האם ה"מתיחה" המתוארת בכתבה בדה-מרקר היא מעבר לפורמ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Shaul55 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הופיעה היום כתבה ב TheMarker המתארת סכסוך בין לקוחה לבין אלקטרה בקשר לטלויזיה LCD של פיליפס. הטענה של הלקוחה הייתה שהתמונה "מתוחה ומעוותת" בעוד שאלקטרה טענו שאין כל בעיה.

האם מדובר כאן לדעתכם בהעברה מפורמט 4:3 לפורמט רחב?
האם אין בדרך כלל (ובפיליפס בפרט) דרך לשנות את צורת ההמרה?

http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 24_1066411

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

נשמע כמו משהו אחר, שהרי אם היה מדובר בנושא המתיחה - אז טכנאי HOT ו-YES בוודאי היו יודעים זאת.

איפה גיא שיספר על השירות של אלקטרה? :lol:
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

לפי מה שרשום זאת כנראה בעיה בטלווזיה עצמה.אני ממש לא מופתע שהטכנאים של אלקטרה טוענים שהכל בסדר גם במצב שלא,וישר מאשימים את הממיר,כי לטענתם גם פיקסלים שרופים זה בסדר...בקיצור,לאלקטרה יש *** של אחריות למרות הטענות שלהם שהם זוכים בפרס השרות ובלה בלה בלה..והם יעשו הכל כדי להתיש את הלקוח במקרה של בעיה עד שהוא יתיאש ויוותר.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

עשתה בירור מקדים והחליטה לרכוש מכשיר של סמסונג. אולם נציג המכירות בחנות המליץ לה על מכשיר טלוויזיה LCD
...
האמת, מגיע לה. שתלמד מטעויות. לא כל הנוצץ זהב!!!

ביררת קודם, שאלת אנשים, עשית את הבחירה הנכונה...ובכל זאת הצליחו להערים עלייך בשקם אלקטריק ולדחוף לך את הפיליפס.

Shaul55 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

האם תוכלו להפנות אותי לכתבה על הדרכים השונות להמרת 4:3 לפורמט רחב? אני עומד לרכוש מסך דק והבנתי שזהו נושא חשוב כאשר צופים בשידורי טלויזיה "רגילים".

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #6 

אכן נשמע שהבעיה היא שימוש לא נכון ב-ASPECT RATIO. אם היא לקוחה של יס יתכן שהממיר לא היה מסודר עם ASPECT RATIO נכון או שהיא לא חוברה בכלל ב-SCART.

בכל מקרה, דווקא פיליפס כוללת אלגוריתם NLS חזק במיוחד (יתכן שלא בכל המודלים, אבל באלה שבחנתי בעצמי לאחרונה).

מבחינת איכות התמונה, התחושה שלי היא שיתכן מאוד והגברת גילתה פשוט את מגבלות ה-LCD ביחס למה שהיה לה לפני כן.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”