החלטתי לקנות פלזמה פנסוניק PV8 42
לאחר שקראתי בפורום הגעתי למסקנה שמתאים לי פלזמה וגם ראיתי בתצוגות שהתמונה יותר טובה מLCD לשידורי כבלים הוט .
רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שיש להם פלזמה כזו ואיפה כדאי לקנות (תקציב עד 5000 ש"ח) ראיתי גם שיש יבואנים מקבילים ליורוקום עם הבדל של כ 1000 ש"ח פחות האם כדאי?
רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שיש להם פלזמה כזו ואיפה כדאי לקנות (תקציב עד 5000 ש"ח) ראיתי גם שיש יבואנים מקבילים ליורוקום עם הבדל של כ 1000 ש"ח פחות האם כדאי?
roni56 כתב:לאחר שקראתי בפורום הגעתי למסקנה שמתאים לי פלזמה וגם ראיתי בתצוגות שהתמונה יותר טובה מLCD לשידורי כבלים הוט .
רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שיש להם פלזמה כזו ואיפה כדאי לקנות (תקציב עד 5000 ש"ח) ראיתי גם שיש יבואנים מקבילים ליורוקום עם הבדל של כ 1000 ש"ח פחות האם כדאי?[/quote
היום מצאתי ב3900 ש"ח עם אחריות של רטפון לשנה ,אני עדיין שוקל את העניין]...
roni56 כתב:3900 ש"ח עבור PV8 חדשה נשמע חשוד מדי.roni56 כתב:לאחר שקראתי בפורום הגעתי למסקנה שמתאים לי פלזמה וגם ראיתי בתצוגות שהתמונה יותר טובה מLCD לשידורי כבלים הוט .
רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שיש להם פלזמה כזו ואיפה כדאי לקנות (תקציב עד 5000 ש"ח) ראיתי גם שיש יבואנים מקבילים ליורוקום עם הבדל של כ 1000 ש"ח פחות האם כדאי?[/quote
היום מצאתי ב3900 ש"ח עם אחריות של רטפון לשנה ,אני עדיין שוקל את העניין]...
בנוסף מייצרים את הדגם במפעלים שונים(תתפלא גם ברוסיה) .
יורוקום מוכרת את מה שמיוצר בסינגפור....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הפרש של 1000 ש"ח - בשביל עוד 4 שנות אחריות?
הייתי משלם בקלות...
וזו גם אחריות של יורוקום - שכל פעם שאני שומע על האחריות שלהם - אני נדהם ממנו. באמת שירות ברמות.
הייתי משלם בקלות...
וזו גם אחריות של יורוקום - שכל פעם שאני שומע על האחריות שלהם - אני נדהם ממנו. באמת שירות ברמות.
מתי קנית ממנו ובאיזה סכום?
אודי7 כתב:צור קשר עם משווק של יורוקום בשם אוהד וידאג לך למחיר מיוחד כולל התקנה מקצועית.
אני מאוד מרוצה מהשירות שלו ושל חברת יורוקום בפרט!
אוהד 0543334400...