלם על כל ה DTS וכל הפורמטים למשחקים ולסראונד שיש לכרטיסי קול ...
איפה ניתן לרכוש משהו סביר בסביבות ה 1500 ש"ח ?
הוא יחובר למגבר Pioneer a400x שמחוברים אליו רמקולים תוצרת הבית של מורל
( למי שמבין Morel hybrid בתיבות 19 ליטר עם טוויטרים MT22 )
הסאונד בסדר כשאני מאזין ל FLAC , אבל אני מרגיש שהמקור הזול של הלוח אם המובנה הוא החוליה החלשה , אני מעוניין לשדרג , ולחבר את ה DAC אנלוגית למגבר , ז"א שה DAC יעשה את העבודה ...
יש המלצות או איפה ניתן לרכוש ?
נראה לי זה עדיף מאשר לקנות כרטיס קול איכותי ( חשבתי בעבר על ה XONAR D2X של אסוס ) אבל נראה לי שכדי להוסיף עוד קצת כדי לקבל משהו שכל העבודה שלו זאת המרה סטריאו בלי לשלם על כל ה DTS וכל הפורמטים למשחקים ולסראונד שיש לכרטיסי קול ...
איפה ניתן לרכוש משהו סביר בסביבות ה 1500 ש"ח ?
הוא יחובר למגבר Pioneer a400x שמחוברים אליו רמקולים תוצרת הבית של מורל
( למי שמבין Morel hybrid בתיבות 19 ליטר עם טוויטרים MT22 )
הסאונד בסדר כשאני מאזין ל FLAC , אבל אני מרגיש שהמקור הזול של הלוח אם המובנה הוא החוליה החלשה , אני מעוניין לשדרג , ולחבר את ה DAC אנלוגית למגבר , ז"א שה DAC יעשה את העבודה ...
יש המלצות או איפה ניתן לרכוש ?
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
קודם כל רעיון מצוין !
דבר שני , אני ממליץ על DACMAGIC . לי יש כוונה להביא אותו מאנגליה (עדין עובד על שיכנוע של חנות לשלוח לארץ) שם הוא עולה 200 פאונד .
http://www.engadgethd.com/2008/09/04/ca ... nalog-con/
בארה"ב עולה 400 דולר ... ובארץ.... 2600 ש"ח!
לפי מה שהבנתי יש אנשים שרכשו אותו בארץ ב1900 ש"ח - כך שאם אתה יכול להעלות קצת את התקציב זה יפול בפנים .
היבואן בארז הוא אלגזי .
מוכרים את המוצר בפיוז לדוגמא .
דבר שני , אני ממליץ על DACMAGIC . לי יש כוונה להביא אותו מאנגליה (עדין עובד על שיכנוע של חנות לשלוח לארץ) שם הוא עולה 200 פאונד .
http://www.engadgethd.com/2008/09/04/ca ... nalog-con/
בארה"ב עולה 400 דולר ... ובארץ.... 2600 ש"ח!
לפי מה שהבנתי יש אנשים שרכשו אותו בארץ ב1900 ש"ח - כך שאם אתה יכול להעלות קצת את התקציב זה יפול בפנים .
היבואן בארז הוא אלגזי .
מוכרים את המוצר בפיוז לדוגמא .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Sundayarak
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום, גם אני מחפש DAC בסביבות ה2000 ש"ח יש לי כרטיס של AUDIOTRAK PRODIGY HIFI
רציתי לדעת אם זה ישנה משהו באיכות סאונד (כי הכל דיגיטלי) ?
רציתי לדעת אם זה ישנה משהו באיכות סאונד (כי הכל דיגיטלי) ?
Everything is worth what its purchaser will pay for.
- Publius Syrius
- Publius Syrius
- Sundayarak
- חבר שרק התחיל

matanoosh כתב:אם אתה משתמש ב- DAC שיש לו כניסת USB, כרטיס הקול מאבד מהחשיבות שלו.
ב- 2000 ש"ח יש לך את ה- DACMAGIC, ועוד DAC אחד מענין ששווה בדיקה - chord electronics chordette.
בקרוב סקירה מפורטת....
כתוב שכניסת הUSB היא "רק" 16BIT ולא 24BIT עד כמה הדבר משמעותי?
זה בגלל ש- USB תומך רק ב- 16 ביט בגלל קצב העברת הנתונים - כמובן, בתלות בתדר דגימה.
כמה זה משמעותי? תלוי. קשה לדעת בלי האזנה. זה תלוי איך הוא מתמודד עם 24 ביט. האם הוא פשוט לא מנגן? האם הוא חותך את הביטים הנותרים, או משתמש באלגוריתם כלשהו?
זה גם תלוי בנגן - איך הנגן מתמודד עם OUTPUT של 16 ביט בחומר של 24. למרות שבינינו, חומר 24 ביט איכותי הוא עדין מאד נדיר. לא משהו שהייתי דואג בגללו ב- 18-24 חודשים הבאים.
כמה זה משמעותי? תלוי. קשה לדעת בלי האזנה. זה תלוי איך הוא מתמודד עם 24 ביט. האם הוא פשוט לא מנגן? האם הוא חותך את הביטים הנותרים, או משתמש באלגוריתם כלשהו?
זה גם תלוי בנגן - איך הנגן מתמודד עם OUTPUT של 16 ביט בחומר של 24. למרות שבינינו, חומר 24 ביט איכותי הוא עדין מאד נדיר. לא משהו שהייתי דואג בגללו ב- 18-24 חודשים הבאים.
- Sundayarak
- חבר שרק התחיל

אני שומע מוזיקה דרך המחשב בעיקר בקובצי FLAC \ APE כמעט כולם 44KHZ כרגע הכרטיס קול עושה המרה לאנלוגי. השאלה אם עדיף חיבור אופטי או לוותר על הכרטיס קול ולהשתמש בUSBmatanoosh כתב:זה בגלל ש- USB תומך רק ב- 16 ביט בגלל קצב העברת הנתונים - כמובן, בתלות בתדר דגימה.
זה גם תלוי בנגן - איך הנגן מתמודד עם OUTPUT של 16 ביט בחומר של 24. למרות שבינינו, חומר 24 ביט איכותי הוא עדין מאד נדיר. לא משהו שהייתי דואג בגללו ב- 18-24 חודשים הבאים....
אני מאזין בעיקר למוזיקה שנות 60 \ 70 לא נראה לי שיהיו הוצאות חדשות בנושא..
חיבור אופטי יהיה נחות לעומת USB, כמעט בוודאות. שוב - תלוי באיזה ממיר.
הכי פשוט - נסה בעצמך ותיווכח.
היתרון ב- USB הוא שיש המון מוצרים כאלה בשוק היום, בעלות התחלתית של $50, המיועדים לחיבור למחשב.
לגבי המוסיקה 60/70 - תתפלא, בהרבה מקרים עושים רימסטרים מצויינים לחומר ישן. שמעתי לא מזמן MOTHERSHIP משהו של לד זפלין - אלבום שעבר רימסטר, וההקלטה אדירה.
היתרון ב- USB הוא שיש המון מוצרים כאלה בשוק היום, בעלות התחלתית של $50, המיועדים לחיבור למחשב.
לגבי המוסיקה 60/70 - תתפלא, בהרבה מקרים עושים רימסטרים מצויינים לחומר ישן. שמעתי לא מזמן MOTHERSHIP משהו של לד זפלין - אלבום שעבר רימסטר, וההקלטה אדירה.
- Sundayarak
- חבר שרק התחיל

matanoosh כתב:חיבור אופטי יהיה נחות לעומת USB, כמעט בוודאות. שוב - תלוי באיזה ממיר.
לגבי המוסיקה 60/70 - תתפלא, בהרבה מקרים עושים רימסטרים מצויינים לחומר ישן. שמעתי לא מזמן MOTHERSHIP משהו של לד זפלין - אלבום שעבר רימסטר, וההקלטה אדירה....
יש המלצה לממיר באזור ה2000 ?
לדעתי בתקציב שכזה עדיף ללכת לחפש בסין. Audiophilechina.com
יש שם הרבה אפשרויות. ה-ZHAOLU לדוגמא הוא מכשיר טוב מאוד בגרושים. מעבר לזה שהוא מאפשר כל כך הרבה שינויים במבנה הפנימי שאפשר לשנות אותו פשוט לחלוטין.
יש שם הרבה אפשרויות. ה-ZHAOLU לדוגמא הוא מכשיר טוב מאוד בגרושים. מעבר לזה שהוא מאפשר כל כך הרבה שינויים במבנה הפנימי שאפשר לשנות אותו פשוט לחלוטין.