שלום , שאלה לגביי התוכנה mkv2vob

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
yosizach פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
הצטרף: אוגוסט 2007
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

נעזרתי בהגדרות שהמליצו להשתמש , ונתקלתי בבעיה שאותי אישית מרגיזה , אכן התוכנה מצליחה ''להדביק כותוביות ..לסרט , ובסופו של דבר יוצא קובץ שה ps3 תומך בו עם כתוביות ללא ירידה באיכות תלוי במה בוחרים בהמרה .

הבעיה שמציקה לי זה הכתוביות הוא מדביק אותם על התמונה של הסרט , ולא מתחת ''לשוליים'' הכוונה עם אני עושה את התמונה על מסך שלם הכל טוב ויפה אבל ברגע שזה חוזר להיות על נורמל .אז יש שוליים שחורים והכתוביות נשארות על הסרט ולא מתחת לשלוליים , אפשר לעשות משהו ? כמו שניתן לעשות לדוגמא בתוכנה avi recomp ?

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
הצטרף: מרץ 2007
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #2 

כשאתה משתמש בmkv2vob להוספת תרגום, אתה לא פשוט משתמש בפילטר שמציג את התרגום בנוסף לסרט אלא אתה ממש צורב את התרגום לגוף הסרט, הפסים השחורים נובעים מהבדל ביחסי התמונה והם לא חלק מקובץ הסרט לכן אין שום סיכוי לעשות זאת דרך התוכנה,

אתה יכול להוריד את PMS (תחפש בפורום) ואז פשוט להזרים MKV עם תרגום ל PS3 ואז זה יופע בחלק השחור. אם יש לך רשת חוטית אז גם לא תסבול מאובדן איכות רציני.

yosizach פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
הצטרף: אוגוסט 2007
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על תושבה מפורטת , השאלה שלי נבעה בגלל שבסרטים שהם לא mkv השוליים האלה נגרמים ואתה יכל לצרוב את התרגום מתחתם בעזרת התוכנה avirecomp , יש לך את האפשרות .

חבל שלא ישנה אפשרות כזו בה mkv2vob , ובקשר לה pms ניסיתי להזרים בעזרת הרשת , זה כמעט בלתי אפשרי זה מקרטע על ימין ועל שמאל .

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
הצטרף: מרץ 2007
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #4 

תנסה לשחק עם ההגדרות, אצלי זה עובד על:keyint=25:vqmax=5:vqmin=2
יש לך חץ למטהבצד ימין להגדרות האלה תלחץ ותבחר באפשרות עם האיכות הכי גרועה לHD ואם לא מקרטע תנסה כל פעם אחד למעלה, עד שיתחיל לקרטע.

yosizach פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
הצטרף: אוגוסט 2007
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

כן כבר הספקתי לשחק בהגדרות האלה זה תורם להעברה שתהיה חלקה יותר , אבל מוריד מהאיכות וכל הרעיון של hd מתבזבז ( טעם אישי ) , אז שאלה אחרת , במידה ואני ירכוש מזרים מדיה ,Popcorn a110 , יתאפשר לי לכוונן את הכתוביות מתחת לשלויים ? , קראתי כאן אפילו באתר שאין צורך בהמרה רק לשים את קובץ התרגום ביחד עם הסרט , בדיוק כמו שעושים עם התוכנות שמזרימות .

ותודה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”