חיבור האודיו של הממיר הדיגיטלי של HOT לטלויזיה דרך רסיבר שלא
בזמן חיבור הרסיבר שלי למיר הכבלים נתקלתי בבעיה הבאה: כשמחברים את הממיר של HOT לרסיבר, לא ניתן להוציא אח"כ אודיו של הכבלים לטלויזיה, אלא וידיאו בלבד דרך יציאת המוניטור של הרסיבר. התוצאה היא ששידורי כבלים שרואים דרך הרסיבר לא ניתן לשמוע ברמקולים של הטלויזיה, כאשר לא בכל מקרה אני רוצה לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר (אין שום הנאה או צורך לשמוע חדשות, למשל, דרך חמישה רמקולים).
האם יש למישהו הצעה/פתרון כיצד לחבר גם יציאה של אודיו מהרסיבר לטלויזיה?
אותו דבר קורה, כמובן, גם לחיבור של DVD, רק ששם הבעיה היא פחות רלבנטית, אבל, בכל זאת אשמח לרעיונות גם בהקשר זה אם הם מצריכים פתרון שונה.
תודה.
האם יש למישהו הצעה/פתרון כיצד לחבר גם יציאה של אודיו מהרסיבר לטלויזיה?
אותו דבר קורה, כמובן, גם לחיבור של DVD, רק ששם הבעיה היא פחות רלבנטית, אבל, בכל זאת אשמח לרעיונות גם בהקשר זה אם הם מצריכים פתרון שונה.
תודה.
הרמן קרדון 7300. די מתסכל שברסיבר כזה עם כל כך הרבה אפשרויות חיבור הם חושבים על הלטויזיה כמוניטור בלבד.
לממיר יש יציאת SCART. האם זה יאפשר לי לראות טלויזיה דרך הרסיבר (יש לו מעבד תמונה) ולשמוע אודיו מהטלויזיה עצמה? האם יש לך הצעה לפתרון לגבי חיבור ה-DVD? האם יש לך המלצה על סוגי החיבורים שיהיו טובים כדי לבצע את כל החיבורים הללו (בהנחה שאני רוצה להחליף את כל הכבלים שיש לי כיום לחיבורים בין המרכיבים השונים)?
לממיר יש יציאת SCART. האם זה יאפשר לי לראות טלויזיה דרך הרסיבר (יש לו מעבד תמונה) ולשמוע אודיו מהטלויזיה עצמה? האם יש לך הצעה לפתרון לגבי חיבור ה-DVD? האם יש לך המלצה על סוגי החיבורים שיהיו טובים כדי לבצע את כל החיבורים הללו (בהנחה שאני רוצה להחליף את כל הכבלים שיש לי כיום לחיבורים בין המרכיבים השונים)?
חברה מהעבודה...
חגי,
שוחחתי עם מספר אנשים בחברה (ממש BRAINSTORMING), כולל הבחור שקנה את ה-135 ומסתבר שהם חיברו את הטלויזיה עם הממיר ישירות ע"י כבלי ה-AUDIO, כלומר התמונה עוברת דרך ה-RECEIVER אבל ה-SOUND מגיע ישירות מהממיר.
אגב, גם ל-135 יש יציאת MONITOR OUT בלבד ונראה שגם שם כוונת המשורר היתה להתעלם מקיום הרמקולים של הטלויזיה.
שוחחתי עם מספר אנשים בחברה (ממש BRAINSTORMING), כולל הבחור שקנה את ה-135 ומסתבר שהם חיברו את הטלויזיה עם הממיר ישירות ע"י כבלי ה-AUDIO, כלומר התמונה עוברת דרך ה-RECEIVER אבל ה-SOUND מגיע ישירות מהממיר.
אגב, גם ל-135 יש יציאת MONITOR OUT בלבד ונראה שגם שם כוונת המשורר היתה להתעלם מקיום הרמקולים של הטלויזיה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רגע, רגע, אם אני לא מוציא את הווידאו דרך
הרסיבר אני מאבד ליפ-סינק....בחיבור ישיר ממיר-פלאזמה הווידאו מקדים מעט את האודיו (לפחות אצלי...).