הצילו! Harman/Kardon AVR 255 לא נדלק!
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הוא במצב Standby (אור כתום) ולא רוצה להדלק! ניסיתי עם השלט ועם הכפתור Power הידני שעל המכשיר וכלום, זה נשאר כתום!
ניסיתי להוציא לחשמל ולהכניס אחרי 3 דקות, ניסיתי CPU RESET כמו שכתוב במדריך (במדריך בעברית ובמדריך באנגלית - רשום שתי דרכים שונות שם ואת שתיהן ניסיתי) - וכלום, לא רוצה לצאת מ- Stand By!
מה עושים?
ניסיתי להוציא לחשמל ולהכניס אחרי 3 דקות, ניסיתי CPU RESET כמו שכתוב במדריך (במדריך בעברית ובמדריך באנגלית - רשום שתי דרכים שונות שם ואת שתיהן ניסיתי) - וכלום, לא רוצה לצאת מ- Stand By!
מה עושים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הבנתי
בקיצר בינתיים עברתי בחורב, שם הפנו אותי באמת לסניף בקריות, הגעתי לשם - שראגי לא היה אבל הבחור במקום הוציא לי מיד עותק של החשבונית, נסעתי ל- א"ר אלקטרוניקה (נקודת שירות של ניופאן) בטירת הכרמל ומסרתי אותו (ביקשתי שעל הדרך כשמתקנים שגם יעדכנו לי גרסה).
א"ר מאד אדיבים ונחמדים ונראים מקצועיים, נדע בוודעות אם וכאשר הוא יחזור תקין, אבל רק השירות - ה- End User Service הוריד לי אבן מהלב.
זה מדהים כמה שירות ואדיבות יכולים לשנות לגמרי תחושה שלמה וכמה הם משפיעים על חוות דעת בכלליות.
תודה לכל מי שעזר ותרם, ואחלו לי בהצלחה!
-אלעד
בקיצר בינתיים עברתי בחורב, שם הפנו אותי באמת לסניף בקריות, הגעתי לשם - שראגי לא היה אבל הבחור במקום הוציא לי מיד עותק של החשבונית, נסעתי ל- א"ר אלקטרוניקה (נקודת שירות של ניופאן) בטירת הכרמל ומסרתי אותו (ביקשתי שעל הדרך כשמתקנים שגם יעדכנו לי גרסה).
א"ר מאד אדיבים ונחמדים ונראים מקצועיים, נדע בוודעות אם וכאשר הוא יחזור תקין, אבל רק השירות - ה- End User Service הוריד לי אבן מהלב.
זה מדהים כמה שירות ואדיבות יכולים לשנות לגמרי תחושה שלמה וכמה הם משפיעים על חוות דעת בכלליות.
תודה לכל מי שעזר ותרם, ואחלו לי בהצלחה!
-אלעד
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
מעניין איפה החברה שקופצים HK255 HK255 HK255 כשצריך אותם
ובנימה אחרת: אני לא יודע - יכול להיות שהרסיבר הזה באמת מעולה ונשמע מצויין ונותן תמורה מדהימה תמורת הכסף.... אבל למה כל פעם מישהו אחר מדווח על תקלה כזו או אחרת? הוא יוצא דופן מבחינת כמות התקלות המדווחות.
ובנימה אחרת: אני לא יודע - יכול להיות שהרסיבר הזה באמת מעולה ונשמע מצויין ונותן תמורה מדהימה תמורת הכסף.... אבל למה כל פעם מישהו אחר מדווח על תקלה כזו או אחרת? הוא יוצא דופן מבחינת כמות התקלות המדווחות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
הסיבה יכולה להיות אחרת, ייתכן וקיים לרסיבר ציבור רוכשים מאוד גדול ולכן הסיכוי לתקלה מדווחת גדל.
צודק , מסכים איתך מאה אחוזDannyZ כתב:מעניין איפה החברה שקופצים HK255 HK255 HK255 כשצריך אותם![]()
ובנימה אחרת: אני לא יודע - יכול להיות שהרסיבר הזה באמת מעולה ונשמע מצויין ונותן תמורה מדהימה תמורת הכסף.... אבל למה כל פעם מישהו אחר מדווח על תקלה כזו או אחרת? הוא יוצא דופן מבחינת כמות התקלות המדווחות....
יש לי את ה-606 ועוד לא ראיתי אחד פה שרושם שיש לו תקלה עם הרסיבר
אבל שמי מבקש המלצה על רסיבר כל ההאוגרים יוצאים מהמחילות וממליצים על ההארמן שבנתיים ראיתי כבר יותר מ-10 הודעות שקרה לו תקלה זו או אחרת
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
החברה פה ולא הלכו לשום מקום, פשוט קצת נמאס להם לנסות ולשכנע.DannyZ כתב:מעניין איפה החברה שקופצים HK255 HK255 HK255 כשצריך אותם![]()
ובנימה אחרת: אני לא יודע - יכול להיות שהרסיבר הזה באמת מעולה ונשמע מצויין ונותן תמורה מדהימה תמורת הכסף.... אבל למה כל פעם מישהו אחר מדווח על תקלה כזו או אחרת? הוא יוצא דופן מבחינת כמות התקלות המדווחות....
שוב מנסיוני האישי ומנסיונם של שני חברי הקרובים ,שהאחד מחזיק 255 והשני 355 ומנסיונם של מספר חברים בפורום זה ובפורומים מקבילים,המכשירים עובדים ללא רבב ומספקים את הסחורה ובגדול. יכול להיות שאחוז התקלות המדווח נובע מהסיבה שזיו העלה. אני בכל אופן ממליץ על סמך נסיוני ובמידה והנסיון היה שונה לא הייתי מהסס לדווח.
עד כאן דברו של נציג החברים המרוצים מהרסיבר.
כמובן שמי שרוצה מוזמן לרכוש את האונקיו 606 המדהים
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זה אחד הרסיברים הפופולריים אז מן הסתם יש הרבה בעלי דעה עליו, וגם נשמע דעות לכאן ולכאן על כל רסיבר ממוצע.DannyZ כתב:מעניין איפה החברה שקופצים HK255 HK255 HK255 כשצריך אותם![]()
אתה מכיר רסיברים פופולריים בטווח מחירים של 3-5 אלף שהם מעולים ללא תקלות\בעיות איכות\חוסר תמיכה בפיצ'רים מסויימים וכו... שהם מושלמים? אין כזה דבר לדעתי.
אני אישית עם ה 355 ואני מאד מרוצה, ואני יכול להבין מישהו שיגיד עליו שהוא *** אחרי שהוא לא נידלק לו, או לא שומע טוב, או מה שלא יהיה.
רגע חברה בואו נעשה כאן סדר.
כשהרסיבר הזה עובד זה אחד הדברים המדהימים שיש,אין לי שום תלונה לגבי התמורה שהוא נותן לכסף
לא ברמת התפעול והשליטה ולא ברמת האיכות.
אבל.....לא יכול להיות שרסיבר כזה הולך אצלי אחרי חודש וחצי ואצל עוד מישהו שהכרתי כשבאתי לתת אותו לתיקון,אחרי שלושה חודשים.
והתלונות ממשיכות להגיע ממה שאני שומע בכל מיני פורמים.
כל התקלות הן אותו דבר,אצל כולם המכשיר קופא ולא מגיב לשום לחצן.
אני עובד במרצדס שכל מערכות השמע והמולטמדייה אצלהם ברכבים הן של HK ואני יודע איזו איכות צריכה להיות להן,
לכן אני מאוכזב כ"כ מהרסיבר הזה.
עוד משהו..כל התקלות ששמעתי עליהן הן ב 255
ב 355 אין שום תקלה שאני מכיר ובדיעבד אני מצטער שלא הלכתי על הדגם הזה.
לי אישית לפני הרסיבר הזה היה רסיבר של JVC שעבד אצלי שמונה שנים ללא תקלות וממשיך לעבוד כמו חמור
אצל אחי.
קניתי את ה HK כדי שיתאפשר לי למתג דרכו את המחשב,הסוני,והממיר,ולא בגלל איזו שהיא תקלה בJVC
בנתיים המכשיר אצלי אחרי התיקון ללא שום תקלות ומקווה שגם לא יהיו יותר.
כשהרסיבר הזה עובד זה אחד הדברים המדהימים שיש,אין לי שום תלונה לגבי התמורה שהוא נותן לכסף
לא ברמת התפעול והשליטה ולא ברמת האיכות.
אבל.....לא יכול להיות שרסיבר כזה הולך אצלי אחרי חודש וחצי ואצל עוד מישהו שהכרתי כשבאתי לתת אותו לתיקון,אחרי שלושה חודשים.
והתלונות ממשיכות להגיע ממה שאני שומע בכל מיני פורמים.
כל התקלות הן אותו דבר,אצל כולם המכשיר קופא ולא מגיב לשום לחצן.
אני עובד במרצדס שכל מערכות השמע והמולטמדייה אצלהם ברכבים הן של HK ואני יודע איזו איכות צריכה להיות להן,
לכן אני מאוכזב כ"כ מהרסיבר הזה.
עוד משהו..כל התקלות ששמעתי עליהן הן ב 255
ב 355 אין שום תקלה שאני מכיר ובדיעבד אני מצטער שלא הלכתי על הדגם הזה.
לי אישית לפני הרסיבר הזה היה רסיבר של JVC שעבד אצלי שמונה שנים ללא תקלות וממשיך לעבוד כמו חמור
אצל אחי.
קניתי את ה HK כדי שיתאפשר לי למתג דרכו את המחשב,הסוני,והממיר,ולא בגלל איזו שהיא תקלה בJVC
בנתיים המכשיר אצלי אחרי התיקון ללא שום תקלות ומקווה שגם לא יהיו יותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
הנה אגב שרשור בנושא אשר התקיים לא לפני זמן רב.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 237#730237
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 237#730237