PDVD לא תומך ב ניגון קבצי MKV. מצד שני הוא תומך בהאצת חומרה דרך AVIVO של ATI.
גיליתי שאם משנים את סיומת קובץ ה MKV ל AVI, ה PDVD מוכן לקבל אותו ואז ניתן להנות מהאצת החומרה של כרטיס המסך.
ניגון MKV על PDVD
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מעניין, באיזה גירסת PDVD מדובר, ומה לגבי כיתוביות?yanivol כתב:PDVD לא תומך ב ניגון קבצי MKV. מצד שני הוא תומך בהאצת חומרה דרך AVIVO של ATI.
גיליתי שאם משנים את סיומת קובץ ה MKV ל AVI, ה PDVD מוכן לקבל אותו ואז ניתן להנות מהאצת החומרה של כרטיס המסך....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין פה שום קסם. ל PDVD אין תמיכה לאריזת MKV כי אין לו מפצל מדיה מתאים. כאשר שינית את הסיומת ל AVI אני חושב גרמת לכך שזה עבר תחילה דרך מפצל המדיה המובנה במערכת ההפעלה של קבצי AVI, או במפצל המדיה של PDVD.
במקרה מספר הרכיבים באריזת ה MKV לא עלה על אלו שבהם מפצל ה AVI היה מסוגל לטפל, אילו היה לך יותר מפס קול אחד או כמה כתוביות, מפצל המדיה של ה AVI היה נחנק עם זה. נדמה לי שהוא היה נחנק גם אם תנסה לבצע קפיצות בסרט כי נושא ה time code בשתי האריזות מטופל באופן שונה.
במקרה מספר הרכיבים באריזת ה MKV לא עלה על אלו שבהם מפצל ה AVI היה מסוגל לטפל, אילו היה לך יותר מפס קול אחד או כמה כתוביות, מפצל המדיה של ה AVI היה נחנק עם זה. נדמה לי שהוא היה נחנק גם אם תנסה לבצע קפיצות בסרט כי נושא ה time code בשתי האריזות מטופל באופן שונה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.