צריך עזרה לגבי קניית XBOX 360
מהו הדגם החדש ביותר של ה xbox 360
ה PREMIUME או ה elite ?
ההבדל היחיד שלהם הוא הכבל HDMI, הצבע והזיכרון?
על מה כדאי ללכת?
ועוד שאלה קטנה..
יש פריצה עם צ'יפ ויש פריצה של הסבת כונן מה ההבדל בין השתיים?
תודה לעוזרים...
ה PREMIUME או ה elite ?
ההבדל היחיד שלהם הוא הכבל HDMI, הצבע והזיכרון?
על מה כדאי ללכת?
ועוד שאלה קטנה..
יש פריצה עם צ'יפ ויש פריצה של הסבת כונן מה ההבדל בין השתיים?
תודה לעוזרים...
"זה לא כמה שאתה יודע, זה כמה הם חושבים שאתה יודע"
אף אחד מהם לא חדש יותר. מיקרוסופט מוכרת 3 דגמים במקביל.
הזול יותר - Arcade - שמגיע ללא הרדיסק.
האמצעי - Premium - שמגיע עם הרדיסק 60GB.
היקר יותר - Elite - שמגיע כאמור עם הרדיסק 120GB, כבל HDMI וצבע ייחודי.
לדעתי, קנה את ה-Premium. לדעתי אין צורך בהרדיסק גדול במיוחד למכשיר ותמיד אפשר לשדרג בעתיד (למרות שהמחירים שערוריתיים בצורה מגוחכת). כבל HDMI תוכל לקנות בכמה דולרים / כמה עשרות שקלים. וצבע... טוב, יש אנשים שזה כן משנה להם.
היכן אתה מתכנן לקנות? יש כבר דגמים למכירה עם לוח אם חדש יותר ופחות סיכויים לתקלות בשם הקוד Jasper (הקודם נקרא Falcon).
למיטב ידיעתי אין צ'יפ לאקסבוקס אלא רק התקנת Firmware לכונן שמאפשר לקרוא צרובים.
הזול יותר - Arcade - שמגיע ללא הרדיסק.
האמצעי - Premium - שמגיע עם הרדיסק 60GB.
היקר יותר - Elite - שמגיע כאמור עם הרדיסק 120GB, כבל HDMI וצבע ייחודי.
לדעתי, קנה את ה-Premium. לדעתי אין צורך בהרדיסק גדול במיוחד למכשיר ותמיד אפשר לשדרג בעתיד (למרות שהמחירים שערוריתיים בצורה מגוחכת). כבל HDMI תוכל לקנות בכמה דולרים / כמה עשרות שקלים. וצבע... טוב, יש אנשים שזה כן משנה להם.
היכן אתה מתכנן לקנות? יש כבר דגמים למכירה עם לוח אם חדש יותר ופחות סיכויים לתקלות בשם הקוד Jasper (הקודם נקרא Falcon).
למיטב ידיעתי אין צ'יפ לאקסבוקס אלא רק התקנת Firmware לכונן שמאפשר לקרוא צרובים.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
היה צ'יפ בהתחלה , כיום יש שינוי של התוכנה בכונן של הXBOX שמאפשרת לקרוא משחקים מגובים .
לך על גרסאת הפרימיום , ומכשיר שיוצר החל מספטמבר 08 - ככה תקבל את החומרה החדשה ביותר . שים לב לZONE של המכשיר שאתה קונה - בXBOX יש הבדלים באיזורים - לא הייתי מתקרב למכשיר לא אירופאי .
בתור מישהו בעל XBOX עם PROD , אני חייב לציין שאני לא מתלהב מהמכשיר , והאמינות של מיקרוסופט מבחינתי שווה ל***
אבל , זו רק דעתי .
תתחדש .
לך על גרסאת הפרימיום , ומכשיר שיוצר החל מספטמבר 08 - ככה תקבל את החומרה החדשה ביותר . שים לב לZONE של המכשיר שאתה קונה - בXBOX יש הבדלים באיזורים - לא הייתי מתקרב למכשיר לא אירופאי .
בתור מישהו בעל XBOX עם PROD , אני חייב לציין שאני לא מתלהב מהמכשיר , והאמינות של מיקרוסופט מבחינתי שווה ל***
אבל , זו רק דעתי .
תתחדש .
אני דווקא ממליץ ללכת על מכשיר אמריקאי.
רוב המשחקים הם אמנם מולטיזון, אבל המשחקים שאינם מולטיזון (למשל GTA4) הם יותר זולים בגרסה האמריקאית מאשר באירופאית (לפחות בהשקה ולפני שמתחילים המבצעים). מדובר אמנם בהפרש זניח (60 דולר מול 60 יורו), אבל אחרי שקונים 10 משחקים שמים לב להבדל.
רוב המשחקים הם אמנם מולטיזון, אבל המשחקים שאינם מולטיזון (למשל GTA4) הם יותר זולים בגרסה האמריקאית מאשר באירופאית (לפחות בהשקה ולפני שמתחילים המבצעים). מדובר אמנם בהפרש זניח (60 דולר מול 60 יורו), אבל אחרי שקונים 10 משחקים שמים לב להבדל.
נראה לי שגם הטורנטים בNTSC מגיעים יותר מהר להפצה רחבהדודיפלצת כתב:אם הוא מתכנן לפרוץ ולצרוב משחקים, אין סיבה שיקנה אמריקאי....
אבל ברצינות, אם הוא רוצה לשחק במשחקים צרובים (קטע שאני לא מבין: יש אנשים שמשקיעים הון בקונסולה, טלוויזיה, רמקולים אבל כשזה מגיע למשחקים הם מורידים בלי חשבון, אפילו משחקים ישנים שכבר אפשר להשיג בEBAY במחיר שלא רחוק מקניית דיסק DVD-DL) אז הוא מסתכן בבאן מהלייב, שזה אחד היתרונות הכי גדולים של הקונסולה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
האון ליין של מייקרוסופט אוכל את זה של סוני, אני אומר את זה בהכנעה כבעליה הגאים של סוני 3. הם ממש משקיעים בשרתים. אז השקעתם במכשיר, בהארד דיסק (מי שהחליף) בשלטים, ובמה לא ? משקיעים במנוי חודשי אבל מורידים משחקים... ואז מקבלים באן... יש ים אתרים ששולחים לארץ במחירים הרבה יותר נורמלים מישראל, קנו משם.
Vocare Ad Regnum
אני אשמח לרשימה. בינתיים חבר טוב שלי המליץ על game.co.uk שלפעמים יש להם מבצעים ממש טובים כמו blue dragon ב-7 פאונד בערך. חבל שהוא אף פעם לא במלאי...TANDBERG כתב:אז אליך הפניה הכי טובה - תיהנה !!! יש להם און ליין מעולה !!! אם אתה צריך המלצות לאתרים לרכישה מחו"ל - רק תגיד....
גם על play-asia שמעתי.
עוד משהו מומלץ?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
cduniverse - חבר שלי קונה מהם כי יש לו קונסולה PAL
אני קונה מכאן dvdboxoffice.com
יכול להיות שיש להם ללא איזורים.
החברים גם יוכלו להוסיף או שתריץ שאילתה בשרשורים האחרים יהיו תוצאות טובות. החלפות יש לך במדיה גיים.
אני קונה מכאן dvdboxoffice.com
יכול להיות שיש להם ללא איזורים.
החברים גם יוכלו להוסיף או שתריץ שאילתה בשרשורים האחרים יהיו תוצאות טובות. החלפות יש לך במדיה גיים.
Vocare Ad Regnum
אם יש לך קונסולת PAL אז shopto.net הבריטים מציעים מחירים מצויינים.
www.shopto.net
SF4 וFEAR2 שיצאו ממש עכשיו למשל עולה שם 29 פאונד - פחות מ-180 ש"ח. גירס 2 כבר עולה מתחת ל-20 פאונד .
ולפעמים יש מבצעים על משחקים ישנים יותר כמו Dark Sector שיצא לפני פחות משנה ועולה שם עכשיו רק 7 פאונד.
משלוח אם אני לא טועה יוצא עוד 3-4 פאונד, ויכול להיות שיש הנחה על כמות.
www.shopto.net
SF4 וFEAR2 שיצאו ממש עכשיו למשל עולה שם 29 פאונד - פחות מ-180 ש"ח. גירס 2 כבר עולה מתחת ל-20 פאונד .
ולפעמים יש מבצעים על משחקים ישנים יותר כמו Dark Sector שיצא לפני פחות משנה ועולה שם עכשיו רק 7 פאונד.
משלוח אם אני לא טועה יוצא עוד 3-4 פאונד, ויכול להיות שיש הנחה על כמות.