התלבטות PY800 VS 5090
השומועות אומרות שה5090 היא הפלזמה הכי טובה בעולם אבל בכל זאת שמעתי פה ושם אנשים אומרים שבצפיה בתכני SD הPY800 יותר טובה.
מה אתם אומרים מה כדאי לי לקנות?
דרך אגב את הפיוניר אני מתכוון לקנות רק ביבוא פרללי ולא רשמי בגלל המחיר.
וגם עד היום לא ביררתי מה העלות הכי זולה שאני יכול להשיג לPY800 אז אם מישהו יכול לכתוב לי הודעה בפרטי בכמה הוא ראה את אחד המסכים אני יודה לו.
את ה5090 אני יכול להביא ב15,000 ואולי ב500 ש"ח פחות.
וגם עד היום לא ביררתי מה העלות הכי זולה שאני יכול להשיג לPY800 אז אם מישהו יכול לכתוב לי הודעה בפרטי בכמה הוא ראה את אחד המסכים אני יודה לו.
את ה5090 אני יכול להביא ב15,000 ואולי ב500 ש"ח פחות.
5090 הוא מסך טוב יותר כמעט בכל קטגוריה.IMFH כתב:השומועות אומרות שה5090 היא הפלזמה הכי טובה בעולם אבל בכל זאת שמעתי פה ושם אנשים אומרים שבצפיה בתכני SD הPY800 יותר טובה.
את ה5090 אני יכול להביא ב15,000 ואולי ב500 ש"ח פחות....
כולל בתכני SD(בדקתי את זה באופן אישי ביום ה' שעבר)
תקנה ותהנה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
איפה בדקת?moishe_v כתב:5090 הוא מסך טוב יותר כמעט בכל קטגוריה.IMFH כתב:השומועות אומרות שה5090 היא הפלזמה הכי טובה בעולם אבל בכל זאת שמעתי פה ושם אנשים אומרים שבצפיה בתכני SD הPY800 יותר טובה.
תקנה ותהנה...
בבית פרטי של אחד מהתושבים היותר כבדים במדינה שלנו (ארסוף-מכיר?)michael123 כתב:איפה בדקת?moishe_v כתב:5090 הוא מסך טוב יותר כמעט בכל קטגוריה.IMFH כתב:השומועות אומרות שה5090 היא הפלזמה הכי טובה בעולם אבל בכל זאת שמעתי פה ושם אנשים אומרים שבצפיה בתכני SD הPY800 יותר טובה.
תקנה ותהנה......
הוא התלבט בין שניהם,ולבסוף רכש את שני המסכים יחדיו
(הגעתי אליו בנושא אחר לגמריי)
אבל כשראיתי את המסכים הללו-ניצלתי הזדמנות(האמת-אני מחכה לה זמן רב)
לאחר מה שראו עיני-אני כנראה אוותר על ה-9803 שתיכננתי לרכוש בקרוב.
- michael123
- חבר מכור קשה

האמת שאני לא מרוצה מביצועים ב-SD לא מפנסוניק ולא מפיוניר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי - מי שרוכש מסכים בסכומים האלה - יכול להרשות לעצמו להוסיף מעבד וידאו ייעודי
ובכלל - יעשה לעצמו טובה אם יפחית את כמות הSD הנצפית
ובכלל - יעשה לעצמו טובה אם יפחית את כמות הSD הנצפית
- michael123
- חבר מכור קשה

זה תלוי ב-YES במקרה שלי, רוב הסרטים משודרים ב-SDlawpower כתב:לדעתי - מי שרוכש מסכים בסכומים האלה - יכול להרשות לעצמו להוסיף מעבד וידאו ייעודי
ובכלל - יעשה לעצמו טובה אם יפחית את כמות הSD הנצפית...
ואכן, מעבד חיצוני משמעותית "משדרג" את התמונה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מי שקונה ציוד כזה - יכול לעשות מנוי לבלוריי, יס HD, או דרכים אחרות קצת יותר זולות
.
לקנות מסך באיכות כזו - ולראות סרט באיכות SD עליו, זה כמו לקנות פורשה כשכל מה שאתה נוסע זה לת"א וחזרה = ורק בפקקים.
מילא - היית לוקח אתה לנס הרים וכבישים אחרים בסופ"ש/בלילה - בלי זה... מה זה שווה.
לקנות מסך באיכות כזו - ולראות סרט באיכות SD עליו, זה כמו לקנות פורשה כשכל מה שאתה נוסע זה לת"א וחזרה = ורק בפקקים.
מילא - היית לוקח אתה לנס הרים וכבישים אחרים בסופ"ש/בלילה - בלי זה... מה זה שווה.
- michael123
- חבר מכור קשה

נכון מאוד.lawpower כתב:מי שקונה ציוד כזה - יכול לעשות מנוי לבלוריי, יס HD, או דרכים אחרות קצת יותר זולות.
מילא - היית לוקח אתה לנס הרים וכבישים אחרים בסופ"ש/בלילה - בלי זה... מה זה שווה....
לא רק זה, רוב האנשים לא עושים כיול בסיסי אפילו.
בתור בעלים של 5090 אני חייב לציין שהמסך הזה לא פחות ממדהים.
אפילו בSD רואים מעולה בהשוואה למסכים אחרים (לצערי יש לי רק XBOX360 שזהו המקור היחידי שלי כרגע לשידור HD ששם במיוחד רואים פשוט מדהים).
את ה PY800 בדקתי והצבעים שלו נראו לי "קרים" מדיי, התמונה שלו ב SD פחות טובה + השחורים שלו -הרבה- פחות עמוקים.
לדעתי לך על ה5090 בראש שקט, ואם יש לך עוד קצת מזומנים אז KRP-500 , אבל לפי הביקורות אין הבדלים כל כך גדולים בינהם (לפחות לא כמו ההבדלים שהיו בין דור 8 ל9).
אפילו בSD רואים מעולה בהשוואה למסכים אחרים (לצערי יש לי רק XBOX360 שזהו המקור היחידי שלי כרגע לשידור HD ששם במיוחד רואים פשוט מדהים).
את ה PY800 בדקתי והצבעים שלו נראו לי "קרים" מדיי, התמונה שלו ב SD פחות טובה + השחורים שלו -הרבה- פחות עמוקים.
לדעתי לך על ה5090 בראש שקט, ואם יש לך עוד קצת מזומנים אז KRP-500 , אבל לפי הביקורות אין הבדלים כל כך גדולים בינהם (לפחות לא כמו ההבדלים שהיו בין דור 8 ל9).
Utopia
- michael123
- חבר מכור קשה

לגבי השחורים אני מסכים - למי שזה חשוב, למרות ששחורים של פנסוניק בסדר גמור, אבל דווקא התמונה של פיוניר, במיוחד הלבן היה עם גוון של תכלת. וגם תמונה באופן כללי כהה מדי, עם הרבה עיבוד תמונה גס ולא טבעי..kipikipod כתב:את ה PY800 בדקתי והצבעים שלו נראו לי "קרים" מדיי, התמונה שלו ב SD פחות טובה + השחורים שלו -הרבה- פחות עמוקים....
עניין של כיול לדעתי, אין כל חוכמה להתייחס לשחורים או ללבנים וכו' לפני הכיול.
השוואה מפורום בחו"ל של רמת השחור של PZ85 לבין פיוניר דור 8 לדור 9:michael123 כתב:לגבי השחורים אני מסכים - למי שזה חשוב, למרות ששחורים של פנסוניק בסדר גמור, אבל דווקא התמונה של פיוניר, במיוחד הלבן היה עם גוון של תכלת. וגם תמונה באופן כללי כהה מדי, עם הרבה עיבוד תמונה גס ולא טבעי..kipikipod כתב:את ה PY800 בדקתי והצבעים שלו נראו לי "קרים" מדיי, התמונה שלו ב SD פחות טובה + השחורים שלו -הרבה- פחות עמוקים....
עניין של כיול לדעתי, אין כל חוכמה להתייחס לשחורים או ללבנים וכו' לפני הכיול....
פנסוניק PZ85:
http://farm4.static.flickr.com/3018/263 ... c1e7_o.jpg
פיוניר דור 8:
http://farm4.static.flickr.com/3186/263 ... b5c7_o.jpg
פיוניר דור 9:
http://farm4.static.flickr.com/3266/263 ... 1a46_o.jpg
כמובן שבכל זאת זה מצולם אז השחור לא נראה "מלא" על המסך, אבל בפועל הוא מלא בכל המסכים.
- michael123
- חבר מכור קשה

1) PZ85 זה לא Z850
2) לא יודע מה זאת התמונה הזאת, FUJITSU שלי מלפני 6 שנים נראת יותר טוב
2) לא יודע מה זאת התמונה הזאת, FUJITSU שלי מלפני 6 שנים נראת יותר טוב
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לכולם .
כנראה שהפורום הזה מתחיל להיות בדיחה .
כל השתולים של יורוקום הופכים עולמות בשביל למכור פנסוניק .
איך בכלל אפשר להשוות בין פיוניר 5090 לבין פנסוניק py 800 .
אפילו לא בצחוק. אין השוואה .בכל פרמטר הפיוניר מפרקת את הפנסוניק . מישהו אחז פעם בשלט של הפנסוניק . הרי הוא נותן לך הרגשה שהוא מיתפרק לך ביד .
כל השרשור הזה הוא פשוט גימיק מכירות עלוב בשביל לתפוס עוד כמה פריירים שרק נכנסו לעיניין המסכים הדקים.
אפילו לא בצחוק. אין השוואה .בכל פרמטר הפיוניר מפרקת את הפנסוניק . מישהו אחז פעם בשלט של הפנסוניק . הרי הוא נותן לך הרגשה שהוא מיתפרק לך ביד .
כל השרשור הזה הוא פשוט גימיק מכירות עלוב בשביל לתפוס עוד כמה פריירים שרק נכנסו לעיניין המסכים הדקים.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
בדוגמאות הנ"ל, רק בפנסוניק יש משהו בהיר על המסך למעלה מצד שמאל (לוגו !?)kipikipod כתב:השוואה מפורום בחו"ל של רמת השחור של PZ85 לבין פיוניר דור 8 לדור 9:michael123 כתב:לגבי השחורים אני מסכים - למי שזה חשוב, למרות ששחורים של פנסוניק בסדר גמור, אבל דווקא התמונה של פיוניר, במיוחד הלבן היה עם גוון של תכלת. וגם תמונה באופן כללי כהה מדי, עם הרבה עיבוד תמונה גס ולא טבעי..kipikipod כתב:את ה PY800 בדקתי והצבעים שלו נראו לי "קרים" מדיי, התמונה שלו ב SD פחות טובה + השחורים שלו -הרבה- פחות עמוקים....
עניין של כיול לדעתי, אין כל חוכמה להתייחס לשחורים או ללבנים וכו' לפני הכיול....
פנסוניק PZ85:
http://farm4.static.flickr.com/3018/263 ... c1e7_o.jpg
פיוניר דור 8:
http://farm4.static.flickr.com/3186/263 ... b5c7_o.jpg
פיוניר דור 9:
http://farm4.static.flickr.com/3266/263 ... 1a46_o.jpg
כמובן שבכל זאת זה מצולם אז השחור לא נראה "מלא" על המסך, אבל בפועל הוא מלא בכל המסכים....
במצב זה נראה משהו יותר קרוב לניגודיות הסטטית ולא הדינמית כאשר כל המסך מוחשך !
ההשוואה אינה הוגנת (במילים עדינות
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
נא להעביר מיד את שמות השתולים למנהלים9000es כתב:שלום לכולם .
כל השרשור הזה הוא פשוט גימיק מכירות עלוב בשביל לתפוס עוד כמה פריירים שרק נכנסו לעיניין המסכים הדקים....
אני דווקא מתרשם שמסנגרים יפה מאוד על ה-5090
אבי ורון
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
varon שלום לך .
ברגע שמנסים להכניס ספק בזה שה 5090 היא לא הפלזמה הטובה ביותר .
זה כבר אומר דרשני .
זה כמו השוואה בין מרצדס 500 לבין מרצדס 200 שנייהם מרצדס אבל אין מה להשוות בנייהם בכלל .
כול ההשוואות האלו בזמן האחרון זה פשוט לא לעיניין .
פיוניר 5090 הפלזמה הטובה ביותר בעולם נקודה .
ברגע שמנסים להכניס ספק בזה שה 5090 היא לא הפלזמה הטובה ביותר .
זה כבר אומר דרשני .
זה כמו השוואה בין מרצדס 500 לבין מרצדס 200 שנייהם מרצדס אבל אין מה להשוות בנייהם בכלל .
כול ההשוואות האלו בזמן האחרון זה פשוט לא לעיניין .
פיוניר 5090 הפלזמה הטובה ביותר בעולם נקודה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"