A110 כמה שאלות בבקשה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
tharif פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
תאור המערכת החדשה שלי:
פנסוניק 50'' פלאזמה
פופקורן 110
HD פנימי 500
HD נייד 500

קראתי הרבה באתר הזה ובאתר NMT. אני משתמש ממוצע אז לפני שאני מתחיל לפרמט ולהעביר ולהתקין אני רוצה לראות שאני מבין....

כמה שאלות הבהרה:
1. רצוי שה HD הפנימי יהיה בפורמט EXT3? דרך הפופקורן זה קל לפרמט? אפשר להעביר מהכונן הנייד לפנימי ספריות שלמות ? או קובץ קובץ?
2. את ה HD הנייד צריך לפרמט ל NTFS אחרת אי אפשר להעביר אליו קבצים גדולים מ 4 גיגיה? נכון?
3. אפשר להעביר ישירות מהמחשב לפופקורן וזה אחרי שהתקנתי תוכנה עם דרייבר? אני צריך כבל מוצלב? אם כן איך זה נקרא באנגלית?
4. אחרי שאחבר את הפופקורן עם כבל לראוטר אוכל לראות את ה HD הפנימי מהמחשב שלי ולהעביר אליו קבצים ישירות? זה מאד איטי?
5. שאלתי פה לפני שבוע - האם אני יכול לראות את המחשב שלי דרך הפופקרן בטלויזיה (דרך הרשת). אני רואה במחשב טלויזיה מישראל ומעוניין לראות את זה בטלויזיה בסלון. מישהוא יודע?

תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי tharif ב 22/02/2009 1:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

tharif פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אוליי בכל זאת....מישהוא.....?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46356
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #3 

1. לפני שאתה מתחיל להעביר קבצים ברשת, הרבה יותר קל לנגן את כל התכנים ב Streaming. אם בכל זאת אתה מתעקש להעביר קבצים לכונן הפנימי, בדוק את סעיף 3 & 4 למטה.
2. אמת.
3. אם הכונן הקשיח במזרימדיה בפורמט NTFS, תוכל להעביר אליו קבצים באמצעות חיבור USB למחשב. אם הכונן הקשיח יהיה בפורמט EXT3, תאלץ להתקין דרייבר עבור זיהוי מערכת קבצים זו על ידי מערכת הפעלה מבוססת חלונות - פירוט נוסף בדביק ובביקורת על ה A-100. חשוב גם להזכיר כי כאשר הכונן יהיה בפורמט האחרון שהוזכר, תוכל לעשות זאת גם דרך הרשת המקומית.
4. אמת. תוכל להעביר קבצים למזרימדיה דרך הרשת רק אם הכונן הקשיח במזרימדיה בפורמט EXT3, אך קצב ההעברה יהיה יחסית איטי, בין 3MBps-5MBps. מכיוון שאתה עושה שימוש בראוטר, אין צורך בחיבור רשת מוצלב.
5. היה לנו שרשור בנושא בזמן שידור התוכנית "האח הגדול" והועלו מספר פתרונות, חיפוש זריז ותמצא בעצמך.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

נא לערוך את הכותרת.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

tharif פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

עוד כמה שאלות בבקשה A110

שליחה #5 

חיברתי את ההארד דיסק לפופקורן (פשוט בנעיצה) הדלקתי אבל הוא לא מזוהה. אין עוד חיבור? איך הוא מקבל חשמל? אני צריך לעשות עוד משהוא כדי לראות אותו (לפני שאני מפרמט)?

לגבי סעיף 5. אני רואה טלויזיה במחשב דרך תוכנה (אפשר גם דרך אתר אינטרנט). השידור כמובן מוצפן איכשהוא והם טוענים שהם לא תומכים ב mms. לכן לא נראה לי שאני יכול לייצר סטרים של שידור הטלויזיה הזה (אם אפשר היה כבר הייתי שומע על מישהוא שפרץ את השידורים שלהם). השאלה הם יש דרך לראות פשוט את המחשב כמו שהוא בטלויזיה דרך הפופקורן? ואם כן האם אראה בצורה טובה את השידור שעל המסך?

תודה.

tharif פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

A110 לא מזהה את ההארד דיסק

שליחה #6 

חיברתי את ההארד דיסק לפופקורן (פשוט בנעיצה) הדלקתי אבל הוא לא מזוהה. אין עוד חיבור? איך הוא מקבל חשמל? אני צריך לעשות עוד משהוא כדי לראות אותו (לפני שאני מפרמט)?

לגבי סעיף 5. אני רואה טלויזיה במחשב דרך תוכנה (אפשר גם דרך אתר אינטרנט). השידור כמובן מוצפן איכשהוא והם טוענים שהם לא תומכים ב mms. לכן לא נראה לי שאני יכול לייצר סטרים של שידור הטלויזיה הזה (אם אפשר היה כבר הייתי שומע על מישהוא שפרץ את השידורים שלהם). השאלה הם יש דרך לראות פשוט את המחשב כמו שהוא בטלויזיה דרך הפופקורן? ואם כן האם אראה בצורה טובה את השידור שעל המסך?

תודה.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #7 

אם הדיסק שלך חדש ולא מפורמט אז טבעי שלא יהיה מזוהה.

לאחר החיבור תפרמט אותו EXT3 (דרך MAINTAINACE) ואז יהיה מזוהה.

tharif פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

A110 לראות את המחשב בטלויזיה

שליחה #8 

למישהוא יש רעיון לגבי סעיף 5 ?

תודה.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #9 

לגבי 5 - תנסה עם VNC. אין לי את הפופקורן אבל יש לו דפדפן ולVNC אפשר להתחבר דרך HTTP.
תתקין VNC על המחשב, תריץ את הSERVER, תקבל ממנו IP, בפופקורן תכניס את הIP ככתובת עם הפורט 5800, למשל :
172.12.32.140:5800

יש סיכוי שזה יעבוד - שווה בדיקה. בכל מקרה גם אז זה יצליח ספק אם תצליח לראות משהו באיכות סבירה.

tharif פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

תודה. אני אנסה.

האיכות היא פונקציה של מהירות הראוטר (המחשב מחובר אלחוטי) ?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”