עזרה בקניית מסך חשמלי
-
ronron5611
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אני זקוק להמלצות לגבי מסך חשמלי 3 על 4, 84 אינטש.
האם מישהו יודע להגיד משהו חד משמעי על האיכות של המסכים הסיניים ?
הם הבעייתיות האפשרית היא במנועים ? בבד עצמו ?
תודה
רון
אני זקוק להמלצות לגבי מסך חשמלי 3 על 4, 84 אינטש.
האם מישהו יודע להגיד משהו חד משמעי על האיכות של המסכים הסיניים ?
הם הבעייתיות האפשרית היא במנועים ? בבד עצמו ?
תודה
רון
ronron5611
לי היה נסיון עם מסך סיני ידני לא חשמלי , ממש שלשום החלפתי אותו במסך בעל שם טוב ומיד הרגשתי בהבדל !
עם הסיני התמונה שהקרנתי הייתה לא אחידה וממש יכולתי להבחין בפסים לרוחב המסך שנבעו כנראה מאריגה או שזירה או תפירה לא אחידה,הבחנתי בכך במיוחד בסצנות בהירות, אותי זה שיגע !
ממליץ בחום לרכוש משהו טוב!
לי היה נסיון עם מסך סיני ידני לא חשמלי , ממש שלשום החלפתי אותו במסך בעל שם טוב ומיד הרגשתי בהבדל !
עם הסיני התמונה שהקרנתי הייתה לא אחידה וממש יכולתי להבחין בפסים לרוחב המסך שנבעו כנראה מאריגה או שזירה או תפירה לא אחידה,הבחנתי בכך במיוחד בסצנות בהירות, אותי זה שיגע !
ממליץ בחום לרכוש משהו טוב!
-
ronron5611
-
- חבר שרק התחיל

הממ...זה נשמע די רע האמת. אתה יכול לפרט לגבי היצרנים עצמם ? מי זה הרע ? מי זה הטוב ? אני באמת שוקל מסך ידני של ספלנדור (גיליתי שהחשמלי לא יתאים בנישה שהוקצאה למנוע). ואם כבר מדברים, קונספטואלית - מרוצה ממסך ידני ? מתרשם שהמנגנון הידני אמין מספיק לאורך זמן ??? אני בכלל לא בטוח שתדירות השימוש הצפויה במקרן מצדיקה להשקיע פי 3 או 4 במסך חשמלי.
אשמח לשמוע מנסיונך.
תודה,
רון
אשמח לשמוע מנסיונך.
תודה,
רון
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שים לב! לא חשוב מה תקנה ידני או חשמלי בכל אחד מהם, ללא מנגנון מתיחה , תקבל גלי צונאמי ,שיפגעו בחווית הצפיה . על מנת להמנע מצרה זו יש בידך שתי אפשרויות עיקריות:ronron5611 כתב:הממ...זה נשמע די רע האמת. אתה יכול לפרט לגבי היצרנים עצמם ? מי זה הרע ? מי זה הטוב ? אני באמת שוקל מסך ידני של ספלנדור (גיליתי שהחשמלי לא יתאים בנישה שהוקצאה למנוע). ואם כבר מדברים, קונספטואלית - מרוצה ממסך ידני ? מתרשם שהמנגנון הידני אמין מספיק לאורך זמן ??? אני בכלל לא בטוח שתדירות השימוש הצפויה במקרן מצדיקה להשקיע פי 3 או 4 במסך חשמלי.
אשמח לשמוע מנסיונך.
תודה,
רון...
1.רכישת מסך עם מנגנון מתיחה מה שמייקר אותו.
http://www.lasercity.co.il/sg_product~D ... ~9~136.htm
2.רכישת מסך קבוע(לא נגלל) ,שיאפשר לך מתיחה אולטימטיבית של הבד.
http://www.carada.com/
רון
תראה המסך שהיה לי זה איזה S-POWER והוא היה ידני, כאמור הבד היה *** מנגנון היד כנ"ל! פשוט לא יכולתי לסגור את המסך זה היה סיוט, הייתי צריך לפתוח אותו עד למטה כדיי שיסגר.
עכשיו יש לי מסך קבוע על הקיר שהכנתי לבד,( ממומלץ בחום למי יש אפשרות זה פשוט יפייפה). קניתי בד של DA-LITE שזו חברה אמריקאית בעלת שם טוב בתחום, מתחתי אותו על פלטה ותליתי על הקיר.
אז אני לא יודע איך מנגנון היד של DA-LITE כי אין לי, אבל אני בטוח שהם מעולים.
לגבי איכות וטיב הבד אני בהחלט ממליץ בחום!
אגב istarmini
צודק ב 100 אחוז, במסך הקודם שלי נוצרו גלים שפשוט הטריפו אותי!
או מסך עם מתיחה או מסך קבוע!
אם תחליט לעשות קבוע אשמח להפנות אותך מקום שרכשתי את הבד, אתה גם רוצה רק 84 אינץ אז זה גם לא ייצא יקר כל כך.
בהצלחה!
תראה המסך שהיה לי זה איזה S-POWER והוא היה ידני, כאמור הבד היה *** מנגנון היד כנ"ל! פשוט לא יכולתי לסגור את המסך זה היה סיוט, הייתי צריך לפתוח אותו עד למטה כדיי שיסגר.
עכשיו יש לי מסך קבוע על הקיר שהכנתי לבד,( ממומלץ בחום למי יש אפשרות זה פשוט יפייפה). קניתי בד של DA-LITE שזו חברה אמריקאית בעלת שם טוב בתחום, מתחתי אותו על פלטה ותליתי על הקיר.
אז אני לא יודע איך מנגנון היד של DA-LITE כי אין לי, אבל אני בטוח שהם מעולים.
לגבי איכות וטיב הבד אני בהחלט ממליץ בחום!
אגב istarmini
צודק ב 100 אחוז, במסך הקודם שלי נוצרו גלים שפשוט הטריפו אותי!
או מסך עם מתיחה או מסך קבוע!
אם תחליט לעשות קבוע אשמח להפנות אותך מקום שרכשתי את הבד, אתה גם רוצה רק 84 אינץ אז זה גם לא ייצא יקר כל כך.
בהצלחה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חייב לציין שעד כמה שידוע לי - יש אנשים שרכשו מסכים נגללים - וכאשר הגיעו להתקנה מדויקת (מאוזנת) לא היו גלים - אבל אחרי תקופה הם באמת הופיעו. זה מה שאני זוכר שאנשים רשמו פה בפורום - שווה להריץ חיפוש
מסכים שאין על מסך קבוע מבחינת התוצאות - רק שאצל רוב האנשים - זו בהחלט בעייה
מסכים שאין על מסך קבוע מבחינת התוצאות - רק שאצל רוב האנשים - זו בהחלט בעייה
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לי יש מסך נגלל בלי גלים בכלל, והוא 110 אינץ'.
המסך הוא של GRANDVIEW, אלה מסכים קנדיים, קניתי מאיזהו חברה שמייבאת אותם, עלה לי בערך 1500, אחלה מסך (אני לא יכול לשים מסך קבוע אחרת הייתי בונה אחד כזה - זה בהחלט הפתרון המומלץ למי שתנאי ההתקנה מאפשרים לו - וגם יעבור את אישור האישה).
המסך הוא של GRANDVIEW, אלה מסכים קנדיים, קניתי מאיזהו חברה שמייבאת אותם, עלה לי בערך 1500, אחלה מסך (אני לא יכול לשים מסך קבוע אחרת הייתי בונה אחד כזה - זה בהחלט הפתרון המומלץ למי שתנאי ההתקנה מאפשרים לו - וגם יעבור את אישור האישה).
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7653
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 886 פעמים
תלוי כמה אתה רוצה להשקיע. לי יש S POWER ידני שקניתי יד שניה, ואני די מרוצה ממנו בשביל המעט כסף שהוא עלה. בינתיים הכל בסדר איתו מבחינת המנגנון ומצב מתיחת הבד.
כמובן שהייתי משקיע בעצמי במסך מותג חשמלי (רק בשביל הנוחות), אולי אני אראה הבדל מסויים לטובה, אבל בטח שכרגע אני לא הולך לשים סכום רציני על זה. בכל מקרה תזכור שמסך גלילה/קבוע זה משהו לטווח ארוך אז אם התקציב מאפשר לך על משהו טוב.
כמובן שהייתי משקיע בעצמי במסך מותג חשמלי (רק בשביל הנוחות), אולי אני אראה הבדל מסויים לטובה, אבל בטח שכרגע אני לא הולך לשים סכום רציני על זה. בכל מקרה תזכור שמסך גלילה/קבוע זה משהו לטווח ארוך אז אם התקציב מאפשר לך על משהו טוב.
-
ronron5611
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובות.
ובכן מסך קבוע הוא לא מציאותי מבחינתי כי ההתקנה היא בסלון המשפחתי.
בעניין הגלים אני בונה על זה שככל שהמסך קטן יותר זה פחות משמעותי, ככה לפחות קראתי. אם זה לא נכון אני בצרה - כי כפי שאמרתי אין אופציה למסך קבוע, ואני לא אשקיע אלפים רבים של שקלים במסך מתיחה.
רון
ובכן מסך קבוע הוא לא מציאותי מבחינתי כי ההתקנה היא בסלון המשפחתי.
בעניין הגלים אני בונה על זה שככל שהמסך קטן יותר זה פחות משמעותי, ככה לפחות קראתי. אם זה לא נכון אני בצרה - כי כפי שאמרתי אין אופציה למסך קבוע, ואני לא אשקיע אלפים רבים של שקלים במסך מתיחה.
רון