התלבטות קשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mizor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!
ראשית באמת כל הכבוד על ההקשעה והמקצועיות. נעים לשוטט אצלכם.
ועכשיו לעיניין.
קיבלתי הצעות מחיר אטרקטיביות לטלויזיות טושיבה מהדגמים 37WL55 ו 37WL56.
למיטב הבנתי היתרון המשמעותי של ה LW56 הוא ב HDMI, ואילו יתרונותיה של ה WL55 באים לידי ביטוי ביחס ניגודיות גבוה יותר (800 לעומת ה 600 ב WL56), ברזולוציה מעט יותר גבוהה, ובMagic square algorithm.
נקודה נוספת, הWL55 מיובאת על ידי ניופאן, וה 56 ביבוא מקביל.
בחנות ניסו לשכנע אותי שה 56 הוא מודל יותר חדש.
אני בדילמה רצינית.
מה אתם אומרים? :מבולבל:

Pakostnik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה #2 

עד כמה שאני יודע, שני המסכים מבוססים על אותו פנל. לשניהם יחס ניגודיות 600:1. גם הרזולוציה כמובן זהה, וברוב מסכי LCD 37" היא 1366X768. ההבדל העיקרי ביניהם זה הכניסות, וגם ה- 56 לא מיובא ע"י ניופאן. מי סיפק לך את הנתונים האלה??? בנאדם, תסתכל באתר הבית של טושיבה שלא יבלבלו לך ת'מוח אנשי מכירות ישראליים!

לא פלא שקיבלת "הצעות אטרקטיביות". את טושיבה מוכרים מאוד אגרסיבי, התמחור בהתאם. זה לא אומר שהמוצר לא טוב. הבעיה ששני המסכים האלה כבר מיושנים. ה- 58 הוא החדש. החסרון שלו שאין לא כניסת RGB דרך SCART, אבל זה זניח למי שיאהב את התמונה ואת הצליל.

mizor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #3 

יכול להיות שלא הובנתי נכון. על פי מה שנמסר לי ה 55 מיובאת על ידי ניופאן, וה 56 בייבוא מקביל. אני לא מבינה גדולה בתחום. האם זה משמעותי? ומה לגבי Magic square algorithm, זה משמעותי? והמחיר, קצת פחות מ 14K זה מחיר טוב? וכמה שאלות אני שואלת?

Pakostnik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה #4 

זה ש 56 לא מיובא ע"י ניופאן ו- 55 כן, זה כנראה בערך הדבר הנכון היחיד שאמרו לך.

הדבר העיקרי ששניהם מיושנים.
את 37WL58 ניתן להשיג בסביבות 15-15.5К ואולי גם פחות מזה (מה שבטוח שהמחירים עוד יירדו ומשמעותית).
58 באמת הדגם החדש עם ניגודיות 800:1 ועוד כמה צ'ופרים מעניינים, עדיף בהרבה על 56 ו- 55 (ההבדל במחיר בהחלט מוצדק) ומיובא ע"י ניופאן.

השאלה אם התמונה שלו מצאת חן בעינייך, כי אם לא - את צריכה לראות דגמים של יצרנים נוספים. בעצם זה נכון תמיד.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”