רגע לפני הקנייה - איך המפרט שלי?
אני הולך לעשות כמעט הכל במחשב, חוץ ממשחקים, הם פחות מעניינים אותי, ולכן בחרתי את הרכיבים האלה.
לוח אם ג'יגהבייט - EP43-DS3L 1333
מעבד - INTEL QUAD CORE 9550 12MB 1333
דיסק - SEAGATE 1TB 32MB
כ.מסך - ATI 4670 DDR3 512MB
זיכרון - 4GB DDR2
ספק, צורב, ווינדוס ויסטה פרימיום, מקלדת TEAC 2.4MHZ
סה"כ הכל - 4700
מה דעתכם? ללכת על זה?
לוח אם ג'יגהבייט - EP43-DS3L 1333
מעבד - INTEL QUAD CORE 9550 12MB 1333
דיסק - SEAGATE 1TB 32MB
כ.מסך - ATI 4670 DDR3 512MB
זיכרון - 4GB DDR2
ספק, צורב, ווינדוס ויסטה פרימיום, מקלדת TEAC 2.4MHZ
סה"כ הכל - 4700
מה דעתכם? ללכת על זה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם משחקים לא מעניינים אותך, אין טעם לקנות כרטיס מסך נפרד. אפשר ללכת על כרטיס מסך מובנה חזק כמו הלוחות המבוססים על אנוידיה 9300/9400.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
מאוד מומלץ גם לא לקחת ספק גנרי ב-150 ש"ח אלא כן לרכוש ספק אמין ואיכותי של חברה מוכרת.
זה הרכיב האחרון שאתה רוצה לזלזל בו במחשב שלך, ולו רק בגלל שאם הוא מאיכות ירודה הוא יקח איתו לוח אם/מעבד/דיסק קשיח ברגע שיתפגר בקפיצת המתח החריפה הראשונה.
זה הרכיב האחרון שאתה רוצה לזלזל בו במחשב שלך, ולו רק בגלל שאם הוא מאיכות ירודה הוא יקח איתו לוח אם/מעבד/דיסק קשיח ברגע שיתפגר בקפיצת המתח החריפה הראשונה.
כרגע לא מעניין
גם אם לא אשתמש, אני רוצה שתהיה לי האפשרות אם בעתיד ארצה.pixies כתב:אם משחקים לא מעניינים אותך, אין טעם לקנות כרטיס מסך נפרד. אפשר ללכת על כרטיס מסך מובנה חזק כמו הלוחות המבוססים על אנוידיה 9300/9400....
אגב, החלפתי כרטיס מסך ל GFORCE 9550 1G
בכרטיס הקודם אין חיבור SPIF לכרטיס קול.
באמת? ככה נראה?
זה מחשב ל HTPC , עריכת וידאו ומוסיקה.staticx כתב:לפי המפרט נראה כאילו רק משחקים מעניינים אותך...
אפשר לקצץ פה בקלות 1500 שח......
וכמו שכתבתי לפיקסיס, אני אוהב שיש לי מחשב מוכן לכל גם אם עולה לי יקר.
בכל מקרה כבר קניתי, החלפי כרטיס מסך ל 9550 1G ג'יפורס.
מחשב חזק לא??
צודק, אבדוק את זה מחר.
באמת לא שווה להשקיע כל כך הרבה ולחסוך דווקא בספק כח.Trip כתב:מאוד מומלץ גם לא לקחת ספק גנרי ב-150 ש"ח אלא כן לרכוש ספק אמין ואיכותי של חברה מוכרת.
זה הרכיב האחרון שאתה רוצה לזלזל בו במחשב שלך, ולו רק בגלל שאם הוא מאיכות ירודה הוא יקח איתו לוח אם/מעבד/דיסק קשיח ברגע שיתפגר בקפיצת המתח החריפה הראשונה....
תודה לך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כתבת שאתה לא מעוניין במשחקים, אז ענינו לך בהתאם.
עכשיו פתאום אתה כותב שאולי כן. במקרה כזה המפרט בסדר גמור (+ ההמלצה על ספק טוב), ובהחלט יעשה את העבודה.
עכשיו פתאום אתה כותב שאולי כן. במקרה כזה המפרט בסדר גמור (+ ההמלצה על ספק טוב), ובהחלט יעשה את העבודה.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
הערת שוליים שלא קשורה לנושא השרשור המקורי:amirn כתב:לא בטוח ש SEAGATE הוא הקנייה הכי בטוחה היום לאור הבעיות האחרונות....
אני מסכים שהבהלה האחרונה והנזקים שלה היו לא נעימים (ויש לי שני דיסקים קשיחים ששייכים לקטגוריה הבעייתית ואחד נוסף של Seagate שנמצא "נקי"), אבל לא חושב שזה נכון להכריז על החברה כלא מומלצת.
גם ל-WD אגב, הייתה בעיה שהצריכה עדכון Firmware, בחודשים האחרונים. בעיה לא חמורה כמו של Seagate, אבל במימדים דומים מבחינת כמות הכוננים המעורבים. יהיה לך קשה למצוא אנשים שאומרים שבגלל זה לא צריך לקנות WD יותר.
אני אישית אמשיך לקנות Seagate גם בעתיד, מתוך אמונה שתקלות כאלו אכן קורות ואין איך להמנע מהן, באף חברה.
לקח חשוב מהסיפור הזה, זה שאסור לרוץ ולעדכן ישר את החומרה/תוכנה שלך עם כל עדכון שיוצא. זה נכון לגבי עדכוני ווינדוס שלא פעם מתגלים בהם בדיעבד תקלות, ונכון כפליים לדרייברים של חומרה ובטח ובטח ל Firmware, של כל מוצר שהוא. צריך לתת לדברים כאלה "להתבשל" קצת ושאנשים אחרים יגלו את מחלות הילדות של העדכונים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

על איזה בעיות מדובר???
אוי ואבוי אם תתרחש תקלה בהרד דיסק, כל הביצים בסל אחד.
על מה מדובר בכלל??
ובכלל כבר מאוחר, אני אמור לקבל את המחשב כבר היום.
מקווה שיהיה בסדר.
תודה לכל העונים
על מה מדובר בכלל??
ובכלל כבר מאוחר, אני אמור לקבל את המחשב כבר היום.
מקווה שיהיה בסדר.
תודה לכל העונים