צריך המלצה על כרטיס קול
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נכון מאד!!Mentally כתב:בתקציב כזה הייתי הולך על כרטיס מקצועי יותר מה-XFI. המלצתי היא לקחת כרטיס של חברת ESI כגון ה-JULI או ה-MAYA. אופציה נוספת היא AUDIOTRAK, חברה מצויינת גם כן....
תתעניין גם במוצרים של M-AUDIO ו-TERRATEC.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חכה רגע, ונסה להקשיב לכרטיס או שניים, ראה אם ההבדל שמיע.
אני אומר זאת כי ברשותי AUDIGY 2 שעולה כ 300 ש"ח, ובבדיקה שערכתי למקורות שונים, הוא תפקד כמקור, לאוזניי לפחות, לא רחוק מנגן ה CD של ארקאם שברשותי.. הארקאם עדיין נשמע יותר טוב, אבל לא ברמה של הצדקת תמחורו.
אז יכול להיות שיש לי אוזניים גסות משהו, אבל בדוק אילו אוזניים יש לך לפני שאתה מוציא 700 ש"ח אקסטרה..
אז יכול להיות שיש לי אוזניים גסות משהו, אבל בדוק אילו אוזניים יש לך לפני שאתה מוציא 700 ש"ח אקסטרה..
יש יותר טובים אבל אין להם תיכולת עיבוד של הקרייאטיבMentally כתב:בתקציב כזה הייתי הולך על כרטיס מקצועי יותר מה-XFI. המלצתי היא לקחת כרטיס של חברת ESI כגון ה-JULI או ה-MAYA. אופציה נוספת היא AUDIOTRAK, חברה מצויינת גם כן....
אין מצב שיש כרטיס עם הפיצ'רים שה XFI מציע...
יש פשוט מלא..
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אם המגבר שלך כולל יציאה אופטית או קואקסיאלית אז סתם חבל שתוציא 1000 שקל, הריי הסאונד לא ישתפר לך מכרטיס לכרטיס כי בעצם ה DAC עצמו נמצא בתוך הרסיבר שלך. אם הרסיבר שלך כולל כניסה אופטית לך על CREATIVE
חיצוני , יש להם אחד קטנטן כזה מתחבר USB עם יציאה אופטית. מבצע את העבודה בצורה הכי טובה שיכולה להיות וגם זול... עולה איזה 250 או 300 שקל גג....
אם אתה רוצה להתחבר בצורה אנלוגית אז כבר עדיף שתלך על משהו רציני יותר כמו שאמרו החברים לעיל
בהצלחה אחי
חיצוני , יש להם אחד קטנטן כזה מתחבר USB עם יציאה אופטית. מבצע את העבודה בצורה הכי טובה שיכולה להיות וגם זול... עולה איזה 250 או 300 שקל גג....
אם אתה רוצה להתחבר בצורה אנלוגית אז כבר עדיף שתלך על משהו רציני יותר כמו שאמרו החברים לעיל
בהצלחה אחי
M-AUDIO, ראה קישור.Eyal18 כתב:אני צריך המלצה על כרטיס קול למחשב לשמיעת מוסיקה בלבד.
הכרטיס קול הולך להתחבר למגבר.
התקציב הוא עד 1000 שקל....
http://www.audiovideo.co.il/scripts/pro ... product=49
תומר