T220P וכרטיס GFORCE 8400 GS
קניתי מסך T220P של סמסונג. הבעייה היא שברזולוציה הטבעית ( 1920X1200) הכיתוב נראה קטו מדי וכן זה גורם לכאבי עיניים. המליצו לי לעבור לרזולוצייה יותר נמוכה ( 1680 X 1050) אבל משום מה כרטיס המסך שלי ( Ggorce 8400 gs ) לא נותן אפשרות כזו למרות שעידכנתי את הדרייבר מתוך האתר של NVIDIA. "אילצתי" את המסך לתמוך ברזולוצייה הזאת אבל התוצאה כלל לא טובה.
1. האם זה תקין שהכרטיס והמסך לא מאפשרים כברירת מחדל רזולוצייה 1680X1050 .
2. רעיונות בקשר לבעייה ברזולוצייה הגבוהה.
אני משתמש ב XP
תודה רבה
1. האם זה תקין שהכרטיס והמסך לא מאפשרים כברירת מחדל רזולוצייה 1680X1050 .
2. רעיונות בקשר לבעייה ברזולוצייה הגבוהה.
אני משתמש ב XP
תודה רבה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
את הדרייבר של המסך עצמו (מגיע איתו CD) התקנת?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם בחלון בו משנים את הרזולוציה אתה רואה שהוא אכן זיהה שמדובר במסך של סמסונג? איך חיברת אותו? ב-DVI או VGA?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שהכרטיס הזה בעייתי.
יש לו בעיות גם בהוצאת הרזולוציה הזו למסכי 22, ובמקרים אחרים הוא מגביל רזולוציות מסוימות.
זה חיפוש קצת בעייתי, מצאתי שרשור רלבנטי אחד ב Experts-Exchange אבל הוא לא שרשור חינמי...
יש לו בעיות גם בהוצאת הרזולוציה הזו למסכי 22, ובמקרים אחרים הוא מגביל רזולוציות מסוימות.
זה חיפוש קצת בעייתי, מצאתי שרשור רלבנטי אחד ב Experts-Exchange אבל הוא לא שרשור חינמי...
uriler כתב:שהכרטיס הזה בעייתי.
זה חיפוש קצת בעייתי, מצאתי שרשור רלבנטי אחד ב Experts-Exchange אבל הוא לא שרשור חינמי......
הצלחתי לאלץ אותו להגדיר רזולוציה כזו ( 1680X1050 ) אבל התוצאה מאד מאכזבת . האם זה בגלל שזו לא רזולוצייה מובנית?