ואני חייב לציין שבאמת ה UPSCALE עושה את שלו התמונה הרבה יותר חדה
אז עכשיו לשאלה שלי
על איזה רזולוציה עדיף לשים ? 720P או 1080I ?
תודה

720pacozz כתב:טוב אז אני ינסח את השאלה יותר טוב
יש לי מסך HDREADY
אז מה עדיף לשים 720P או 1080I ?...
רוב הסיכויים שזה משהו בטלויזיה שלך. ניסית לחבר עם קבל קומפוננט ולראות האם זה קורה?anin_dani כתב:במסכי HD READY ברגע ששמים על 720P ומכבים את הטלוויזיה ומדליקים אותה שוב,זה קופץ בפתאומיות חזרה ל-1080I לפי מה שהטלוויזיה רושמת,אבל בממיר עדיין רשום 720P.
אולי הבאג המרגיז הזה הוא רק אצלי,ואולי זה אצל הרבה חוץ ממני,ואף אחד לא שם לב(הכוונה היא לבעלי טלוויזיה במסך רחב שהיא READY HD).
הבעיה היא,כאשר במסכים האלה השידור נמצא על 1080I אז המסך קופץ קפיצות קטנות למעלה ולמטה בצורה שניתן לשים אליה לב במיוחד בערוצי ה-SD ופחות בערוצי ה-HD.
ניסיתי המון פעמים להזמין טכנאי בכיר שייראה את זה ויירשום ויעביר לחברה,אבל הם צוחקים עלי ושולחים לי טכנאים מפגרים שיודעים אפילו פחות ממני ולא מודאגים יותר מדיי מהבאג המרגיז הזה.
מישהו יכול לתת לי עיצה טובה כאן,מה לעשות במקרה כזה?...
רק לידיעה, קבל קומפוננט מעביר עד 1080P.anin_dani כתב:אבל זה פשוט לא הגיוני שזה בטלוויזיה,גם הטכנאים הסתומים אומרים את זה!
מה בסה"כ הטלוויזיה עושה? היא מקבלת אות! היא מקבל מה שהממיר משדר לה,הטלוויזיה היא מן מקלט מאות חיצוני המשדר אליה והיא מציגה זאת על המסך.
עם כבל קומפוננט זה ממש לא קורה,כי השיטת שידור שלו היא 576I או 576P.
רוצה הוכחה שזה הוט אשמים והם סתומים?
הצטרפתי גם ליס HD לאותה הטלוויזיה בדיוק,ואין לי את הבעיה הזאת,הממיר נשאר תמיד על 720P!!! מה שאני באמת צריך!
אני כבר לא יודע מה לעשות עם הוט האלה:(:(:(...
כן. בטוח. זה פשוט נשאר כמו שצריך.anin_dani כתב:הוחלף כבר 3 פעמים,
פעם אחת לפני יותר מ-3 חודשים כאשר אני ואמא עברנו ליס והתנתקנו מהוט.
ובפעם השנייה,חוברתי עם ממיר HD דרך אבא באותה הדירה,אז זו עוד פעם,
ןלאחר מכן החליף לי טכנאי שוב ממיר,והביא לי אחד חדש סגור בקופסה עם לוגו חדש עליו בצבע אפור.
אתה בטוח שלמרות שרשום לך בממיר 720P שהוא לא קופץ ל-1080I?
אני יודע ששתי גרסאות אחורה של הממיר,זה כן עבד בסדר והיה נשאר על 720P!...