חברה של אשתי הייתה אמורה לקנות לי את המשחק בהשקה בארהב מחר
ולחזור לארץ בשני בבוקר בו תכננתי לקחת יום חופש מהעבודה
אבל כשחבר אמר לי שמוכרים אותו בארץ מייד שלחתי SMS ביטול וקניתי בעלות של 350 ש"ח
שווה כל שקל מה100 ש"ח הנוספים כדי לשחק כבר היום !!!
yaronco כתב:חברה של אשתי הייתה אמורה לקנות לי את המשחק בהשקה בארהב מחר
ולחזור לארץ בשני בבוקר בו תכננתי לקחת יום חופש מהעבודה
אבל כשחבר אמר לי שמוכרים אותו בארץ מייד שלחתי SMS ביטול וקניתי בעלות של 350 ש"ח
שווה כל שקל מה100 ש"ח הנוספים כדי לשחק כבר היום !!!
...
דברים מהסוג הזה רק נותנים חיזוק למחיר השערורייתי של משחקי וידאו בארץ.
בד"כ הייתי מסכים איתך ועובדה שמעולם לא קניתי משחק בארץ .
אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל וKILLZONE 2 זה משחק באמת מהפכני מבחינה ויזואלית וחוויתית
אז אחרי שטחנתי את הדמו אולי 20 פעם הייתי גם משלם עבור המשחק הזה גם 200$
כי באמת משחק כזה לא נראה על אף קונסולה ואני מתיימר להגיד אפילו על שום מחשב
ואני אגדיל ואומר לך בתור בעלים גם של XBOX 360 שהמשחק הזה בלבד מצדיק רכישה של PS 3
שיחקתי לסרוגין ב-8 שלבים שונים במשחק. לא בקוד הסופי אבל אבל אני מניח שהמשחק הסופי לא כל כך שונה.
תאמין לי שהשלב הראשון באמת משעמם, והמשחק משתפר בהמשך, במיוחד אחרי שיוצאים לסביבות פחות אורבניות ואפרוריות במחצית השניה של המשחק. מי שחושב שהשלב בדמו ממש ממש טוב פשוט לא ראה כלום מהמשחק, וצפויה לו הפתעה ממש טובה בהמשך.
האמת היא שהשלב הזה לא משהו באופן כללי גם בהשוואה למשחקים אחרים בזאנר, לא רק בהשוואה לשלבים אחרים בקילזון 2. אבל אני מניח שלכל משחק יש את השלבים הפחות מוצלחים שלו.
gulmer כתב:שיחקתי לסרוגין ב-8 שלבים שונים במשחק. לא בקוד הסופי אבל אבל אני מניח שהמשחק הסופי לא כל כך שונה.
תאמין לי שהשלב הראשון באמת משעמם, והמשחק משתפר בהמשך, במיוחד אחרי שיוצאים לסביבות פחות אורבניות ואפרוריות במחצית השניה של המשחק. מי שחושב שהשלב בדמו ממש ממש טוב פשוט לא ראה כלום מהמשחק, וצפויה לו הפתעה ממש טובה בהמשך.
האמת היא שהשלב הזה לא משהו באופן כללי גם בהשוואה למשחקים אחרים בזאנר, לא רק בהשוואה לשלבים אחרים בקילזון 2. אבל אני מניח שלכל משחק יש את השלבים הפחות מוצלחים שלו.
...
לשפוט את המשפט הזה לפי הסינגל-פלייר בן ה-8 שעות שלו זו טעות מרה.
הערך המוסף שלו היא המולטי וכל מי שקרה מילה וחצי ממה שרשום בביקורות יודע זאת.