האם ישן דרך לקנות תכנים בחנות האירופאית?(PS3)

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
nadavya פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 849
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

אני רוצה לקנות את LBP ולא מוצא חנויות ב-EBAY שמוכרות את הגרסא האמריקאית במחיר וסביר(ושולחות לארץ).

ולכן שאלתי האם יש דרך לקנות תכנים עבור משחקים מהחנות האירופאית?

בגדול הבנתי שלא, אבל אני רוצה לוודא כי יש הבדלים במחירים של הרבה מהמשחקים.

תודה.

Acejin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי כ"כ את השאלה, אם התכוונת לתכנים כמו הוספות וכ'ו.. אז כמובן שאפשר לקנות מהחנות האירופאית.
אני קניתי מאיביי לפני שבועיים את LBP ב-120 ש"ח בגרסה האירופאית, מזה משנה לך אם הגרסה אמריקאית או אירופאית?
ד"א, העטיפה האירופאית יפייפיה =]

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

אין דרך ידועה :(
לפחות לא כרגע.

Acejin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

lawpower כתב:אין דרך ידועה :(
לפחות לא כרגע.
...
למה אי אפשר? אמנם עד עכשיו יצא לי לקנות רק מהחנות האמריקאית, אבל למה שתהיה בעיה לקנות מהחנות האירופאית?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

אם אתה לא יודע, למה אתה מדבר בנושא? בעצמך אמרת שלא ניסית.
אני ניסיתי, כמה פעמים, בכמה דרכים שונות, וכרגע זה בלתי אפשרי. אני מאמין שמתישהו, אולי אפילו בקרוב, יהיו כרטיסי PSN גם באירופה (הטריטוריה היחידה שבה עדיין אין כרטיסים), ואז אפשר יהיה לקנות תכנים נוספים בעזרתם.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

מצחיק - היום הייתה כתבה ב YNET שנטעה בי תקווה
והם כותבים כאילו בחנויות בארץ מוכרים PREPAID לPSN האירופאי
ואז אחרי חיפוש קצר - הבנתי שאין להם מושג על מה הם מדברים

nadavya פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

לפי מה שאני מבין פה.

אפשר לקנות תכנים כרגע רק מהחנות האמריקאית ורק עם כרטיסי PRE-PAID שאפשר לקנות ב-EBAY או עם כרטיסי אשראי מיוחדים שניתן לקנות בדואר פה בארץ.

תקנו אותי אם אני טועה.

איך ואיפה ניתן לקנות את הכרטיסים?

ואיך אני קונה את התוכן עצמו ב-PSN?
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

אני קונה ישירות עם הכרטיס אשראי הבינלאומי שלי (ויזה)
תלחץ BUY על משהו - והוא כבר יגיד לך שאין לך FUNDS - ואז תתבקש להזין נתונים.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

זה עובד רק עם ויזה, שמעתי רק על מקרה אחד שבו זה עבד עם מאסטרכארד, כל השאר נכשלו.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73281
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3159 פעמים

שליחה #10 

כיום בארץ ניתן לרכוש תכנים/משחקים רק בחנות האמריקאית ורק ע"י ויזה או ויזה חד פעמית שניתן לרכוש בדואר אן כרטיסי מתנה שניתן לרכוש בחול (באיביי למשל). הדרך הכי ישירה/קלה היא עם כרטיס ויזה, אם אין אותו ניותן לרכוש כרטיס ויזה חד פעמי בכל סניפי הדואר כשהאופציה השלישית של כרטיסי מתנה הכי פחות נוחה/רלוונטית בארץ כי צריך להזמינם מחו"ל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

הובר - יש חנויות שמאפשרות לך לקנות את הכרטיסים, ואז שולחות לך את הקוד במייל, במקום שתחכה שהכרטיס יגיע אליך פיזית. זה עדיין הכי יקר, כי צריך לשלם מסים, אבל למי שאין ויזה, או שלא רוצה לקנות ויזה בדואר, זה רעיון לא רע. זה גם יהיה הפתרון היחיד ביום שבו סוני תפסיק לקבל את כרטיסי האשראי שלנו.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

ועד שסוני לא תעשה את זה - זה עדיין הפיתרון הכי יקר והכי פחות נוח, מסכים?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

אני לא יודע איך בדיוק זה עובד בדואר, אבל אין ספק שבדואר זה הפתרון הכי פחות נח, כי הוא היחיד שמצריך יציאה מהבית. אין לי מושג אם הם לוקחים עמלות או לא. אם הם לוקחים עמלות, אז גם לא בטוח שהפתרון של כרטיסים prepaid הוא הכי יקר.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

לרב האנשים יותר קל לגשת לסניף הדואר מאשר להתחיל לחפש ברשת חנות שמוכרת את הכרטיסים האלו ושתסכים לשלוח קודים במייל ולבצע הרשמה והזמנה. רב האנשים כן יוצאים מהבית לעשות סידורים בשלב זה או אחר של השבוע, לא כולם תקועים 24/7 מול המחשב/קונסולה אז עוד כמה דקות בדואר זה לא ממש טירחה שוות איזכור ביום סידורים. ברור שיש עמלה בכרטיס ויזה הנטען, העמלה היא 20 ש"ח, הכדאיות משתנה לפי כמות הכסף בו אתה טוען את הכרטיס. אני למשל לקחתי כרטיס של 300 ש"ח, ככה שיוצא שכל שקל בכרטיס עלה לי עוד 6 אגורות. לא יודע מה היחס בכרטיסי מתנה האלו אבל היחס בכרטיס הויזה המשולם מראש נראה ל סביר לחלוטין.

http://www.israelpost.co.il/postshirut. ... enDocument

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

Huber כתב:לרב האנשים יותר קל לגשת לסניף הדואר מאשר להתחיל לחפש ברשת חנות שמוכרת את הכרטיסים האלו ושתסכים לשלוח קודים במייל ולבצע הרשמה והזמנה.
...
זה סתם תירוץ. באותה מידה אפשר להגיד שאנשים לא יודעים איפה יש סניף דואר, ובזמן שהם יחפשו את הסניף הקרוב באינטרנט, הם יוכלו כבר למצוא חנות כזאת.
חוץ מזה, אני אחסוך לך את העבודה - הנה חנות כזאת: http://www.hdmoviesource.com/catalog/

Huber כתב:רב האנשים כן יוצאים מהבית לעשות סידורים בשלב זה או אחר של השבוע, לא כולם תקועים 24/7 מול המחשב/קונסולה אז עוד כמה דקות בדואר זה לא ממש טירחה שוות איזכור ביום סידורים.
...
דווקא בנקודה הזאת אני ממש לא מסכים. עכשיו אני שוכר דירה במושב קטן, אז חוץ מפעם אחת שהיו במקרה שני אנשים בסניף הדואר וחיכיתי כמה דקות, מעולם לא יצא לי לחכות יותר מדי בדואר, אבל כשגרתי בעיר, לא קרה אף פעם שנכנסתי לדואר ולקח לי פחות מ20 דקות עד שיצאתי משם, אפילו אם זה סתם לאסוף חבילה.
Huber כתב:ברור שיש עמלה בכרטיס ויזה הנטען, העמלה היא 20 ש"ח, הכדאיות משתנה לפי כמות הכסף בו אתה טוען את הכרטיס. אני למשל לקחתי כרטיס של 300 ש"ח, ככה שיוצא שכל שקל בכרטיס עלה לי עוד 6 אגורות. לא יודע מה היחס בכרטיסי מתנה האלו אבל היחס בכרטיס הויזה המשולם מראש נראה ל סביר לחלוטין.
...
אם כך, העמלה היא בערך באותו גובה. יוצא שעד סכום של 200 ש"ח בערך הפתרון פחות משתלם. אני לא יודע מה קורה אם קונים שני כרטיסים בבת אחת, אם העמלה מוכפלת או לא, אבל על פניו, עושה רושם שדווקא הפתרון של הדואר הוא הכי פחות נח ומשתלם בהרבה מהמקרים.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #16 

לא חשבתי על זה, בדיוק קניתי לא מזמן Little Big Planet. מתאר לעצמי שהגרסה היא אירופאית :?
Need more cowbell

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #17 

מישהו רוצה להסביר לי מה יש ב-PSN האירופאי שאין באמריקאי?
מנסיוני הדל (בן שנתיים), כל מה שמגיע לאירופאי בסופו של דבר עושה דרכו לאמריקאי ולהיפך.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #18 

זה לא העיניין של מה יש או אין. העיניין הוא שאם רכשת משחק בגירסה אירופאית, לא תוכל לרכוש לו DLC כי המשחק יזה רק DLC שירד מה PSN האירופאי ואנחנו כישראלים מנועים מלרכוש שם. קפיש? :wink:

במקרה של Pavelz, אם הוא רכש את LBP בגירסה האירופאית הוא תיאורטית לא יוכל להוריד DLC בתשלום (ויש ה מ ו ן כאלו למשחק הזה) מה PSN האמריקאי כי זה לא יתאים ולא מה PSN האירופאי כי היא לא תקבל את אמצעי התשלום שלו.

אולי LBP הוא חריג כי הבנתי שבמשחק הזה יש חנות פנימית לרכישת DLC אבל אני לא בטוח במאת האחוזים.

nadavya פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

בקיצור איפה אני יכול לקנות את LBP בגרסא אמריקאית יותר זול ממה שמצאתי עד כה ב-EBAY?

זה שמה שמצאתי הכי זול : http://cgi.ebay.com/LittleBigPlanet-Pla ... 240%3A1318

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #20 

39 דולר ואתה מחפש יותר זול? השלב הבא זה לשלם לך שתקח אותו :lol:

לפי רפרוף מהיר בחנויות ה"מסודרות" זה אחלה מחיר, תתחדש.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”