אך מה לגבי רמקולים?
שמעתי שאומרים שגם רמקולים מיועדים חלק לקב בלבד,וחלק יותר לסטריאו..
איך יכול להיות שרמקול מיועד לקב,אך לא לסטריאו
למשל הE715 שלי אמרו לי שהם מיועדים יותר לקב,אך לא לסטריאו
האם יש אמת בדברים..

לא, ממש לא אמרתי את זה.ADICT כתב:מרטין מדבריך ניתן להבין שגם אם ניקח רמקול סתם אנגלי לצורך העניין,
והוא נחשב מוסיקלי וווקאלי בטירוף,ומדויק!
אך האם זה אומר שהוא מתאים לקב"?
האם זה בהכרח אומר שהוא באותה מידה יכול לשנות עורו לנמר ולהתנהג פתאום כרמקול בועט ובשרני
עם פאנצ"יות ודינמיות?...
עצם זה שאתה קובע חד משמעית,לדעתי זו שגיאה גסה,פתאום רמקול לקב:,לא מתאים למוסיקה?MartinHSabag כתב:לא, ממש לא אמרתי את זה.ADICT כתב:מרטין מדבריך ניתן להבין שגם אם ניקח רמקול סתם אנגלי לצורך העניין,
והוא נחשב מוסיקלי וווקאלי בטירוף,ומדויק!
אך האם זה אומר שהוא מתאים לקב"?
האם זה בהכרח אומר שהוא באותה מידה יכול לשנות עורו לנמר ולהתנהג פתאום כרמקול בועט ובשרני
עם פאנצ"יות ודינמיות?...
מה שאני אומר זה שאפשר להנות מרמקול מוסיקלי בק"ב אבל אי אפשר להנות מרמקול ק"ב במוסיקה....(כמובן שזו דעתי האישית ואני מכיר המון אנשים שחולקים עליה וזה בסדר גמור)....

לא מכיר אותם האמת..MartinHSabag כתב:הרמקולים שלי הם Kharma CRM3.2FE.
הם רמקולים שבחרתי למוסיקה.
הם "בסדר" בק"ב, אבל יכולתי להנות יותר בק"ב עם רמקול שעולה פחות מעשירית ממנו, אבל לבטח לא במוסיקה....

נכון מאוד.בחרת ברמקולים המסויימים הללו ,עקב זאת שהם מצויינים במוסיקה
אך קב" היה בשבילך בעדיפות שניה...
לא, מצטער אם לא הבהרתי את עצמי.ומן הסתם אני מתאר לעצמי שבדקת אותם במגבר ייעודי לסטריאו(תקן אותי אם לא)
אך בסופו של עניין אתה משתמש בהם ברסיוור לקב".....

ADDICTADICT כתב:לא מכיר אותם האמת..MartinHSabag כתב:הרמקולים שלי הם Kharma CRM3.2FE.
הם רמקולים שבחרתי למוסיקה.
הם "בסדר" בק"ב, אבל יכולתי להנות יותר בק"ב עם רמקול שעולה פחות מעשירית ממנו, אבל לבטח לא במוסיקה....
אך אם בחרת בהם למוסיקה,אז מן הסתם אתה לא שומע בהם ברסיוור לקב"...