צפיה בסרטים באיכות HDMI
אני חדש בתחום ולא מבין באיזו איכות עלי להוריד סרטים על מנת לראות אותם במעכת קולנוע בית באיכות HDMI, או לפחות כך שכל הרמקולים של המערכת(5.1) יהיו שותפים לחוויה.
כאשר אני מוריד קבצי AVI רק הרמקולים הקידמיים נשמעים, בלי האחוריים והסאב. מדובר על קבצים של מעל 1 גיגה.
איזה פורמט להוריד כדי לחוות את החוויה כמו שצריך - גם אם לא ברמת HDMI.
תודה,
עמית
כאשר אני מוריד קבצי AVI רק הרמקולים הקידמיים נשמעים, בלי האחוריים והסאב. מדובר על קבצים של מעל 1 גיגה.
איזה פורמט להוריד כדי לחוות את החוויה כמו שצריך - גם אם לא ברמת HDMI.
תודה,
עמית
HDMI זו לא איכות, זה בסך הכל תצורה של כבל להעברת נתונים [מדיה].
בכדי שכל הרמקולים יהיו שותפים בחגיגה, עליך להשיג סרטים עם תמיכה ב5.1,
וזה כלל לא קשור אם זה קובץ גדול או לא [אם כי, הקבצים של סראונד כבדים מסטריאו], תלוי רק אם הקובץ תומך או לא.
לא הבנתי אם אתה מדבר על האודיו או על הוידאו.
בכל מקרה, זה לא קשור לפורום הנ"ל.
בכדי שכל הרמקולים יהיו שותפים בחגיגה, עליך להשיג סרטים עם תמיכה ב5.1,
וזה כלל לא קשור אם זה קובץ גדול או לא [אם כי, הקבצים של סראונד כבדים מסטריאו], תלוי רק אם הקובץ תומך או לא.
לא הבנתי אם אתה מדבר על האודיו או על הוידאו.
בכל מקרה, זה לא קשור לפורום הנ"ל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קשה לדעת לאיזה פורום זה מתאים - כי אין מספיק פרטים בשאלה שלך...
פרט:
1. מהו המקור שאתה משתמש בו (מחשב? DVD? אם DVD - סרטים מקוריים? הסבר...)
2. מה שאר המערכת שיש לך (טלויזיה, רמקולים, רסיבר וכו')
3. כיצד כלל הרכיבים מחוברים?
פרט:
3. כיצד כלל הרכיבים מחוברים?
המקור הוא DVD שהורד מהאינטרנטuriler כתב:קשה לדעת לאיזה פורום זה מתאים - כי אין מספיק פרטים בשאלה שלך...
פרט:
3. כיצד כלל הרכיבים מחוברים?...
המערכת היא טלוויזת פלאזמה וDVD והכל עובר דרך רסיבר מתאים
הכל מחובר ביחד ועובר דרך הרסיבר.
אני מוריד סרט עם סיומת AVI שגודלו 1.3 גיגה ועדיין לא שומעים את הרמקולים האחוריים והסאב. ה - DVD מזהה שמדובר בסרט כי כתוב MOVIE.
תודה,
עמית
חבר יקר (וחדש), עשית קצת "סלט" בדברים. עכשיו, אם הבנתי נכון, מה שהורדת זהalanir כתב:המקור הוא DVD שהורד מהאינטרנטuriler כתב:קשה לדעת לאיזה פורום זה מתאים - כי אין מספיק פרטים בשאלה שלך...
פרט:
3. כיצד כלל הרכיבים מחוברים?...
המערכת היא טלוויזת פלאזמה וDVD והכל עובר דרך רסיבר מתאים
הכל מחובר ביחד ועובר דרך הרסיבר.
אני מוריד סרט עם סיומת AVI שגודלו 1.3 גיגה ועדיין לא שומעים את הרמקולים האחוריים והסאב. ה - DVD מזהה שמדובר בסרט כי כתוב MOVIE.
תודה,
עמית...
סרט שהוא ריפ של DVD, (מה שקרוי בפי העם Divx, ואתה רואה את הסיומת של הקובץ בתור avi. שזה בעצם סוג של מעטפת לקידוד הנ"ל) בגודל 1.36 ג'יגה, שזה בעצם סרט שמחולק לשני קבצים בגודל 700 מגה כל אחד כדי שיוכלו להיכנס בדיסק CD רגיל. ברוב המקרים, סרט בגודל כזה מכיל בתוכו פס-קול של דולבי דיגיטל 5.1 ערוצים כך שבתיאוריה אתה אמור לשמוע סאונד בכל הרמקולים, כולל הסאב. האם מופיע בשם הקובץ של הסרט
ac-3? זה אומר שהסרט מכיל פס-קול בדולבי דיגיטל. זה מופיע בדרך כלל בשם הקובץ, אבל לא תמיד. כמו כן, איך הרסיבר שלך מחובר ל-DVD? אם ע"י כבל אופטי/קואקסיאלי ואתה עדיין לא שומע את כל הרמקולים, אז או שהסרט מכיל פס-קול סטריאו רגיל של שני ערוצים, או שמשהו בחיבורים אצלך התנתק.