תוצאה מוזרה ב GRAPHEDIT
טוב אז עכשיו גיליתי (נזכרתי) שהכרטיס מסך שלי (2600XT) לא תומך ב LPCM 7.1 אלא רק ב LPCM 2.0 ערוצים 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה יכול לרכוש HD4350, עולה גרושים:
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C- ... erby=price
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C- ... erby=price
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אריה, הוצאת LPCM דרך HDMI עבור TrueHD נתמכת החל מגרסת 2253, זאת אומרת פחות או יותר מאוקטובר 2008. לדעתי אין להם כרגע תוכניות מקבילות ל DTS-HD כי הבנתי מהשרשור שהתפתח כאן: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=120465&page=238 שזה כנראה לא טריוויאלי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner,
DTS-HD יש ל ArcSoft (אחרי downsamle)
אולי אני באמת ילך על ה HD4350
מצד אחד מאד מסקרן אותי לראות 7.1 ברסיבר בשימוש HDMI
מצד שני להוציא כסף רק בשביל זה
DTS-HD יש ל ArcSoft (אחרי downsamle)
אולי אני באמת ילך על ה HD4350
מצד אחד מאד מסקרן אותי לראות 7.1 ברסיבר בשימוש HDMI
מצד שני להוציא כסף רק בשביל זה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

DTS-HD אחרי downsample זה לא חוכמה גדולה
הסרתי קודקים מיותרים ותראו את התוצאה אבל...
הסרתי כל מיני קודקים שהיו מותקנים אצלי במחשב והתקנתי רק FFDSHOW , HAALI ן AC3FILTER. תראו את התוצאה, נראה טוב לעומת הבלגן בהתחלה, לא?
אבל מה, יש לי קפיצות בווידאו כל כמה שניות (הווידאו עוצר קצת וממשיך) וכן יש לי השהייה (DELAY) בקול מול התמונה של איזה חצי שניה וזה משגע אותי. זה לא היה לפני שהסרתי את הקודקים. איך מתקנים את זה?
אבל מה, יש לי קפיצות בווידאו כל כמה שניות (הווידאו עוצר קצת וממשיך) וכן יש לי השהייה (DELAY) בקול מול התמונה של איזה חצי שניה וזה משגע אותי. זה לא היה לפני שהסרתי את הקודקים. איך מתקנים את זה?
איפה אני יכול לקרוא על מישהו שבאמת הצליח לשלוח 8 ערוצים LPCM 24bit/96kHz דרך ה FFDSHOW ?Catskinner כתב:DTS-HD אחרי downsample זה לא חוכמה גדולה...
יש לי חשש שקיימים רכיבים במחשב שתומכים בשליחה של LPCM בקצב של עד 6.144Mbps (למרות ש HDMI מגדיר קצב גבוה הרבה יותר) מה שמחייב לעשות downsample
הסרתי כל מיני קודקים שהיו מותקנים אצלי במחשב והתקנתי רק FFDSHOW , HAALI ן AC3FILTER. תראו את התוצאה, (למעלה), נראה טוב לעומת הבלגן בהתחלה, לא?
מישהו יכול לענות לי...?
מישהו יכול לענות לי...?
יש לך קפיצות רק ב GraphEdit או גם בכל הנגנים ? (נניח ב Media Player)alooon כתב:הסרתי כל מיני קודקים שהיו מותקנים אצלי במחשב והתקנתי רק FFDSHOW , HAALI ן AC3FILTER. תראו את התוצאה, (למעלה), נראה טוב לעומת הבלגן בהתחלה, לא?
מישהו יכול לענות לי...?...
יש לי קפיצות כשהסרט (ב MKV) מנוגן BSPLAYER (וגם ב MPCHC, VLC).
לפני שהסרתי את חבילות הקודקים הסרט עבד ללא קפיצות אלא רק השהיה בסאונד.
אולי צריך קודק נוסף חוץ מ FFDSHOW , HAALI ו AC3FILTER?
אולי יש קינפוג מיוחד ל FFDSHOW או ל BSPLAYER?
לפני שהסרתי את חבילות הקודקים הסרט עבד ללא קפיצות אלא רק השהיה בסאונד.
אולי צריך קודק נוסף חוץ מ FFDSHOW , HAALI ו AC3FILTER?
אולי יש קינפוג מיוחד ל FFDSHOW או ל BSPLAYER?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תבדוק אם יש לך את הקפיצות גם בסרטים שמקודדים ל 720P כדי לשלול את האפשרות שזה פשוט נובע מכך שהמחשב חלש מידי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נשמע כמו מחשב חלש מדי (מהו מפרט המחשב?).
תנסה לנגן את הקובץ עם CoreAVC (במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום יש לינק והוראות איך להגדיר שהוא יפענח את הקובץ במקום FFDShow).
תנסה לנגן את הקובץ עם CoreAVC (במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום יש לינק והוראות איך להגדיר שהוא יפענח את הקובץ במקום FFDShow).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"