אוקי אני כרגע בונה את הHTPC הראשון, כלומר אוסף את המרכיבים אליו.
חיכיתי שיהיה לי תכלס מחשב כבר עם כרטיס מסך ומערכת הפעלה והכל כדי לפנות לפה,
הכל עובד מדהים PENTIUM D 2.8 GHZ עם 2 GB RAM ו8600GT מריץ הכל עם % שימוש במעבד נמוכים בטירוף, 1080P לא מזיז לו בכלל.
השאלה עכשיו היא זאת-
1)איזה שלט לקנות
2)איזה מקלדת+עכבר אלחוטיים לקנות, אם בכלל?
כי אני לא מתכוון לגלוש מהאינטרנט או משהו, רק לשימושי מדיה השאלה אם מקלדת+עכבר נחוצים?
אם כן, אני אנסה לתת קצת יותר כיוון כי אני יודע את השאלות שישאלו- "מה התקציב?", "מה אתה מחפש במקלדת?" וכו וכו'
אני תכלס רוצה שלט טוב לא זול כי אני שונא להתחיל לשחק עם שלט שלא פועל פיקס, אני מחפש מוצר עם תמורה לכסף- לא משהו עם סתם גאדג'טים עליו שאני לא צריך אלא אחד שאפשר לסמוך עליו שיפעל.
חשבתי לקחת את הרגיל של מיקרוסופט לMEDIA CENTER אבל אולי יש לכם הצעה אחרת..
ובנוגע למקלדת ועכבר ראיתי בZAP שאנשים מדווחים שהם קונים מקלדות זולות ורואים ש1)העכבר כבד ומעצבן 2)העכבר דולק כל הזמן וזולל סוללות 3)לא רואים מתי המקלדת בCAPS LOCK NUM LOCK וכו וכו' 4)הכי חשוב! אין טווח למקלדת ארוך וזה דבר שממש חשוב לי אני רוצה טווח טוב
השאלה אם יש מקלדת טובה באמת ששווה להשקיע בה שפשוט תהיה טובה ואתם יודעים למה אני מתכוון לא לאיזה חתיכת *** סיני שתרגיש כמו איזה מקלדת צעצוע.
כל עזרה תציל את חיי כי ממש אין לי כוח להתחיל לקנות משהו ולהחזיר לקנות ולהחזיר עד שאני אמצא משהו טוב.
עריכה:
אהה ונזכרתי אני לא מתכנן להשתמש בHTPC בשביל הקלטת הטלוויזיה ודברים כאלה בכלל לא התעניינתי בנושא, אז לא חשוב כל כך למצוא לי שלט שתומך בזה. אם אפשר שלט יותר טוב במקום אחד שטוב ספציפית לטלוויזיה אז עדיף בלי.
מרכיב HTPC ראשון וצריך המלצות על מוצרים
-
cookiedough
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
cookiedough
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
וואי אחלה זה הופך לי את כל הHTPC לממש זול... עד כה הכל היה כבר מדברים שהיו לי...
אגב אני חייב עזרה במשהו שמשגע אותי ממש!
שמתי כבר שאפשר לנגן MKV עם האצת חומרה דרך הVMC אבל הכפתורים לא נעלמים בבקשה תעזרו לי רק שאני עושה ALT+ENTER כלומר יוצא מFULLSCREEN וחוזר אליו זה נעלם.
זה כל מה שנשאר לי עד שהVMC יהיה מושלם...
אגב אני חייב עזרה במשהו שמשגע אותי ממש!
שמתי כבר שאפשר לנגן MKV עם האצת חומרה דרך הVMC אבל הכפתורים לא נעלמים בבקשה תעזרו לי רק שאני עושה ALT+ENTER כלומר יוצא מFULLSCREEN וחוזר אליו זה נעלם.
זה כל מה שנשאר לי עד שהVMC יהיה מושלם...