ASUS XONAR HDAV 1.3 DELUXE צריך פידבק
טוב אחרי שיטוט רב כאן בפורום החלטתי לקנות את הכרטיס הנ"ל.
כרגע אני משתמש בכרטיס ONBOARD של REALTEK וממש מאוכזב מהסאונד של המערכת.
אני יודע שאתם ישר תשאלו אותי באיזו מערכת אני משתמש כדי לדעת אם תהיה השפעה לכרטיס אז אני כבר אומר שהמערכת לא פשוטה, לא רמקולים למחשב או משהו כזה למעשה המערכת היא: רסיבר ONKYO TS 576 שמחובר למערכת רמקולים 5.1 של CAV DT220 כך ששיפור בסאונד בהחלט אמור להיות.
הדרישות שלי ממנו הן שיפור במשחקים שיפור דחוף למוסיקה בסטריאו והעברה של סאונד ב HD ולכן החלטתי ללכת עליו. מישהו יודע האם לכרטיס יש באגים כלשהם? האם הוא מעביר את פורמטי הסאונד החדשים בHD ללא בעיות?
כרגע אני משתמש בכרטיס ONBOARD של REALTEK וממש מאוכזב מהסאונד של המערכת.
אני יודע שאתם ישר תשאלו אותי באיזו מערכת אני משתמש כדי לדעת אם תהיה השפעה לכרטיס אז אני כבר אומר שהמערכת לא פשוטה, לא רמקולים למחשב או משהו כזה למעשה המערכת היא: רסיבר ONKYO TS 576 שמחובר למערכת רמקולים 5.1 של CAV DT220 כך ששיפור בסאונד בהחלט אמור להיות.
הדרישות שלי ממנו הן שיפור במשחקים שיפור דחוף למוסיקה בסטריאו והעברה של סאונד ב HD ולכן החלטתי ללכת עליו. מישהו יודע האם לכרטיס יש באגים כלשהם? האם הוא מעביר את פורמטי הסאונד החדשים בHD ללא בעיות?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
זה פשוט הורס אותי שאנשים לא עושים חיפוש בפורום... מה יהיה? מספיק חיפוש קצרצר עם המילה XONAR ואתה מוצא עולם ומלואו
לשאלתך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... nar#692740
לשאלתך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... nar#692740
1. ראיתי את התגובה הזאת כבר
2. היא מלפני חוד וחצי הרבה יכל להשתנות מאז כמו דרייברים ועדכוני תוכנה
3. בגלל שמישהו אחד רשם תגובה שלילית אז כל מי שעובר בפורום הזה אמור לרדת מהכרטיס?
4. רציתי לראות אם יש תגובות לצד השני כמו מישהו שהתנסה עם הכרטיס ומרוצה ממנו או יכול לדווח כי לו הפורמטים החדשים דווקא כן עובדים. אשמח לשמוע על כך
2. היא מלפני חוד וחצי הרבה יכל להשתנות מאז כמו דרייברים ועדכוני תוכנה
3. בגלל שמישהו אחד רשם תגובה שלילית אז כל מי שעובר בפורום הזה אמור לרדת מהכרטיס?
4. רציתי לראות אם יש תגובות לצד השני כמו מישהו שהתנסה עם הכרטיס ומרוצה ממנו או יכול לדווח כי לו הפורמטים החדשים דווקא כן עובדים. אשמח לשמוע על כך
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
זמן מה לאחר כתיבת הפוסט אליו הלינק הנ"ל מתייחס יצאו דרייברים חדשים אשר הביאו את המוצר ממצב של חסר שימוש למצב שמיש בהחלט.
אני יכול לדווח כי תחת חלונות XP וגם תחת חלונות Vista (מדובר בגרסאות ה-32 ביט בשני המקרים, את ה-64 לא בדקתי) ניתן לקבל Bitstreaming של Dolby TrueHD ו-DTS-HD.
LPCM גם כן עובד, רק שאם רוצים להמנע מעיבוד כלשהו שיחול עליו אז יש להתאים את ה-sampling rate בלוח הבקרה של הכרטיס לזה של האודיו בסרט. כלומר, אם הסרט מגיע עם אודיו LPCM ב-24bit / 48kHz, אז יש לכוון זאת בדרייבר של הכרטיס בהתאם.
יש לציין כי הכרטיסים שיוצרו לפני שנת 2009 אינם יכולים להעביר סיגנל וידאו 1080p24 ויש לשלוח אותם ל-ASUS לצורך עדכון firmware.
תמיכה ב-HD-DVD אינה קיימת בשלב זה בתוכנת TotalMediaTheatre בגרסה המותאמת לכרטיס, וככל הנראה הדבר אינו בראש סדר העדיפויות של החברה.
תמיכה בהתממשקות ל-VMC בשלב זה גם אינה זמינה.
בכל מקרה, אלו הן העובדות נכון להיום.
אני יכול לדווח כי תחת חלונות XP וגם תחת חלונות Vista (מדובר בגרסאות ה-32 ביט בשני המקרים, את ה-64 לא בדקתי) ניתן לקבל Bitstreaming של Dolby TrueHD ו-DTS-HD.
LPCM גם כן עובד, רק שאם רוצים להמנע מעיבוד כלשהו שיחול עליו אז יש להתאים את ה-sampling rate בלוח הבקרה של הכרטיס לזה של האודיו בסרט. כלומר, אם הסרט מגיע עם אודיו LPCM ב-24bit / 48kHz, אז יש לכוון זאת בדרייבר של הכרטיס בהתאם.
יש לציין כי הכרטיסים שיוצרו לפני שנת 2009 אינם יכולים להעביר סיגנל וידאו 1080p24 ויש לשלוח אותם ל-ASUS לצורך עדכון firmware.
תמיכה ב-HD-DVD אינה קיימת בשלב זה בתוכנת TotalMediaTheatre בגרסה המותאמת לכרטיס, וככל הנראה הדבר אינו בראש סדר העדיפויות של החברה.
תמיכה בהתממשקות ל-VMC בשלב זה גם אינה זמינה.
בכל מקרה, אלו הן העובדות נכון להיום.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
הכרטיס מגיע עם באנדל הכולל את ARCSOFT TotalMediaTheatreJoshua_G כתב:עם איזה תוכנות ניתן להשתמש בכרטיס זה כדי לראות סרטי בלו-ריי?
....
תוכנה מצויינת לניגון בלוריי ו MKV בכלל.
יתרונה בכך שהיא "קלילה" ומאיצה וידאו חומרתית, ובכל שמתממשקת עם יכולות הכרטיס.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אפשר לעבוד עם PowerDVD אבל ללא ניצול של אף אחד מהפיצ'רים של הכרטיס (כלומר, לא bitstreaming לפורמטים החדשים ולא LPCM ללא downsampling).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- theshahar101
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אותה שאלה רק עם cccp mpc