תוצאה מוזרה ב GRAPHEDIT
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה נראה כמו בלגן אטומי בהתקנת הקודקים אצלך. התקנת אולי חבילת קודקים בעבר? ובשביל מה התקנת AC3Filter?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הבעייה עם חבילות הקודקים האלה ש-Uninstall שלהם לא תמיד עובד, ועדיין משאיר עקבות ובלגן.
לכן: מפרמטים, מתקינים מחדש מערכת הפעלה ומתקינים רק Haali + FFDShow. יש הסברים ולינקים במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום.
לכן: מפרמטים, מתקינים מחדש מערכת הפעלה ומתקינים רק Haali + FFDShow. יש הסברים ולינקים במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
נראה שהבעיה העקרית היא שלושת ה-FFDSHOW DECODERS שבסוף, חוץ מזה הכל נראה לי סבבה.
הפילטר היחידי שלא צריך להיות בגרף זה פילטר מספר 002 (זה נראה כמו איזה encoder אבל אין לי דרך התמונה לדעת איזה פילטר זה)
כל השאר זה עניין של הגדרות בפילטר ה FFDSHOW
אגב,pixies, אין שום בעייה בפילטר ה AC3Filter ולטעמי הוא טוב יותר מזה של ה FFDSHOW (אודיו)
כל השאר זה עניין של הגדרות בפילטר ה FFDSHOW
אגב,pixies, אין שום בעייה בפילטר ה AC3Filter ולטעמי הוא טוב יותר מזה של ה FFDSHOW (אודיו)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה לגבי תמיכה בפורמטי האודיו החדשים? יש כבר ב-AC3Filter? ל-FFDShow יש ב-TrueHD אבל עדיין לא ב-DTS-HD (אותי זה ממש לא מעניין, אבל הרבה מעוניינים בזה פה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זה אכן נראה כמו איזה blender filter שמקבל כתוביות (אחד או יותר) ווידאו פרוס (ה FFDSHOW פיענח את הוידאו הדחוס והכניס אותו לתוך הפילטר הזה)oferlaor כתב:osherov,
פילטר 2 מחבר בין ה-SUBTITLES לוידאו, לא?...
השאלה היא איזה תהליך הפילטר מבצע, זה יכול להיות:
1. blending של כתוביות ווידאו לערוץ וידאו פרוס
2. או קידוד מחדש לפורמט דחוס כלשהו (לדוגמה קונטיינר MKV)
ואז זה יכול להסביר למה ה FFDSHOW מתחבר אצלו שוב אחרי הפילטר הנ"ל על מנת לפרוס את הוידאו מחדש
אגב, שאר הפילטרים של ה FFDSHOW מצטרפים לחגיגה בעיקר בגלל שהוא כנראה סימן בוידאו את לטפל גם ב Raw Video (וידאו מפוענח) ובאודיו את uncompressed (אודיו מפוענח)
לא (כשמו הוא כן הוא AC3Filter (וחברו הטוב DTS))pixies כתב:מה לגבי תמיכה בפורמטי האודיו החדשים? יש כבר ב-AC3Filter? ל-FFDShow יש ב-TrueHD אבל עדיין לא ב-DTS-HD (אותי זה ממש לא מעניין, אבל הרבה מעוניינים בזה פה)....
השאלה היא מה אני אמור לעשות עם DTS-HD מפוענח, נניח ל 8 ערוצים ?
לשלוח אותו כ LPCM דרך ה HDMI אני מסופק אם הוא מסוגל לעשות (תקנו אותי אם אני טועה) אז מה שנשאר זה לשלוח את האודיו ביציאת ה 7.1 לרסיבר בחיבור אנלוגי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדיוק! ה-True-HD וה-DTS-HD הם למעשות דחיסות Lossless של LPCM 7.1. ה-FFDShow פותח את זה, בדומה ל-ZIP, ל-LPCM 7.1, ללא שום הפסדי איכות או Resampling, והרסיבר הוא עדיין זה שיעשה את החלק הקריטי מבחינת שמירת האיכות - פענוח לאנלוגי והגברה.
חסרון מסויים (תתפלא אבל לחלק מהאנשים זה ממש מפריע) - ברסיבר יידלק החיווי של LPCM 7.1 ולא של True-HD/DTS-HD. האיכות - זהה.
חסרון מסויים (תתפלא אבל לחלק מהאנשים זה ממש מפריע) - ברסיבר יידלק החיווי של LPCM 7.1 ולא של True-HD/DTS-HD. האיכות - זהה.
רגע רגע,pixies כתב:בדיוק! ה-True-HD וה-DTS-HD הם למעשות דחיסות Lossless של LPCM 7.1. ה-FFDShow פותח את זה, בדומה ל-ZIP, ל-LPCM 7.1, ללא שום הפסדי איכות או Resampling, והרסיבר הוא עדיין זה שיעשה את החלק הקריטי מבחינת שמירת האיכות - פענוח לאנלוגי והגברה.
חסרון מסויים (תתפלא אבל לחלק מהאנשים זה ממש מפריע) - ברסיבר יידלק החיווי של LPCM 7.1 ולא של True-HD/DTS-HD. האיכות - זהה....
לא הבנתי
האות LPCM יגיע לרסיבר דרך חיבור ה HDMI (אם זה נכון זה מאוד יפתיע אותי)
או דרך RCA-ים אנלוגית (אם זה נכון אז האיכות ברוב המקרים ממש לא תהיה משהו בעיקר בגלל ה DAC של כרטיס הקול)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

LPCM 7.1 נתמך רק ב-HDMI (ב-SPDIF זה לא נתמך), וכן, הוא אמור לעבור דרכו. זה נתמך רק החל מ-FFDShow בטא 6, ובטח עוד יש הרבה באגים...
זה חדש ליpixies כתב:LPCM 7.1 נתמך רק ב-HDMI (ב-SPDIF זה לא נתמך), וכן, הוא אמור לעבור דרכו. זה נתמך רק החל מ-FFDShow בטא 6, ובטח עוד יש הרבה באגים......
יש פה מישהו שהצליח להעביר LPCM ממקור TRUE-HD לרסיבר דרך HDMI דרך שימוש ב FFDSHOW
-מאיפה בכלל משיגים מקור של TRUE-HD ? אם אני ישיג קובץ כזה אני כבר ינסה לשחק עם זה לבד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שאלה טובה. אני מניח שיש כאלו בריפים מלאים של בלוריי, מאלה ששוקלים 30-40 ג'יגה לסרט אחד...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אגב, כתבתי בנושא זה סיכום לפני כמה שבועות. תרגיש חופשי לתקן אותי אם אתה רואה שיש לי שגיאות...
http://www.hometheater.co.il/vt76745
http://www.hometheater.co.il/vt76745
יפהpixies כתב:אגב, כתבתי בנושא זה סיכום לפני כמה שבועות. תרגיש חופשי לתקן אותי אם אתה רואה שיש לי שגיאות...
http://www.hometheater.co.il/vt76745...
הוספתי שם הודעה