מתלבט בין רמקולים - וארפידל או מישיון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
aharonsarussi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עבור מערכת קולנוע ביתי בסלון 4x6 .
יש לי כרגע סנטר של AR וזוג סרואונד שקועים שאני לא מתכון כעט להחליף .
אני רוצה רמקולים רצפתיים קידמיים ואולי גם סב(יש לי אחד 12" שבניתי לפני מספר שנים והוא לא משהו... :lol: ).
אני מתלבט בין וארפידל דימונד 9.5 ל mission M34 .
שמעתי את שניהם אבל לא יחד באותו מקום ולכן קשה לי להחליט , מאוד התרשמתי מהבסים של הדימונד אבל גם למישיון לא חסר .
הוארפידל מוצע לי ב 2100 ש"ח ואילו המישיון ב2700 .
יש גם את הדימונד 9.6 ב 2800 אבל נראה לי שהם גדולים מידי .
אני נוטה לכיוון הדימונד 9.5 כי עם ההפרש של 600 ש"ח וקצת למתוח את התקציב אולי אפשר להכניס גם סאב חדש.

אשמח לשמוע את דעתכם .

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

שלום לך,

אתה יכול לחסוך את ההתלבטות שלך אם תשמע את שניהם באותו מקום.
את זה תוכל לעשות אצל היבואן - ס.ג. אלקטרוניקה שיש לו אולם תצוגה בתל אביב.
אתה צריך לצלצל אליו ולתאם איתו הדגמה על מנת שלא יקרה מצב שאתה מגיע ולא יהיה לו בתצוגה את מה שאתה רוצה לשמוע.

אל תשכח להביא איתך מוזיקה שאתה אוהב ומכיר.

ארז

nadavya
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 849
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

יש לי את ה-Mission M34 כ 4 שנים עם רסיבר של ימהה RXV450.

הבאסים לטעמי חזקים אבל יש קטעים בסרטים שהוא קצת חסר ותצטרך להוסיף סאב.

בגדול רמקולים מעולים שעושים את העבודה נאמנה.

אני קניתי אותם באותו מחיר, זה יפה שהם שומרים על המחיר שלהם.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף

aharonsarussi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

ארז תודה על ההצעה - לא ידעתי שיש אפשרות כזאת ,אני אתקשר אליהם .
לגבי ה mission - גם אני כששמעתי אותם נראה שיש להם בסים חזקים אבל משום מה הבסים בוארפידל זכורים לי כיותר חדים וממוקדים - בכל מקרה אני אנסה לתאם אם אס.גי פגישה להתרשמות - אין כמו לשמוע אותם יחד !
לגבי ה 9.6 למישהו יש דעה בנושא ? יש להם 2 וופרים 8" אז אני מניח שבתחום התדרים הנמוכים הם יכולים לתת מענה במקום להוסיף סאב.

camir1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

aharonsarussi כתב:ארז תודה על ההצעה - לא ידעתי שיש אפשרות כזאת ,אני אתקשר אליהם .
לגבי ה mission - גם אני כששמעתי אותם נראה שיש להם בסים חזקים אבל משום מה הבסים בוארפידל זכורים לי כיותר חדים וממוקדים - בכל מקרה אני אנסה לתאם אם אס.גי פגישה להתרשמות - אין כמו לשמוע אותם יחד !
לגבי ה 9.6 למישהו יש דעה בנושא ? יש להם 2 וופרים 8" אז אני מניח שבתחום התדרים הנמוכים הם יכולים לתת מענה במקום להוסיף סאב.
...
הייתי במצבך לפני כ 3 חודשים אז גם התלבטתי בין שני הדגמים לצורך הרכבה של ק"ב ולקחתי אותם מהחנות להאזנה בביתי לסוף שבוע , היה חסר לי משהו ב Mission ולא בתחום הבאס , זה היה דווקא ב Mid , הרגשתי שהבאס משתלט . לבסוף החלטתי על הווריפדייל, אך על ה 9.6 שעונה על כל הציפיות ומאד מרוצה מהסאונד (מחובר ליאמאה 663 ) , יש לו באס עמוק שמספיק להאזנה למוזיקה אך לאפקטים של לקולנוע ביתי אני לא בטוח , (אני הוספתי את ה SW150 שלהם ) , אכן רמקול גדול מידות אך בסלון כמו שלך, הוא לא יהיה גדול מדי אך אתה צריך לקבל אישור מההנהלה ולבחור צבע שלא יבלוט יותר מדי . הרמקול גם מעוצב יפה כך שלא מפריעה לעניים.
במחיר של 2800 ל 9.6 לא הייתי מתלבט , מחיר טוב מאד , ראיתי בזמנו רק משומשים במחיר זה .
בהצלחה אמיר

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

איך הרמקולים של מישן סידרה 6 יחסית לוורפדייל?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”