מה החיבור הכי טוב והכי ממולץ ל 50PV80 ?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
את הממיר או ב-SCART ל-SVIDEO או ב-SCART לקומפוננט דרך טרנסקודר. לטלוויזיה אין כניסת SCART שמאפשרת חיבור RGB באופן ישיר.
לגבי ה-DVD - אכן חיבור קומפוננט מומלץ ביותר. אם יש HDMI אפשר גם, אבל רצוי להגדיר את ה-DVD שיוציא 576P ולתת לפנסוניק לעשות Upscaling.
לגבי ה-DVD - אכן חיבור קומפוננט מומלץ ביותר. אם יש HDMI אפשר גם, אבל רצוי להגדיר את ה-DVD שיוציא 576P ולתת לפנסוניק לעשות Upscaling.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
רגע..רדע..לאט..לאט אני לא מבינה....
את הממיר או ב-SCART ל-SVIDEO או ב-SCART לקומפוננט דרך טרנסקודר את זה הבנתי.
לגבי ה-DVD - אכן חיבור קומפוננט מומלץ ביותר. אם יש HDMI גם את זה בבנתי.
אבל לא הבנתי את זה : אפשר גם, אבל רצוי להגדיר את ה-DVD שיוציא 576P ולתת לפנסוניק לעשות Upscaling
מה זאת אומרת ?
אפשר הסבר פשוט בבקשה?
נ.ב. כמה אמור לעלות טרנסקודר והאם הוא משפר את האיכות בצורה משמעותית.
(הממיר ממיר דק של הוט)
לגבי ה-DVD - אכן חיבור קומפוננט מומלץ ביותר. אם יש HDMI גם את זה בבנתי.
אבל לא הבנתי את זה : אפשר גם, אבל רצוי להגדיר את ה-DVD שיוציא 576P ולתת לפנסוניק לעשות Upscaling
מה זאת אומרת ?
אפשר הסבר פשוט בבקשה?
נ.ב. כמה אמור לעלות טרנסקודר והאם הוא משפר את האיכות בצורה משמעותית.
(הממיר ממיר דק של הוט)
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם את מחברת את ה-DVD ב-HDMI, את יכולה להגדיר (במרבית ה-DVDים) את סוג האות שהוא יפיק.
אפשרויות קיימות הן למשל 576P או 720P, בהרבה מקרים גם 1080I ועוד. P פירושו פרוגרסיבי. I פירושו Interlaced.
מכיוון שאות DVD במקור אינו 720 שורות, אני ממליץ שה-DVD יוציא 576P ואז המסך (פנסוניק) יעשה את העבודה כדי להציג את האות בכל 768 השורות שיש לו (פעולה שנקראת Upscaling). אם תגדירי את ה-DVD שיוציא 720P (למשל), אז ה-DVD יעשה Upscaling ל-720 שורות ואח"כ המסך ישלים את העבודה עד ל-768 שורות. ברוב המקרים, עדיף שהמסך יעשה את הפעולה הזו מלכתחילה (אלא אם יש לך DVD מאד איכותי)... בכל מקרה - מדובר בהבדלים קטנים שעין רגילה בקושי תבחין בהם ממרחק צפייה סביר.
אפשרויות קיימות הן למשל 576P או 720P, בהרבה מקרים גם 1080I ועוד. P פירושו פרוגרסיבי. I פירושו Interlaced.
מכיוון שאות DVD במקור אינו 720 שורות, אני ממליץ שה-DVD יוציא 576P ואז המסך (פנסוניק) יעשה את העבודה כדי להציג את האות בכל 768 השורות שיש לו (פעולה שנקראת Upscaling). אם תגדירי את ה-DVD שיוציא 720P (למשל), אז ה-DVD יעשה Upscaling ל-720 שורות ואח"כ המסך ישלים את העבודה עד ל-768 שורות. ברוב המקרים, עדיף שהמסך יעשה את הפעולה הזו מלכתחילה (אלא אם יש לך DVD מאד איכותי)... בכל מקרה - מדובר בהבדלים קטנים שעין רגילה בקושי תבחין בהם ממרחק צפייה סביר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
איינשטיין כתב:אם את מחברת את ה-DVD ב-HDMI, את יכולה להגדיר (במרבית ה-DVDים) את סוג האות שהוא יפיק.
מכיוון שאות DVD במקור אינו 720 שורות, אני ממליץ שה-DVD יוציא 576P ואז המסך (פנסוניק) יעשה את העבודה כדי להציג את האות בכל 768 השורות שיש לו (פעולה שנקראת Upscaling). אם תגדירי את ה-DVD שיוציא 720P (למשל), אז ה-DVD יעשה Upscaling ל-720 שורות ואח"כ המסך ישלים את העבודה עד ל-768 שורות. ברוב המקרים, עדיף שהמסך יעשה את הפעולה הזו מלכתחילה (אלא אם יש לך DVD מאד איכותי)... בכל מקרה - מדובר בהבדלים קטנים שעין רגילה בקושי תבחין בהם ממרחק צפייה סביר....
עכשיו את מבינה למה קוראים לו איינשטיין?
יש לי DVD קליט של LG היכן אני משנה את ההגדרות האלו?
כמה אמור לעלות טרנסקודר והאם הוא משפר את האיכות בצורה משמעותית.
(הממיר ממיר דק של הוט) .
והיכן באזור ראשון - רחובות אפשר לקנות כבל S וידאו - סקארט באיכות טובה מאוד אבל במחיר הוגן ???
(הממיר ממיר דק של הוט) .
והיכן באזור ראשון - רחובות אפשר לקנות כבל S וידאו - סקארט באיכות טובה מאוד אבל במחיר הוגן ???