האם התקנת איזולטור יכולה לתרום לאיכות התמונה ?
לאחר שעברתי מ-yes ל-hot, והתקינו לי את המג'יק, שמתי לב שאיכות התמונה במסך ה-lcd שלי ירדה פלאים. כאשר רואים סצינות חשוכות, ממש רואים תמונה "מגורענת". זה לא היה ב-yes. חשוב לי להדגיש שאין לי בעיות בקליטה, האיכות פשוט הרבה פחות טובה.
לפיכך התקשרתי ל-hot, והם אמרו לי שיבוא טכנאי ויתקין לי איזולטור.
ממה שאני מבין, האיזולטור בא לפתור בעיות בקליטה ("רעשים" בתמונה וכו'). האם הוא גם יכול לשפר לי את איכות התמונה ?
לפיכך התקשרתי ל-hot, והם אמרו לי שיבוא טכנאי ויתקין לי איזולטור.
ממה שאני מבין, האיזולטור בא לפתור בעיות בקליטה ("רעשים" בתמונה וכו'). האם הוא גם יכול לשפר לי את איכות התמונה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סקארט לסקארט, עם קבל די איכותי.levikon כתב:איך חיברת את הממיר? עם איזה קבל?...
שוב, ב-yes זה עבד מצויין, וגם בסצנות חשוכות לא היתה בעיה.
בהוט זה מאוד בולט. אפילו כאשר רואים את הלוגו האדום שלהם על כל המסך, ממש רואים שהאיכות מחורבנת.
האם אין פתרון ? האם נגזר עלי לסבול ירידה באיכות ?
האם כדאי לי לבטל את הטכנאי ?
מוגדר בממיר RGB.levikon כתב:והגדרת בממיר חיבור RGB?
חיברת את זה לסקארט של ה-TV? יש מאחור שני חיבורים ורק אחד מהם מוציא RGB....
החיבור של הממיר - יש מאחורה חיבור TV וחיבור VIDEO. חיברתי ל-TV.
האם כדאי לשחק עם ההגדרות של ה-contrast ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
levikon, זה לא תרוץ. בתור אחד שגם הוא לא נולד בארץ אני יכול לבשר לך שרוב הטועים הם דווקא צברים.
mattan, לדעתי - ואני כאן סתם זורק ניחוש - מה שאתה רואה ב Hot זה מה יש. את הגרעון של התמונה אני דווקא יכול להבין כי העברה ב RGB כנראה חושפת את איכות השידור המקורי בכל מערומיו. יכול להיות שאתה צריך לכייל את המסך שלך מחדש כי הקונטרסט כנראה גבוה מידי.
mattan, לדעתי - ואני כאן סתם זורק ניחוש - מה שאתה רואה ב Hot זה מה יש. את הגרעון של התמונה אני דווקא יכול להבין כי העברה ב RGB כנראה חושפת את איכות השידור המקורי בכל מערומיו. יכול להיות שאתה צריך לכייל את המסך שלך מחדש כי הקונטרסט כנראה גבוה מידי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תירוץ. תירוץ....Catskinner כתב:levikon, זה לא תרוץ. בתור אחד שגם הוא לא נולד בארץ אני יכול לבשר לך שרוב הטועים הם דווקא צברים.
mattan, לדעתי - ואני כאן סתם זורק ניחוש - מה שאתה רואה ב Hot זה מה יש. את הגרעון של התמונה אני דווקא יכול להבין כי העברה ב RGB כנראה חושפת את איכות השידור המקורי בכל מערומיו. יכול להיות שאתה צריך לכייל את המסך שלך מחדש כי הקונטרסט כנראה גבוה מידי....
levikon כתב:כיצד לכייל - באמצעות ההגדרות של הטלויזיה, או שיש דרך אחרת ?Catskinner כתב:levikon,
mattan, לדעתי - ואני כאן סתם זורק ניחוש - מה שאתה רואה ב Hot זה מה יש. את הגרעון של התמונה אני דווקא יכול להבין כי העברה ב RGB כנראה חושפת את איכות השידור המקורי בכל מערומיו. יכול להיות שאתה צריך לכייל את המסך שלך מחדש כי הקונטרסט כנראה גבוה מידי....
ולמה ב-yes לא הייתי צריך כיול ?...