מכירים עיתון בגרמנית - AUDIO ?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
ברקצ פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

התבאסתי היום .
מי שעקב (או התעניין) התלבטתי לאחרונה בין מגבר קיימברידג' 640 לאודיולאב 8000. בסוף הלכתי על הקיימברידג' שהיה יותר לטעמי - נשמע לי פחות מודגש ויותר טבעי.

והנה במקרה נפלתי על דירוג של עיתון AUDIO הגרמני - ושם האודיולאב מקבל ציון של 85 בעוד הקיימברידג' רק 70......

http://www.audio.de/Themenspezial/17789 ... nliste.pdf

נכון שיש עניין של טעם אבל הגרמנים אוהבים סדר ודיוק ומתיימרים לתת ציונים אובייקטיבים.

האם אמנם ניתן צריך ואפשר לדרג "אובייקטיבית" (אני מניח שבנוסף להאזנה השתמשו גם במכשירי בדיקה וכו') - או שהכל סובייקטיבי ? אני חושש שבהאזנה קצרה יחסית בחנות התפתיתי לבחור במה שנשמע לי נכון באותו זמן ובאותו מקום אבל לאורך זמן אגלה שעשיתי מקח טעות.

ואני חשבתי שהגעתי כבר אל המנוחה והנחלה (הזמנית כמובן) - לפחות מבחינת במגבר
עכשיו אני שואל את עצמי אם אני לא צריך לנסות שוב את שניהם ואולי לנסות להחליף.

indi5
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 581
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

השופט הראשי והבוחן הקובע למערכת שמע שאתה אמור לשמוע וליהנות ממנה-זה רק אתה.
לאף אחד חוץ ממך אין את הנטייה להאזנה ספציפית שאתה אוהב :בסים מודגשים\טרבל שולט\במה רחבה\ קדמית\אחורית ועוד...
ישנם האוהבים את המוזיקה "מפוצצת" ונכנסת לראש בכח ,ואחרים מאזינים בשקט בעוצמה שכמעט ולא נשמעת ,כעין "רחש" רקע -הנשמע כבדרך אגב.
חוות הדעת הכתובות במגזינים השונים אמורים לתת אינדיקציה "טהורה" לגבי המכשיר-כמכשיר ולא ככלי נגינה.
בסופו של דבר מה שקובע זה שילוב כל הגורמים שבהם אתה מאזין-המקום (החדר) הרמקולים ומיקומם,המגבר שבחרת,ושאר הרכיבים המרכיבים את "המערכת" -האם אכן כל אלה לטעמך,וטעמך בלבד .

itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

יש אימרה:
אם שניים אומרים לך שאתה שיכור - לך לישון.

כלומר, טוב ויפה והכי חשוב לקנות מוצרים שיקלעו לטעמך.
אך אם אתה חסר ניסיון בתחום וטעמך אינו בשל, כדאי להתייעץ ולשמוע סוגים שונים של מוצרים כדי שטעמך יהיה גם מבוסס על ניסיון שמיעתי נרחב ולא רק על נסיון שמיעתי של BOOMBOX או מערכת קלוקלת אחרת.
מגזין AUDIO לא סתם נתן 85 לאחד ו - 70 לשני (הבדל גדול מאוד יחסית).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”