חיבור האודיו של הממיר הדיגיטלי של HOT לטלויזיה דרך רסיבר שלא

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
חגי_ד פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בזמן חיבור הרסיבר שלי למיר הכבלים נתקלתי בבעיה הבאה: כשמחברים את הממיר של HOT לרסיבר, לא ניתן להוציא אח"כ אודיו של הכבלים לטלויזיה, אלא וידיאו בלבד דרך יציאת המוניטור של הרסיבר. התוצאה היא ששידורי כבלים שרואים דרך הרסיבר לא ניתן לשמוע ברמקולים של הטלויזיה, כאשר לא בכל מקרה אני רוצה לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר (אין שום הנאה או צורך לשמוע חדשות, למשל, דרך חמישה רמקולים).

האם יש למישהו הצעה/פתרון כיצד לחבר גם יציאה של אודיו מהרסיבר לטלויזיה?

אותו דבר קורה, כמובן, גם לחיבור של DVD, רק ששם הבעיה היא פחות רלבנטית, אבל, בכל זאת אשמח לרעיונות גם בהקשר זה אם הם מצריכים פתרון שונה.

תודה.

shragi
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 508

ממיר HOT

שליחה #2 

אם לממיר שלך יש גם יציאות אודיו בפורמט RCA וגם יציאת SCART אז אתה יכול להוציא משניהם אודיו , זוג לטלויזיה וזוג לכניסת ה-TV ברסיבר.

על איזה רסיבר מדובר ?

חגי_ד פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

הרמן קרדון 7300. די מתסכל שברסיבר כזה עם כל כך הרבה אפשרויות חיבור הם חושבים על הלטויזיה כמוניטור בלבד.

לממיר יש יציאת SCART. האם זה יאפשר לי לראות טלויזיה דרך הרסיבר (יש לו מעבד תמונה) ולשמוע אודיו מהטלויזיה עצמה? האם יש לך הצעה לפתרון לגבי חיבור ה-DVD? האם יש לך המלצה על סוגי החיבורים שיהיו טובים כדי לבצע את כל החיבורים הללו (בהנחה שאני רוצה להחליף את כל הכבלים שיש לי כיום לחיבורים בין המרכיבים השונים)?

השכן_שלך
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

חברה מהעבודה...

שליחה #4 

חגי,

שוחחתי עם מספר אנשים בחברה (ממש BRAINSTORMING), כולל הבחור שקנה את ה-135 ומסתבר שהם חיברו את הטלויזיה עם הממיר ישירות ע"י כבלי ה-AUDIO, כלומר התמונה עוברת דרך ה-RECEIVER אבל ה-SOUND מגיע ישירות מהממיר.
אגב, גם ל-135 יש יציאת MONITOR OUT בלבד ונראה שגם שם כוונת המשורר היתה להתעלם מקיום הרמקולים של הטלויזיה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

למה לחבר את הוידאו דרך הרסיבר?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

חגי_ד פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

מרטין,

ברסיבר יש מעבד תמונה של פרודג'ה והוא אמור (אני מקווה) לשפר את התמונה שהממיר של HOT מוציא, שהיא לא משהו. האם לדעתך יראו טוב יותר עם חיבור SCART ישיר מהממיר למסך במקום לעבור דרך הרסיבר? מה לגבי חיבור של DVD?

תודה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

אם אתה מוציא בקומפוזיט מהרסיבר, תהיה בטוח שלא משנה מה יהיה המעבד ברסיבר, אתה מזיק הרבה יותר מאשר חיבור RGB או SVIDEO ישירות....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

חגי_ד פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

נדמה לי, אבל אני צריך לבדוק שוב כשאגיע הביתה, שהיציאה מהרסיבר היא S-VIDEO.

yshimoni
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

רגע, רגע, אם אני לא מוציא את הווידאו דרך

שליחה #9 

הרסיבר אני מאבד ליפ-סינק....בחיבור ישיר ממיר-פלאזמה הווידאו מקדים מעט את האודיו (לפחות אצלי...).

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

שליחה #10 

מה רע עם חיבור ה SCART לטלויזיה ומיציאה AUDIO/VIDEO מהטלויזיה עם כבלים AV לכניסה טלויזיה ברסיבר? ככה אין בעיה של LIP SYNC ואפשר לשמוע מהטלויזיה או מהרסיבר לפי העדפה. אנא, תתקנו אותי אם אני טועה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”