אשמח לחוות דעת על מקרן היטאצ'י CPX260
שלום רב
אני חדש בעולם המקרנים ומעוניין להתחיל את דרכי. הציע לי חבר למכור לי מקרן כמעט חדש שקיים אצלו hitachi cpx260. אשמח לחוות דעתכם על מקרן זה או המלצה על אחד אחר בהתאם לצרכיי. פירטתי פה:
שימוש:
אני זקוק למקרן לחדר סלון של כ 3X4 מ' . מרחק צפיה 3.7 מ'. רוב השימוש לטלויזיה (בממוצע שעה ביום), וקצת פרזנטציות כשבאים אלי לקוחות הביתה ומעט מאד סרטים. כיון שאני מתעסק גם בגרפיקה, חשוב לי מקרן עם רזולוציה לפחות 1024X768.
החשכה:
ניתן להחשיך באופן מוחלט אך לרוב יהיה קצת אור מפה או משם (יש תריסים בחלונות).
רעש:
הבנתי שהוא מוציא רעש ברמה של 3.9 ועדיף 3.5, איני יודע אם זה באמת חשוב.
הבנתי ש'אקו מוד' של הנורה יכול להוריד רעש אך לא הצלחתי להבין אם יש לה או לא.
עשן:
אנו מעשנים - זה יכול להיות גורם בעייתי למקרן LCD או שזה רק במקומות כמו ברים שזה ממש חשוב להמנע ממנו?
אני מאד מודה למי שיקח את הזמן לענות.
אני חדש בעולם המקרנים ומעוניין להתחיל את דרכי. הציע לי חבר למכור לי מקרן כמעט חדש שקיים אצלו hitachi cpx260. אשמח לחוות דעתכם על מקרן זה או המלצה על אחד אחר בהתאם לצרכיי. פירטתי פה:
שימוש:
אני זקוק למקרן לחדר סלון של כ 3X4 מ' . מרחק צפיה 3.7 מ'. רוב השימוש לטלויזיה (בממוצע שעה ביום), וקצת פרזנטציות כשבאים אלי לקוחות הביתה ומעט מאד סרטים. כיון שאני מתעסק גם בגרפיקה, חשוב לי מקרן עם רזולוציה לפחות 1024X768.
החשכה:
ניתן להחשיך באופן מוחלט אך לרוב יהיה קצת אור מפה או משם (יש תריסים בחלונות).
רעש:
הבנתי שהוא מוציא רעש ברמה של 3.9 ועדיף 3.5, איני יודע אם זה באמת חשוב.
הבנתי ש'אקו מוד' של הנורה יכול להוריד רעש אך לא הצלחתי להבין אם יש לה או לא.
עשן:
אנו מעשנים - זה יכול להיות גורם בעייתי למקרן LCD או שזה רק במקומות כמו ברים שזה ממש חשוב להמנע ממנו?
אני מאד מודה למי שיקח את הזמן לענות.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
המקרן הוא מקרן מצגות ברזולוציה טבעית של 1024x768 , הוא מקרן בהיר מאוד 2500 אנסי . בגלל עוצמת ההארה כמובן שהאוורור שלו יהיה רועש ממקרן קולנוע ביתי ממוצע.
לדעתי, למרות הצורך בלהראות מצגות מידי פעם, הוא לא מתאים לצרכים הביתיים שלך, ועליך לשאוף לקנות מקרן קולנוע בייתי
לדעתי, למרות הצורך בלהראות מצגות מידי פעם, הוא לא מתאים לצרכים הביתיים שלך, ועליך לשאוף לקנות מקרן קולנוע בייתי
רייד - תודה על התשובה, אני עוקב אחרי תשובתייך כאן בפורום.
האם נכון יהיה לומר שאני צריך למצוא מקרן מותאם לסלון הקטן עם:
1500-2000 אנסי לומנס
1024X768 פיקסלים
ניגודיות 1:500
?
ד.א. אשמח לשמוע על מקרן טוב ולא יקר אם יש המלצות למישהו (התקציב שלי עד 4000 שח, מקווה שזה מספיק אבל אני לא מרגיש עדיין בליגה של להוציא 10,000 שח).
האם נכון יהיה לומר שאני צריך למצוא מקרן מותאם לסלון הקטן עם:
1500-2000 אנסי לומנס
1024X768 פיקסלים
ניגודיות 1:500
?
ד.א. אשמח לשמוע על מקרן טוב ולא יקר אם יש המלצות למישהו (התקציב שלי עד 4000 שח, מקווה שזה מספיק אבל אני לא מרגיש עדיין בליגה של להוציא 10,000 שח).
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
בתקציב שהגדרת היית מחפש מקרן קולנוע בייתי 720P (רזלוציה של 1366X720) יד שנייה. עומצנת ההארה של רוב מקרני הקולנוע בייתי בשוק נעה בן 800-1600 אנסי.
הניגודיות של 1:500 היא נמוכה מאוד ומספרים כאלה תמצא במקרני מצגות.
הניגודיות של 1:500 היא נמוכה מאוד ומספרים כאלה תמצא במקרני מצגות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ממליץ לך להרשם ולבוא לערב של אפסון ביום חמישי הקרוב - ולו להתרשמות - ולהבנה.
לדעתי מקרן יד שנייה תצטרך פשוט לראות ולמצוא מה נפלט לשוק ולהחליט - לא חושב שיש שוק כזה גדול של יד שנייה בתחום הזה
כשתראה משהו - תשאל פה מה דעתנו - יהיה לך קשה להתרשם מהמספרים - שלך תדע מה החברות שיחקו איתם.
לדעתי מקרן יד שנייה תצטרך פשוט לראות ולמצוא מה נפלט לשוק ולהחליט - לא חושב שיש שוק כזה גדול של יד שנייה בתחום הזה
כשתראה משהו - תשאל פה מה דעתנו - יהיה לך קשה להתרשם מהמספרים - שלך תדע מה החברות שיחקו איתם.