שאלה-בעיית חוסר חיבורים ב lcd ופיתרון ע"י "קופסאת
היי, לא מזמן רכשתי טלוויזיית lcd חדשה, לטלויזיה שני חיבורים בסך הכל: hdmi אחד ו composite אחד.
כרגע שני החיבורים תפוסים ע"י ממיר יס hd ו dvd.
הבן אדם מהחנות שקניתי בה את ה lcd אמר לי שהוא יכול להתקין לי מעין "קופסא" שדרכה נחבר את המכשירים ל lcd וכך יהיה לי עוד חיבורים מלבד השניים שיש בטלויזיה.
אני מקווה שהבנתם לאיזה קופסא אני מתכוון, כי האמת שאני לא בדיוק יודע.
אשמח לדעת האם חיבור דרך קופסא כזו יוריד מהאיכות של התמונה ב lcd, המוכר אומר שהיא רק תוסיף.
אשמח תעזרה
תודה.
כרגע שני החיבורים תפוסים ע"י ממיר יס hd ו dvd.
הבן אדם מהחנות שקניתי בה את ה lcd אמר לי שהוא יכול להתקין לי מעין "קופסא" שדרכה נחבר את המכשירים ל lcd וכך יהיה לי עוד חיבורים מלבד השניים שיש בטלויזיה.
אני מקווה שהבנתם לאיזה קופסא אני מתכוון, כי האמת שאני לא בדיוק יודע.
אשמח לדעת האם חיבור דרך קופסא כזו יוריד מהאיכות של התמונה ב lcd, המוכר אומר שהיא רק תוסיף.
אשמח תעזרה
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא בהכרח. יש רסיברים מספיק חזקים היום שיכולים לטפל באותות HD מבלי להוריד באיכות.rm3 כתב:תודה על התגובה,
מחר אני אברר בדיוק מה זה, אבל, נראה לך הגיוני מה שהמוכר אמר לי, שדבר כזה רק ישפר את איכות הצפייה?
ממש לא נראה לי הגיוני, אם כבר, דבר כזה רק גורע מהאיכות....
אבל בוא נחכה לתשובה של המוכר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי מאוד.
אם המקור שלך באיכות נמוכה יותר מהמקסימלית של הטלויזיה - ה"קופסה" יכולה להיות מעבד וידאו שעושה Upscale - מעלה את איכות התמונה.
אם המעבד איכותי - האיכות תשתפר...
יכול להיות שמדובר ברסיבר זול - ואז הוא ינסה לעשות upscale אבל יוריד את האיכות (ואז אפשר להגדיר Passthrough - האות עובר ללא עיבוד - האיכות נשמרת).
אפשרות נוספת היא שמדובר בקופסת מיתוג - פשוט כמה כניסות ליציאה אחת - ואז לא אמורה להיות פגיעה...
אם המקור שלך באיכות נמוכה יותר מהמקסימלית של הטלויזיה - ה"קופסה" יכולה להיות מעבד וידאו שעושה Upscale - מעלה את איכות התמונה.
אם המעבד איכותי - האיכות תשתפר...
יכול להיות שמדובר ברסיבר זול - ואז הוא ינסה לעשות upscale אבל יוריד את האיכות (ואז אפשר להגדיר Passthrough - האות עובר ללא עיבוד - האיכות נשמרת).
אפשרות נוספת היא שמדובר בקופסת מיתוג - פשוט כמה כניסות ליציאה אחת - ואז לא אמורה להיות פגיעה...
אוקי, דיברתי עם המוכר ומדובר בקופסת מיתוג שהיא "stand alone" נפרדת עם מעבד משלה, האם דבר כזה יגרע מהאיכות בחיבור ב hdmi של ממיר יס? או של סטרימר שינגן hd?
האם הוא מדבר על משהו כזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... t&pid=1556
? האם דבר כזה יפגע באיכות הצפייה במקורות hd?
כמה צריכה לעלות קופסת מיתוג טובה?
תודה
האם הוא מדבר על משהו כזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... t&pid=1556
? האם דבר כזה יפגע באיכות הצפייה במקורות hd?
כמה צריכה לעלות קופסת מיתוג טובה?
תודה