שידורי HD ו-SD דרך אנטנה פרטית - כמה שאלות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
djeuro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום ,
חשבתי לקנות צלחת לוין פרטית . כאחד שמאוד אוהב תכנים בהפרדה גבוה מבקש לקבל מכל מי שהתנסה בתחום הצלחות הפרטיות תשובות לכמה שאלות בסיסיות בתחום :

1.כמה ערוצי HD יכולים להקלט דרך צלחת לוין לא ממונעת ומה איכותם ?

2.מה טווח העלויות של צלחת לוין שמסוגלת לקלוט שידורי HD + התקנה + ממיר ?HD

3.מה איכות השידורי SD דרך ממיר התומך ב-?HD

4.האם יש ערוצים HD שנקלטים בארץ ללא תשלום ומשדרים משחקי ספורט בתדירות גבוהה ? אם נדרש תשלום , כמה עולה להתחבר לחבילת ספורט כזו בתשלום ? שמעתי לדוגמה שניתן לקלוט בארץ SKY-SPORT .

תודה מראש על התגובה !

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

ערוצי h באיזור שלנו הם ממש לא להיט. אין ממש ערוצי ספורט, יש בחבילות בתשלום.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

כנס ופורום הלווינים הכחול וקבל תשובה מפורטת.
http://www.sat-israel.com/Forums/index.php?act=idx

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #4 

זורו44,

אם אתה יודע את התשובה, לא עדיף לתת אותה כאן?

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

תשובה מדוייקת איין לי. היות והנושא תלוי בשיתוף,עדיף למי שמחובר לאסטרה עם מנוי חוקי לענות בקשר לחבילת HD. לגביי היתר אין לי בעיה לענות אך היא לא תובן למי שלא קרא מספיק בשרשורים למתחילים בפורום של י.א.
האמת שנושא מנוי חוקי לא זול.אני אישית עייפתי מהנושא שיכול להגרר לדפים רבים.ומעדיף תשובות ענייניות מי.א שנותן אותם למי שמעונין וחברי הפורום המקצוענים שלו.אני אישית בלווין לומד כל יום משהו חדש.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

צלחת פרטית - סיכון לא קטן

שליחה #6 

עשיתי תחקיר מקיף בנושא ולהלן התוצאות:
1. צלחת פרטית לקליטת שידורי ספורט משמעותיים ב-HD (ממיר מתאים בסלון, ממיר רגיל בחדר השינה, צלחת מתאימה, כבלים והתקנה) = כ-4,500 ש"ח.
2. לקליטת שידורים צריך לשלם על "שיתוף" שעובר דרך האינטרנט , בתשלום של כ-500 ש"ח בשנה (חבילה ספורט איכותית היא Sky Italia HD)

הבעיה:
התשלום, שכולו משולם מראש, הוא עבור ציוד + התקנה ולא עבור תכנים.
אם יש בעיות / תקלות או שפתאום לא מקבלים את הסחורה נשארים עם ציוד ובלי תכנים.

הפיתרון לבעיה, הוא חוזה בין המתקין ללקוח, עפ"י התנאים הבאים:
1. תשלום מראש של 1,000 ש"ח.
2. תשלום חודשי של 220 ש"ח במשך שנתיים.
3. הציוד נשאר בבעלות המתקין עד לתום החוזה.
בחוזה כזה אם הכל בסדר המתקין מקבל סה"כ 6,280 ש"ח שזה הרבה יותר מה-5,500 שהיה מקבל במקור אבל כך מובטח שהלקוח יקבל תמורה ואם לא, יפסיד מקסימום כ-1,000 ש"ח. הבעיה היא שאף מתקין לא מוכן לחוזה כזה.

djeuro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

כמות ערוצי ה-HD

שליחה #7 

idan309 ,
תודה רבה על תגובתך המפורטת . אני רואה שעשית תחקיר מעמיק בתחום .
יש לה הערכה לגבי מספר המקסימלי של הערוצים שיכולים להקלט בארץ , במצב הטוב ביותר , כולל אלו שבתשלום ? מה לגבי איכותם ? כולם משדרים ב-1080I ?

ועוד נקודה חשובה . מה לגבי איכות תכני SD דרך ממירים HD ? איך האיכות שלהם ? הערוצים 10 , 22 ניראים כמו דרך הממיר של יס או טוב יותר ?

תודה

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

שאלות טובות שבגלל הבעטות שציינתי יש לי עליהן תשובות ללא בדיקה:
1. יש מספיק ערוצים שניתן לקלוט, תלוי במס. הצלחות והגודל שלהן.
אותי אף פעם לא עניין כמות הערוצים, אלא התוכן בפועל. מספיק לי 2-3 ערוצים עם תכנים טובים.
לדוגמא, להלן שידורי Sky Italia HD (שני ערוצים שניתן לקלוט בצלחת קטנה) בשבוע הקרוב החל מהיום:
אסטון וילה - צ'לסי
באיירן - קלן
פלרמו - יובנטוס
מילאן - קליארי
ארסנל - רומא
אינטר - מנצ'סטר
צ'לסי - יובנטוס
ריאל - ליברפול
אודינזה - לך פוזנן
מילאן - ברמן
יובנטוס - נפולי
דורטמונד - הופנהיים
פלרמו - קטניה
סמפדוריה - מילאן
אינטר -רומא

2. איכות ערוץ 1 2 ו-10. דרל ממיר SD שאני ראיתי איכות דומה, אולי קצת יותר טובה.
האיכות נקבעת עם ע"י הממיר, בכל מקרה לא אמור להיות פחות טוב מהאיכות דרך YES/HOT

pop_up
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

היי
אני מחובר בצלחת פרטית עם ממיר HD אבל בלי שיתוף ובלי מנוי כך שאני יכול לענות רק על חלק מהשאלות

אני קולט רק ערוצי HD חופשיים, התכנים בערוצים האלה הם יותר DEMO מאשר תכנים אמיתיים - fashionTV MelodyZen LuxeTV ועוד ערוץ הונגרי ושלושה ערוצים ערביים אחד מהם ספורט
לפעמים עולה איזה ערוץ מעניין שמחזיק פתוח מקסימום חודש, לדוגמא זכיתי לראות את האולימפיידה ב HD

ערוצי SD נראים בהתאם לאיכות השידור שלהם, ערוצי 1 2 ו 10 נראים טוב (יותר טוב מיס ובטח מהוט), יש ערוצים שנראים עוד יותר טוב ויש ערוצי *** שרואים בהם גרוע (בעיקר ערוצי סקס ברמה נמוכה)

המחיר של ממיר HD גבוה בממוצע ב 1400 שח מממיר SD עם יכולות דומות
מכאן שהתקנה ממוצעת SD שעולה כ 1600 שח יכולה לעלות 3000 עם ממיר HD (ממיר יחיד)
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

אהבתי את זה "ערוצי סקס ברמה נמוכה"
בטח הפוקוס של המצלמה לא היה HD:lol:
איזה סוג של ממיר יש לך?
אני מנחש שמחיר של ממיר HDכמו הדרים 3200 מרתיע והתעסקות כל הזמן עם המחשב
גוזלת זמן ולא מתאימה לכולם.3200 שח לממיר שיתופי הופך את העסק ללא עממי.

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2127
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #11 

צלחת לווין פרטית היא השקעה שרובה חד פעמית. השיטות ש idan309 מציע שדומות לליסינג הם רעיונות יפים אך לא מעשיים כמעט. אני אומר כמעט כי אף חנות לא תסכים לממן אץ הלקוח על טווח של שלוש שנים. אני כן מכיר חתקין שמוכן לעיסקת השכרה של כל הציוד עם שיתוף על בסיס חודשי, אבל זה רק למערכת SD שהעלויות שם נמוכות משמעותית.

הדעה האישית שלי שמי שיש בידו להוציא על טלויזיה HD איכותית וציוד לניגון HD יכול גם לרכוש את הציוד לקליטת לווין בצלחת פרטית. עיקר ההבדל בין מערכת רגילה למערכת HD היא הממיר. עלות ממיר היא בין 2000 ל 3200 שקל תלוי בממיר. גם אם יהיו בעיות בשיתוף הרי תמיד אפשר למצוא ספקי שיתוף ולעבור. עלויות השיתוף היום הם זניחות יחסית לעלויות הכלליות החד פעמיות.

לסיכום, יש המון אנשים שכבר נהנים ממגוון עצום במשך שנתיים ואתה idan309 ממשיך להתמרמר על המחיר כאשר השיירה עוברת.

לי אישית יש כ 30 ערוצי HD שאני צופה בהם.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #12 

י-א
אני אגיד לך את הבעייה של עידן - וגם שלי
אנחנו רוצים להתרשם לפני שאנחנו קונים. ולצערנו אנחנו לא מוצאים מקום - רק הפניות לאתרים עם רשימות - שלמשתמש ללא ניסיון - אין ממש מושג קלוש איך להסתדר.
לא ברור גם כמה פשוט/מסובך זה להתמודד עם זה בהמשך. - הבנתי שערוצים עוברים תדרים, הופכים מוצפנים וכל מיני דברים - ואין שום מקום שהדבר מוסבר בצורה פשוטה.
נשמח להסברים יותר מעמיקים שיוכלו לקדם אותנו בכיוון :)

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2127
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #13 

יש הרבה מאד אנשים בארץ שאין להם מושג במחשבים - אז הם לא קונים מחשב?

בשביל אנשים שאינם מבינים יש מתקינים שיודעים לעשות את העבודה תמורת תשלום. ככה זה בכל דבר בחיים, אם אתה לא מבין אז אתה משלם למישהו שיעשה עבורך.

המזל הוא שהתחום שלנו בלווינים הוא לא מדע גרעין ואדם ממוצע עם קצת רצון ללמוד ידע תוך זמן קצר להסתדר בעצמו.

אני רואה את הבעיה שלך ושל עידן כבעיה כספית בלבד. לא רוצים להינות להוציא כסף ומעדיפים להמשיך לשלם לחם/כן 3000 שקל לשנה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

מצטער להודיע לך - הייתי בפורום שלך לא מעט, וניסיתי להבין שוב ושוב את הדברים - זה לא כזה פשוט.
העניין הוא לא ההתקנה - אלא ההבנה מה יש - אם מישהו מתקשר עכשיו ליס - הוא יכול לקבל את רשימת הערוצים המדויקת - וגם את התכנים המשודרים שם. - רק תגיד לי איפה אני יכול לדעת את זה בלווין - באיזשהו משהו מסודר - ואני אלך ללמוד.

מחשב - כמעט כולם יודעים להסתדר באופן בסיסי - השלב המתקדם - לא כולם מודעים/יודעים.
צלחת - אתה מבקש ממני להוציא סכום על משהו שאני לא יודע מה האפקטיביות שלו באמת.

אין לי שום בעייה לבוא ואפילו להכין כתבה ברורה ומסודרת לטובת הכלל.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #15 

djeuro כתב:שלום ,
חשבתי לקנות צלחת לוין פרטית . כאחד שמאוד אוהב תכנים בהפרדה גבוה מבקש לקבל מכל מי שהתנסה בתחום הצלחות הפרטיות תשובות לכמה שאלות בסיסיות בתחום :

1.כמה ערוצי HD יכולים להקלט דרך צלחת לוין לא ממונעת ומה איכותם ?

2.מה טווח העלויות של צלחת לוין שמסוגלת לקלוט שידורי HD + התקנה + ממיר ?HD

3.מה איכות השידורי SD דרך ממיר התומך ב-?HD

4.האם יש ערוצים HD שנקלטים בארץ ללא תשלום ומשדרים משחקי ספורט בתדירות גבוהה ? אם נדרש תשלום , כמה עולה להתחבר לחבילת ספורט כזו בתשלום ? שמעתי לדוגמה שניתן לקלוט בארץ SKY-SPORT .

תודה מראש על התגובה !
...
בגלל שאנחנו מכירים, אני אתן לך בהזדמנות עוד כמה טיפים בנושא... :wink:

קודם כל צריך השקעה חד פעמית יחסית גדולה.

1. יא כבר ענה.
2. אם כבר משקיעים לטובת HD אז עדיף ללכת על צלחת מינימום 1.80 כדי לקלוט SKY UK , וחבילות איכותיות מלווין ASTRA 19E
אם אין בעיית תקציב, אז אפשרי ללכת על צלחת ממונעת במקום לעשות מספר צלחות עם עיניות LNB קבועות. הכל לפי שיקולים של מה רוצים לראות וכמה להשקיע.
התקנה כזו יכולה לעלות יותר מ3K , אבל כדאי לבדוק אצל מספר מתקינים.
חשוב לציין שבשביל HD לא צריך צלחת מיוחדת, אלא רק ממיר תומך HD
כאחד שיש לו כרטיס לווין HD זה יכול לשמש כתוספת נחמדה אבל בחלט לא למי שחדש בתחום ומצפה לקבל מוצר שעובד 100%. למקרה כזה עדיף ללכת על ממיר HD שיתופי כגון הDREAMBOX 8000, שעלותו כ3.2K בארץ
3. לדעתי טובה יותר בכמה דרגות משידורים של הכבלים בארץ. סקאי איטליה לדוגמא או חבילת NOVA היוונית
4. אין כזה דבר ללא תשלום כל עוד מדובר בספורט. בשנים האחרונות סגרו את הבאסטה.
מה שתוכל לראות חינם זה ערוצים חופשיים כדוגמת ערוץ 10 או ערוץ 2.
לפעמים בחבילות הטורקיות משדרים חלק מהליגות,אבל שורה תחתונה הליגות הגדולות כדי לקבל איכות גם מבחינת שדרים בשפה המקורית (איטלקית,ספרדית,אנגלית ולא איזה טורקי או ערבי שלא קשורים למשחק)...אז חייבים להתחבר לחבילה בתשלום.

איך למה וכמה זה כבר סיפור אחר. כדי למצוא קבוצת שיתוף בארץ צריך לשוטט קצת בקהילות הפורומים בארץ ולהכיר אנשים מהתחום שיוכלו להמליץ עלייך.
או להכיר איזה מתקין או עסק שנותן שיתוף.
חשוב לבדוק שהחבילות שהבטיחו לך זה מה שתקבל.
לא הגיוני שמישהו אומר לך SKY ITALIA ובפועל אתה מקבל את ערוצי RAI החופשיים או ערוצים באיטלקית.
בגלל זה עדיף להגיע לקבוצת שיתוף דרך המלצות ולא לסמוך על איזה עסק שרוצה לעשות כסף על לקוחות, וברגע שתגיע לעניין התכלס לא תקבל את מה ששילמת עליו.
בגלל שתחום השיתוף מוגדר כתחום "אפור" בעל העסק יוכל לטעון שדרשת לקבל שידורים בילתי חוקיים ושילמת לו רק על ההתקנה. לך תוכיח אחרי זה עם עורכי דין מי צודק.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #16 

שבע - או שיבא..
השאלה היא אילו תכנים אתה מקבל - השיתוף הבנתי - נשמע לי סביר בהחלט.

השאלה אם יש מה לראות.
סדרות חדשות, סרטים חדשים - מה מהם באיכות HD. האם יש תכנים נוספים - בישול/חיים טובים/E!/ NG, טבע וכד'?
אם היית מנוי או במקביל את מנוי של HOT או יס - האם יש תחושה שבאמת יש מה לראות - שאפשר לזפזפ וליפול על תכנים טובים.

כמה תחזוקה זה דורש? מבחינת התפעול (לא מבחינת הצלחת) - כל מיני תדרים ושאר עניינים - האם הממירים המתקדמים מקבלים את המידע דרך האינטרנט - ואז אפשר להיות רגוע או...?

ד"א - כדאי לציין שהבעייה היחידה עם צלחת ממונעת - שאי אפשר שני ממירים לא? או שרק ממיר אחד שולט בצלחת? הבנתי שהתוספת לממונעת הוא ממש נמוך.

ושאלה אחרת מעניינת - בתור אדם שגר בבית פרטי - יש גניבות של צלחות?

תודה על התשובות!

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

י-א
"הדעה האישית שלי שמי שיש בידו להוציא על טלויזיה HD איכותית וציוד לניגון HD יכול גם לרכוש את הציוד לקליטת לווין בצלחת פרטית" - מסכים ב-100%.
הבעיה היא שהסכום זה לא הבעיה.
בשבילי חבילה הכוללת:
ערוץ 2, ערוץ 10, ערוצי ה-HD של Sky Italia שווים לי תשלום של 200 ש"ח לחודש, כל עוד אני מקבל את התכנים ללא תקלות.
שידורים שלא כוללים את ערוצי ה-HD של Sky Italia לא שווים לי אפילו 1 ש"ח בחודש.

אם אתה כל כך מאמין במוצר שאותו אתה מוכר אני לא מבין מה הבעיה להציע חוזה עפ"י התנאים שרשמתי כאשר במידה ואכן התמורה תינתן במשך שנתיים הסכום הכולל למתקין יהיה גבוה יותר (היום אין שום בנק שאתה יכול להפקיד בו כ-5,500 ש"ח ואחרי שנתיים לקבל 6,280 ש"ח).
אני לא מוכן לקחת צ'נס ולהשקיע כ-5,000 ש"ח (גם סכום נמוך יותר של 3,000 ש"ח לא מקובל) ולגלות שאחרי כמה חודשים אני לא רואה את מה ששילמתי עבורו.
למי אני אפנה במקרה כזה? למתקין ? הוא יזרוק אותי מכל המדרגות כאשר כל הכסף כבר אצלו.

[/b]

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #18 

יש פה רשימה של ערוצי HD בכלל הלווינים, בכל קבוצה נגיד יש חלק מסויים מערוצים אלה.
http://en.kingofsat.net/hdtv.php

ניתן להיכנס שם ללינקים של לוחות שידור ולראות מה משדרים. אני יודע שSKYUK HD משדרים המון סדרות.
מבחינת ספורט בHD יש את האתר
liveonsat.com
ניתן לראות בדיוק באיזה חבילות משודרות איזה משחקים.
השאלה אם יש מה לראות.
סדרות חדשות, סרטים חדשים - מה מהם באיכות HD. האם יש תכנים נוספים - בישול/חיים טובים/E!/ NG, טבע וכד'?
אם היית מנוי או במקביל את מנוי של HOT או יס - האם יש תחושה שבאמת יש מה לראות - שאפשר לזפזפ וליפול על תכנים טובים.

כמה תחזוקה זה דורש? מבחינת התפעול (לא מבחינת הצלחת) - כל מיני תדרים ושאר עניינים - האם הממירים המתקדמים מקבלים את המידע דרך האינטרנט - ואז אפשר להיות רגוע או...?

ד"א - כדאי לציין שהבעייה היחידה עם צלחת ממונעת - שאי אפשר שני ממירים לא? או שרק ממיר אחד שולט בצלחת? הבנתי שהתוספת לממונעת הוא ממש נמוך.

ושאלה אחרת מעניינת - בתור אדם שגר בבית פרטי - יש גניבות של צלחות?
...
1. יש מה לראות, אבל אין תרגום. אם זה לא מפריע לך אז תוכל להנות, ואם יש לך זמן פנוי להתפנק על הטלויזיה אז אינסוף לתכנים.
אני אישית מעדיף לראות רק ספורט ומוסיקה כי את כל השאר יש לי בMKV לפי לוחות זמנים שנוחות לי.
מספיק לי לראות 2 משחקים בסוף שבוע בHD, כולל ליגת האלופות בHD, וגם את האולימפיאדות,היורו והמונדיאלים, את פדרר מול נאדאל ביורוספורט HD , ואני מבסוט. כל אחד עם הדרישות שלו.

2. סרטים חדשים סדרות חדשות בHD בעיקר בסקאי UK , ויצא לי לראות גם בחבילה פולנית בשם CYFRA שיש שם ערוצים גם עם פס קול אורגינלי. שם גם קיים ערוץ MTVHD וערוץ ספורט HD שמשדר ליגה איטלקית,אנגלית וספדרית.

3. כמעט ולא דורש תחזוקה, אחרי ההתקנה הראשונית מדי פעם עושים עידכון גירסא לCAM עניין של כמה שניות וגמרנו.
המידע עובר דרך האינטרנט, כך שחייבים קו

4. לדעתי אפשר 2 ממירים עם ממונעת, עדיף שמישהו שעשה קונפיגורציות כאלה יסביר לך.
צלחת ממונעת עם מנוע נורמלי תעלה יותר יקר מצלחת קבועה. תבדוק בחנויות לווינים
satshop.co.il

5. הרבה פחות מגניבת מכוניות. מה הגנב יעשה עם הצלחת? יתקין אותה לבד או ימכור אותה לאיזה טורקי בYAD2?

עכשיו אל תתלהבו כל כך מהר, כי בעסק הזה אף אחד לא חייב לכם שום דבר. גם אם אתם נכנסים לקבוצת שיתוף ומשלמים על זה תגידו תודה ותסתפקו במה שיש. לא מתאים? לכו לקנות SKYITALIA עם ממיר חוקי לשנה+HD ב7000 שקל דרך סוכן צד שלישי.
כל קבוצה עם התנאים שלה, עם המחירים שלה.
אין שירות לקוחות ולא נעליים, רוצים שירות לקוחות תחפשו לכם חברות שעוסקות בזה. ספק גדול אם תמצאו.
מה שכן הקבוצות עושות את המקסימום כדי לפתור תקלות אם יש באופן המקצועי והמהיר ביותר. טוב יותר מהטיפול והיחס שמקבלים מחברות הכבלים.

עכשיו אני לא בא לעשות פרסומת לאף אחד, אז אל תשאלו אותי איפה ולמי כדאי כי אני לא הכתובת. אני רק אומר שקיימים כאלה דברים, ויש אלטרנטיבות HD למה שYES והוט מציעים. אומנם עדיין תחום "אפור", אבל הרבה יותר חוקי מהורדות בUSENET תהיה בטוח בזה.
שיתוף כרטיס שנקנה באופן חוקי במצריים לא אמור להזיז לגופי השידור בארץ כל עוד התופעה לא מתרחשת בכמויות מסחריות.
לדעת בכל הארץ אנחנו לא עוברים את ה2000, אולי אפילו הרבה פחות.

ועידן מה שאתה מחפש, אני לא בטוח שתקבל. אם יש איזה מישהו שמציע אחריות על SKYITALIA HD אז הרווחת, אני לא שמעתי על כזה דבר כי בעסק הזה יש תחום "אפור", אף אחד לא יתחייב לך לזה. רוצה אחריות, שלם 7000 שקל על כרטיס חוקי ותביא ממיר מאיטליה
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

tnt424
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #19 

אם מישהו יכול אפילו לשלוח לי בפרטי כתובת של מקום שאפשר ממנו לרכוש חבילה אפילו יקרה אבל טוב ועובדת של ממיר וצלחת כדי לקלוט שידורי HD איכותיים תודה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #20 

בתערוכה הקודמת הייתה חברת רקיע תקשורת - גיגול נעים - לדעתי יש להם מה שאתה מחפש

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”